Νέα

Ξανά με πρώην

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
πως νιωθεις που με βαση προσφατες στατιστικες οι 9/10 ελληνες και οι 8/10 ελλεεινιδες απατουν το/τη συντροφο τους σε μια σχεση;  :-
Δε θεωρώ ότι αυτά τα ποσοστά είναι αληθινα. Αλλά κι έτσι να ναι ρε πουλί, το βρίσκω κατάντια για το γυναικείο και το αντρικό φύλο.  :vomit: Αμα δε γουστάρεις να είσαι με κάποιον, σήκω και φύγε. Γλιτώνεις κόπο, χρόνο και κρατάς και την αξιοπρέπεια σου.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
πως νιωθεις που με βαση προσφατες στατιστικες οι 9/10 ελληνες και οι 8/10 ελλεεινιδες απατουν το/τη συντροφο τους σε μια σχεση;  :-

Το χειρότερο δεν ειναι να πηδήξεις εκτός δεσμού,το κακό είναι όταν κάνεις σχέση.Έκει κάτι δε πάει καλά και πρέπει η να το διορθώσεις η να χωρίσεις.Όλοι μας σαν άντρες σε μια στιγμή αδυναμίας ξενο :knockinb: :knockinb: αλλα ως εκεί.Όταν κάνεις σχέση εκτός γάμου όμως σημαίνει ότι συναισθηματικά δε σε καλύπτει η γυναίκα σου,άρα η ξεβολεύεσαι απο το έγγαμο βίο και πας έκει που γουσταρίζεις η απλά κοροιδεύεις εσένα και μετα τη γυναίκα σου

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Η επανασύνδεση μετά από κέρατο, είναι μια φοβερά επίπονη διαδικασία και για αυτόν που το έφαγε γιατί η εμπιστοσύνη έχει πάει περίπατο, και για αυτόν που το έριξε γιατί πρέπει, ακόμα και σωστός να είναι, να προσπαθεί καθημερινα να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις αυτές οι επανασυνδέσεις πάνε καλά. Βέβαια, ουδείς άσφαλτος όπως λέει και η αγαπητη Άντζελα και κάποιες φορές δεν πρέπει να είμαστε και απόλυτοι. Απο την άλλη πλευρά οι Αγγλοι λένε "Once a cheater, always a cheater".... Τελικά μόνο αυτοί που εμπλέκονται ξέρουν αν αξίζει ή όχι τον κόπο. Γνώμη σας.  :)

ρετσινα κ εγω αγγλος ειμαι  :rockon: :rockon: :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τυποι ειμαι βιβλιοθηκη απθ κ μολις ειδα ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ πρωην μου
Εκεινη δεν με ειδε
Γινομαι καπνος!!!

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Η επανασύνδεση μετά από κέρατο, είναι μια φοβερά επίπονη διαδικασία και για αυτόν που το έφαγε γιατί η εμπιστοσύνη έχει πάει περίπατο, και για αυτόν που το έριξε γιατί πρέπει, ακόμα και σωστός να είναι, να προσπαθεί καθημερινα να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις αυτές οι επανασυνδέσεις πάνε καλά. Βέβαια, ουδείς άσφαλτος όπως λέει και η αγαπητη Άντζελα και κάποιες φορές δεν πρέπει να είμαστε και απόλυτοι. Απο την άλλη πλευρά οι Αγγλοι λένε "Once a cheater, always a cheater".... Τελικά μόνο αυτοί που εμπλέκονται ξέρουν αν αξίζει ή όχι τον κόπο. Γνώμη σας.  :)

με τέτοια προβοσκίδα ανάμεσα στα πόδια μου ούτε εγω μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας,θες να γίνω ο πρώην σου??θες να πίνεις στην υγειάμου η εξαιτίας μου??  ;) ;) :grin: :grin:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Η μεγαλύτερη ξεφτύλα που μπορεις να ριξεις σε μια γυναικα ειναι να απαξιώσεις να την γαμήσεις :woldman:

Τρου στορυ.. πολλά ψυχολογικά παθαίνει κάποια αν την απαξιωσεις ειδικά άμα μετράει σαν γκομενα δε το χωνεύει με τπτ.. το χω κάνει σε μία και για κάποιο διάστημα νόμιζα οτι θέλει να με σκοτώσει..

manblowxxx

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Τρου στορυ.. πολλά ψυχολογικά παθαίνει κάποια αν την απαξιωσεις ειδικά άμα μετράει σαν γκομενα δε το χωνεύει με τπτ.. το χω κάνει σε μία και για κάποιο διάστημα νόμιζα οτι θέλει να με σκοτώσει..

Μεγαλη αληθεια!!!

tsotos777

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
τυπε  δωσε κλοτσο στο πορνιδιο γιατι σε παιζει και θα σε ξαναπαιξει!οτι σ λεω

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
φιλε θα σε πω και την δικια μου ιστορια....

ειμαι ο μπιλος,ειμαι 26 χρονον και πριν 5 χρονια τα ειχα με μια κοπελα
η κοπελα μετα απο 2μισι χρονια με απατησε,
και με αφησε ετσι χωρις να μου το πει αλλα μου το καρφωσανε φιλαρακια μου...
ενιωσα χαλια χωρισαμε,και εκεινη εμεινε μονη της μετα απο καιρο,
χαθηκα απο την ζωη της λογο Ε.Σ αλλα μετα απο εναν χρονο αφου τελειωσε ο Ε.Σ μυο ηθελε ραντεβου να αρχισουμε απο την αρχη και αλλες μπουρδες..
το ρητο που λεει οτι αμα το γυαλι ραγισει δεν κολλαει ξανα υσχει 1000%!!!!
δεν την εβλεπα ερωτικα...της το καρφωνα μεν εδινα πονο αλλα δεν ενιωθα τιποτα...τελικα θεια δικη ηρθε και ετσι σε ενα παρτυ μασκε
γνωρισα μια αλλη κοπελα, και την χωρισα με τον ιδιο τροπο (δλδ την μπλοκαρα και αυτη και τον αδερφο της και αφησα μονο την θεια της να ειναι φιλη μου..και μαλλον θα της το ειπε η θεια)

μην σκας γλεντα και θα βρεις την καλυτερη,γυναικα που σε απατα ειναι 100% σιγουρη για αυτο που κανει...σε σχεση με εμας τους αντρες που ειναι εκ του φυσικου να ειμαστε κυνηγοσκυλα!!!!
παρατα την και δωστην σε εμας να φαει καλα....

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
δεν την εβλεπα ερωτικα...της το καρφωνα μεν εδινα πονο αλλα δεν ενιωθα τιποτα...τελικα θεια δικη ηρθε και ετσι σε ενα παρτυ μασκε
γνωρισα μια αλλη κοπελα, και την χωρισα με τον ιδιο τροπο (δλδ την μπλοκαρα και αυτη και τον αδερφο της και αφησα μονο την θεια της να ειναι φιλη μου..και μαλλον θα της το ειπε η θεια)

:2funny:

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνωω ουδεις ασφαλτος!!αμα κερατώσει η γυναίκα(που καποιο λόγο θ χει)τα πραγματα μπορόύν ακόμα ν αλλαξουν!γτ ίσως τ μετανιώσει πραγματικά κ να μν ξαναγινει ενώ ο αντρας απατά επδ ξελιγώνεται μ οποια βρει στ δρόμο αρα δεν πρπ να συγχωρείται αμα το μάθεις...κλωωτσο αμέσως!!
Ειμαι πλ δίκαιη νομίζω

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τι είναι αυτό ;
Σε τι αναφέρεται ο παίκτης ;
8 χρονια ειμασταν μαζι (23 εγώ, 20 εκεινη)
Απο αποσταση λογω δουλειάς..
Δεν χωρισαμε απο κερατο ώστε να επελθει ξενερωμα και ακομα με τσιγκλαει..
Οταν την ειδα εχθες πρεπει να χτυπησα 20αρι πιεση

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οταν την ειδα εχθες πρεπει να χτυπησα 20αρι πιεση

Δεν τα καταλαβαίνω αυτά , γιατί είμαι μονογαμικός.Μόνο γαμάω δηλαδή.
Οπότε η πίεση μου ανεβαίνει μόνο στη μαλαπέρδα.
Αλλά αυτό συμβαίνει με ένα 35% των γυναικών γαμεύσιμης ηλικίας
που ανήκουν στη λευκή φυλή (αποκλειστικά , καθώς όπως έχω πει κατσίκες , αριστερές και έγχρωμες δεν γαμάω).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom