Νέα

Ξανά με πρώην

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Σε αντιθεση με τους συμπουρδελιαριδες εδω μεσα.... εγω θα σου ελεγα ...
να παιξεις με το τσουλακι!!!
Αν δεν εχεις σοβαρη σχεση τωρα... πες της να το κανει το ταξιδι..και να ερθει.. και οτι σου εχει λειψει...και αλλες τετοιες παπαριες...
Ε..ερχεται ΑΥΤΗ (Δεν τρεχεις εσυ σε αυτην..σαν δουλος..) της πουλας λιγο ερωτα... της ριχνεις 3-4 γαμησια... και σουτ....!!!
Οι γυναικες παιζουν συνεχεια με τους ανδρες... γιατι να μην κανουμε κ εμεις το ιδιο...στις καριολες!!!! ;) :s&m_3:
99% πιθανότητες να ταξιδέψει αυτός.  ;)

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ξεφτίλισε την πουτάνα όπως μπορείς!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σε αντιθεση με τους συμπουρδελιαριδες εδω μεσα.... εγω θα σου ελεγα ...
να παιξεις με το τσουλακι!!!
Αν δεν εχεις σοβαρη σχεση τωρα... πες της να το κανει το ταξιδι..και να ερθει.. και οτι σου εχει λειψει...και αλλες τετοιες παπαριες...
Ε..ερχεται ΑΥΤΗ (Δεν τρεχεις εσυ σε αυτην..σαν δουλος..) της πουλας λιγο ερωτα... της ριχνεις 3-4 γαμησια... και σουτ....!!!
Οι γυναικες παιζουν συνεχεια με τους ανδρες... γιατι να μην κανουμε κ εμεις το ιδιο...στις καριολες!!!! ;) :s&m_3:

Η μεγαλύτερη ξεφτύλα που μπορεις να ριξεις σε μια γυναικα ειναι να απαξιώσεις να την γαμήσεις :woldman:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Με πρωην;;;;;;
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ που λεγαμε και στα νιατα μου που γαμουσε η παναθα.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
99% πιθανότητες να ταξιδέψει αυτός.  ;)
Αν ειναι μαγκας... θα τις πει να ερθει αυτη...ΑΝ θελει....

Η μεγαλύτερη ξεφτύλα που μπορεις να ριξεις σε μια γυναικα ειναι να απαξιώσεις να την γαμήσεις :woldman:
Σωστο κ αυτο.. αλλα για σκεψου τι 'ητα' θα φαει το τσουλακι οταν μετα 3-4 γαμησια... την κανει ο τυπος... ;)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σωστο κ αυτο.. αλλα για σκεψου τι 'ητα' θα φαει το τσουλακι οταν μετα 3-4 γαμησια... την κανει ο τυπος... ;)
Kαι αυτο σωστο, αλλά οπως κοβω την κατάσταση παιζει μετα ο τυπος να μην την κάνει :priest:

queef

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Λοιπόν, βαθιά ανάσα και ξεκινάω.
Σίγουρα δεν είμαι ο μεγαλύτερος ή ο εμπειρότερος εδώ μέσα. Όταν όμως διαβάζω αυτά που έγραψε ο συναγωνιστής θυμάμαι τα δικά μου τα χάλια. Όσοι έχουν φάει το πακέτο ξέρουν και καταλαβαίνουν αδερφέ.Στα του θέματος:
1. Καμία επαφή. Ακόμη κι αν επιζητάς μόνο το σεξ, από τη στιγμή που υπήρχε συναίσθημα υπάρχει κίνδυνος να ξαναβγεί. Ακόμη και για τα ξεφτιλίκια που λένε, αν ήταν θα τα χες κάνει.
2. Δώσε χρόνο στο χρόνο. Φάε τα σκατά σου, βρες τα με το εαυτό σου και γίνε καλύτερος και πιο έτοιμος για την επόμενη σχέση.

ΥΓ. An ex is called an ex because she's an EXample of what you should avoid now on.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καυλιάρηδες,θα ζητήσω την άποψή σας για ένα θέμα,μιας που ξέρω ότι η άποψή σας τουλάχιστον
διασκεδαστική θα είναι.

Το λεπόν.Είχα μια γκόμενα η οποία μου ζήταγε σοβαρότητες,το παιξα και γω σοβαρός και μετά με
είχε καβάτζα ενώσο είχε γνωριστεί με τον επόμενο.Το μαθαίνω εγώ μετά από κάνα χρόνο,μιας που ήταν
η πρώτη εκ των πρώην που κράτησα επαφή μετά από χωρισμό,γίνομαι τούρκος και αρχίζει να χτυπάει
τις πόρτες του σπιτιού μου να μου ζητήσει συγγνώμη (ενώ είχε τον γκόμενο) και να καταλήξουμε
στο κρεββάτι μου αφήνωντάς με με τον πούτσο στο χέρι,μιας που δεν ήθελε να την γαμήσω λόγω τύψεων
από πλευράς της για τον νυν.

Μετά από λίγο αρχίζει να με ψάχνει και εγώ αποφέυγω κάθε επικοινωνία μαζί της.Μετά από ένα χρόνο
μου λέει θέλει πολύ να βρεθούμε (υποσημείωση ζούμε και οι δύο σε άλλες χώρες) και να ρθει να συναντηθούμε
(αεροπορικώς) γιατί με σκέφτεται.Της είπα ότι είναι περίοδος δουλειάς για μένα και ότι δεν θα βρώ χρόνο.

Εμένα σαφώς δεν μου έχει τελειώσει τελείως η γκόμενα αλλά κατά ένα 80% όντως μου τελείωσε.Μένει ένα 20%
που θα θελα να βρεθούμε αλλά μόνο με πούτσα μέσα,γιατί ως φίλοι δεν το χω.Βέβαια τις τελευταίες δύο φορές
που είμασταν στο κρεββάτι μου δεν με άφησε με δικαιολογία ότι θα πήγαινα για βιασμό και ότι θα φώναζε  >:(

Αυτήν δείχνει ότι καίγεται να βρεθούμε αλλά εγώ θέλω να την γαμήσω όχι να τα πούμε...Εν τω μεταξύ μετά
απ αυτήν φλάσαρα και είπα "υπάρχει αγάπη"  :uglystupid: έτσι έκοψα και τις πουτάνες μαχαίρι,τώρα στα γεράματα.
Έχω να γαμήσω τρύπα από πέρυσι τον Νοέμβρη εν τω μεταξύ.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

Ακου να δεις καυλιαρη εγω δεν ειμαι απο αυτους που βαζουν κανονες κ λενε δε γυρναμε πισω στην πρωην επειδη ετσι πρεπει κ επειδη το εχω κανονα κ τετοιεσ παπαριες!
Η καθε περιστασh απαιτει και την αναλoγη διαφορετικη αντιμετωπιση. Συνθηθως ομως ειναι μαλακια να γυρνας στην πρωην, αλλα οχι παντα!
Εξαρταται κυριως απο τους λογους για τους οποιους χωρισες.
Στην περιπτωση σου η γκομενα φαινεται μαλακισμενο κωλοζωο και θα σου προτεινα να μη γυρισεις πισω!
Το πολυ ριξε κανα μπουτσακο αν ειναι καλο γκομενακι και στειλτη στο διαολο! Αυτα!

Ελπιζω να βοηθησα,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
100% σωστος φιλτατε
Οταν το κανα στην πρωην(συζυγο κιολας)κοντεψε να τρελλαθει κι ακομα σερνεται,1.5 χρονο τωρα
Καλα λεγανε οι παλιοι σαν τα γραμματοσημα ειναι οι πουτανες,κολλανε οσο τις φτυνεις
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Το φαινόμενο είναι συχνό να γυρνάνε άντρες και γυναίκες στην προηγούμενη σχέση τους και υπάρχει μόνο ένας λόγος και από την πλευρά των 2 που είναι η σεξουαλική ανομβρία!  ;)

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Η επανασύνδεση μετά από κέρατο, είναι μια φοβερά επίπονη διαδικασία και για αυτόν που το έφαγε γιατί η εμπιστοσύνη έχει πάει περίπατο, και για αυτόν που το έριξε γιατί πρέπει, ακόμα και σωστός να είναι, να προσπαθεί καθημερινα να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις αυτές οι επανασυνδέσεις πάνε καλά. Βέβαια, ουδείς άσφαλτος όπως λέει και η αγαπητη Άντζελα και κάποιες φορές δεν πρέπει να είμαστε και απόλυτοι. Απο την άλλη πλευρά οι Αγγλοι λένε "Once a cheater, always a cheater".... Τελικά μόνο αυτοί που εμπλέκονται ξέρουν αν αξίζει ή όχι τον κόπο. Γνώμη σας.  :)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Η επανασύνδεση μετά από κέρατο, είναι μια φοβερά επίπονη διαδικασία και για αυτόν που το έφαγε γιατί η εμπιστοσύνη έχει πάει περίπατο, και για αυτόν που το έριξε γιατί πρέπει, ακόμα και σωστός να είναι, να προσπαθεί καθημερινα να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις αυτές οι επανασυνδέσεις πάνε καλά. Βέβαια, ουδείς άσφαλτος όπως λέει και η αγαπητη Άντζελα και κάποιες φορές δεν πρέπει να είμαστε και απόλυτοι. Απο την άλλη πλευρά οι Αγγλοι λένε "Once a cheater, always a cheater".... Τελικά μόνο αυτοί που εμπλέκονται ξέρουν αν αξίζει ή όχι τον κόπο. Γνώμη σας.  :)
ρετσινα πιστευεις αν εμεις οι δυο επανασυνδεομασταν μετα απο κερατο που θα μου εριχνες με τον πρωτο τυχοντα, θα ειχε μελλον η σχεση μας;  :-

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

αυτό και τέλος και ισχύει παντού, σε όλων των ειδών τις σχέσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
ρετσινα πιστευεις αν εμεις οι δυο επανασυνδεομασταν μετα απο κερατο που θα μου εριχνες με τον πρωτο τυχοντα, θα ειχε μελλον η σχεση μας;  :-
Εχω δεσμό τώρα πια.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Γενικά δε συγχωρώ το κέρατο και θεωρώ φυσιολογικό να μη με συγχωρούσαν αν το ριχνα. :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εχω δεσμό τώρα πια.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Γενικά δε συγχωρώ το κέρατο και θεωρώ φυσιολογικό να μη με συγχωρούσαν αν το ριχνα. :rockon:
πως νιωθεις που με βαση προσφατες στατιστικες οι 9/10 ελληνες και οι 8/10 ελλεεινιδες απατουν το/τη συντροφο τους σε μια σχεση;  :-

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ακου να δεις καυλιαρη εγω δεν ειμαι απο αυτους που βαζουν κανονες κ λενε δε γυρναμε πισω στην πρωην επειδη ετσι πρεπει κ επειδη το εχω κανονα κ τετοιεσ παπαριες!
Η καθε περιστασh απαιτει και την αναλoγη διαφορετικη αντιμετωπιση. Συνθηθως ομως ειναι μαλακια να γυρνας στην πρωην, αλλα οχι παντα!
Εξαρταται κυριως απο τους λογους για τους οποιους χωρισες.
Στην περιπτωση σου η γκομενα φαινεται μαλακισμενο κωλοζωο και θα σου προτεινα να μη γυρισεις πισω!
Το πολυ ριξε κανα μπουτσακο αν ειναι καλο γκομενακι και στειλτη στο διαολο! Αυτα!

Ελπιζω να βοηθησα,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :rockon:

Αν εχει φάει άλλη πούτσα δεν υπάρχει επιστροφη :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom