1ον δν ειμαι τυποςΤύπε προτείνεις να τη ζητήσει και σε γάμο?
Κ 2ον ναι αμα ξανα ειναι μαζί why not
Καλη κοπέλαα φαινεται απο αυτά π μας ειπε, εγκρίνω
1ον δν ειμαι τυποςΤύπε προτείνεις να τη ζητήσει και σε γάμο?
Αν δεν την γαμάει τι σχέση σοβαρή είχε μαζί τηςρε φιλε λεμε ο τύπος δεν τη γαμαει καν,πως να την έχει για την πουτσα;απορριπτουμε κιόλας ,και ας ειναι δυσκολο,η γκομενα δεν εχει κατι πιο βαρυ απο την απόρριψη.
τύπισσα είσαι?1ον δν ειμαι τυπος
Κ 2ον ναι αμα ξανα ειναι μαζί why not
Καλη κοπέλαα φαινεται απο αυτά π μας ειπε, εγκρίνω
ουρααααΣτείλε την στον διάολο, άντε να πούμε με την κάθε καριόλα που αλλάζει αισθήματα κάθε βδομάδα. Τέτοιες γυναίκες μονο για πούτσα τις έχουμε τίποτα παραπάνω.
να πάρω αφορμή απο το nickname σου,κανονικά η γκομενα θέλει ενα απαξιωτικο gang bang απο όλη την παρέα του,μαζί και εμεις παρεα,gokkun για τελειωμα και κλωτσιες μεταΑν δεν την γαμάει τι σχέση σοβαρή είχε μαζί της
Ρε μπας και μπλέξαμε με κανα πιρφορο καληνυχτάκια
Ζεις στο πνεύμα της εποχής τυπενα πάρω αφορμή απο το nickname σου,κανονικά η γκομενα θέλει ενα απαξιωτικο gang bang απο όλη την παρέα του,μαζί και εμεις παρεα,gokkun για τελειωμα και κλωτσιες μετα
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;
Ζεις στο πνεύμα της εποχής τυπε
Έτσι τύπε!να πάρω αφορμή απο το nickname σου,κανονικά η γκομενα θέλει ενα απαξιωτικο gang bang απο όλη την παρέα του,μαζί και εμεις παρεα,gokkun για τελειωμα και κλωτσιες μετα
κι όμως,ο giasou ετσι θα ξηγιοταν,σκληρός χυστης :S :S :Sτυοε κανε της αγκαπωτον γκωνλικον με τον μποθντζον σου,και μετα απαξιωσε την
Έτσι τύπε!
Ανοησίες. Εμενα θα ακούσει γ να πάει μπροστά η κοπέλαεκανε μια λαθος επιλογηγαμιόταν με άλλον καιτώρα τ μετανιωσετην σούταρε!!
Αυτος που εκανε το θεμα έκανε το λαθος
Εσυ θυμασαι μονο αυτους που θες;Μην ακους τι σου λενε απο ζηλεια ειναι. Να την συναντησεις φυσικα φαινεται οτι σ θελει γι αυτο ακομα σ θυμαται ;)
Καυλιάρηδες,θα ζητήσω την άποψή σας για ένα θέμα,μιας που ξέρω ότι η άποψή σας τουλάχιστον
διασκεδαστική θα είναι.
Το λεπόν.Είχα μια γκόμενα η οποία μου ζήταγε σοβαρότητες,το παιξα και γω σοβαρός και μετά με
είχε καβάτζα ενώσο είχε γνωριστεί με τον επόμενο.Το μαθαίνω εγώ μετά από κάνα χρόνο,μιας που ήταν
η πρώτη εκ των πρώην που κράτησα επαφή μετά από χωρισμό,γίνομαι τούρκος και αρχίζει να χτυπάει
τις πόρτες του σπιτιού μου να μου ζητήσει συγγνώμη (ενώ είχε τον γκόμενο) και να καταλήξουμε
στο κρεββάτι μου αφήνωντάς με με τον πούτσο στο χέρι,μιας που δεν ήθελε να την γαμήσω λόγω τύψεων
από πλευράς της για τον νυν.
Μετά από λίγο αρχίζει να με ψάχνει και εγώ αποφέυγω κάθε επικοινωνία μαζί της.Μετά από ένα χρόνο
μου λέει θέλει πολύ να βρεθούμε (υποσημείωση ζούμε και οι δύο σε άλλες χώρες) και να ρθει να συναντηθούμε
(αεροπορικώς) γιατί με σκέφτεται.Της είπα ότι είναι περίοδος δουλειάς για μένα και ότι δεν θα βρώ χρόνο.
Εμένα σαφώς δεν μου έχει τελειώσει τελείως η γκόμενα αλλά κατά ένα 80% όντως μου τελείωσε.Μένει ένα 20%
που θα θελα να βρεθούμε αλλά μόνο με πούτσα μέσα,γιατί ως φίλοι δεν το χω.Βέβαια τις τελευταίες δύο φορές
που είμασταν στο κρεββάτι μου δεν με άφησε με δικαιολογία ότι θα πήγαινα για βιασμό και ότι θα φώναζε >
Αυτήν δείχνει ότι καίγεται να βρεθούμε αλλά εγώ θέλω να την γαμήσω όχι να τα πούμε...Εν τω μεταξύ μετά
απ αυτήν φλάσαρα και είπα "υπάρχει αγάπη" έτσι έκοψα και τις πουτάνες μαχαίρι,τώρα στα γεράματα.
Έχω να γαμήσω τρύπα από πέρυσι τον Νοέμβρη εν τω μεταξύ.
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;