Νέα

Ξανά με πρώην

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
θελει τρομερη ωριμοτητα να γυρισεις και να φτιαξεις μια σχεση θελει θυσιες και πραγματικη αγαπη..
ισως και 100 κιλα αρχιδια..
προσωπικα θεωρω λαθος και την αποψη του γυρνα και του φυγε, εδω μας ειπες ουτε το ενα εκατοστο του τι εγινε μεταξυ σας δεν μπορουμε να κρινουμε σωστα ακομα και οι πιο εμπειροι..
βαση ομως της δικιας μου εμπειριας μην κατσεις ξεκινα κατι καινουργιο και ας γαμιεται η ψυχη σου ειδαλος αν σε αγαπαει θα ξαναβρεθει μπροστα σου..
τωρα τα διαφορα κρατα την για πουτσο κανε την να πληρωσει ειναι γκομενιες κατε με γιατι δεν με γεμιζει το απλο γαμησι με εναν ανθρωπο που ειχα κατι παλια..
αν εισαι εξωτερικο γιατι δεν γαμας ομως ξενες;

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
ρε φιλε λεμε ο τύπος δεν τη γαμαει καν,πως  να την έχει για την πουτσα;απορριπτουμε κιόλας ,και ας ειναι δυσκολο,η γκομενα δεν εχει κατι πιο βαρυ απο την απόρριψη.
Αν δεν την γαμάει τι σχέση σοβαρή είχε μαζί της  :think:
Ρε μπας και μπλέξαμε με κανα πιρφορο καληνυχτάκια  :think:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στείλε την στον διάολο, άντε να πούμε με την κάθε καριόλα που αλλάζει αισθήματα κάθε βδομάδα. Τέτοιες γυναίκες μονο για πούτσα τις έχουμε τίποτα παραπάνω.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αν δεν την γαμάει τι σχέση σοβαρή είχε μαζί της  :think:
Ρε μπας και μπλέξαμε με κανα πιρφορο καληνυχτάκια  :think:
να πάρω αφορμή απο το nickname σου,κανονικά η γκομενα θέλει ενα απαξιωτικο gang bang απο όλη την παρέα του,μαζί και εμεις παρεα,gokkun για τελειωμα και κλωτσιες μετα :rockon:

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
prohn ειναι ισον με σκουπιδια

οποιος ξαναγυριζει στα παλια ειναι σαν καποιον που ανοιγει τον καδο να φαει σκουπιδια επειδη δεν μπορει να βρει να φαει κανονικο φαγητο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η γκόμενα σε αντιμετώπισε σαν ένα αυτοκίνητο που βρήκε καλύτερο και σκέφτηκε να αλλάξει αυτό που είχε.

Σε δεύτερη σκέψη όμως κατάλαβε ότι το δεύτερο αυτοκίνητο που βρήκε δεν ήταν τελικά καλύτερο, και ότι μάλον έπρεπε να μείνει στο πρώτο.

Οταν κάποια σε αντιμετωπίζει σαν αντικείμενο, έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσεις και εσύ !!

Οι και καλά συναισθηματισμοί είναι απλά προφάσεις !!!

Πρέπει να μπορείς να ξεχωρίζεις τις πραγματικές γυναίκες απο τα μαλακοτσιμπουκώματα !!!

Θεώρησε τη συγκεκριμένη εμπειρία σαν ένα καλό μάθημα προς τη παραπάνω κατεύθυνση.

NickMag

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πανε στις πουτανες που λες οτι τις εκοψες γιατι υπαρχει αγαπη, :huh: η εστω βρες καμια εκει που εισαι, (υποθετω εξωτερικο?) μπας και ξελαμπικαρεις τυπε και ασε την καργια :cussing: που πηδιεται με αλλον/ους ενω με σενα κανει την εντιμη απο τυψεις δηθεν  :jerking: και παει να σε βγαλει και βιαστη οταν πας για το αυτονοητο :headbang: :uglystupid:..  :orchestra:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ανοησίες. Εμενα θα ακούσει γ να πάει μπροστά η κοπέλα εκανε μια λαθος επιλογη γαμιόταν με άλλον και τώρα τ μετανιωσε την σούταρε!!

Αυτος που εκανε το θεμα έκανε το λαθος
:orchestra:

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.536
Πόντοι
2.285
Καυλιάρηδες,θα ζητήσω την άποψή σας για ένα θέμα,μιας που ξέρω ότι η άποψή σας τουλάχιστον
διασκεδαστική θα είναι.

Το λεπόν.Είχα μια γκόμενα η οποία μου ζήταγε σοβαρότητες,το παιξα και γω σοβαρός και μετά με
είχε καβάτζα ενώσο είχε γνωριστεί με τον επόμενο.Το μαθαίνω εγώ μετά από κάνα χρόνο,μιας που ήταν
η πρώτη εκ των πρώην που κράτησα επαφή μετά από χωρισμό,γίνομαι τούρκος και αρχίζει να χτυπάει
τις πόρτες του σπιτιού μου να μου ζητήσει συγγνώμη (ενώ είχε τον γκόμενο) και να καταλήξουμε
στο κρεββάτι μου αφήνωντάς με με τον πούτσο στο χέρι,μιας που δεν ήθελε να την γαμήσω λόγω τύψεων
από πλευράς της για τον νυν.

Μετά από λίγο αρχίζει να με ψάχνει και εγώ αποφέυγω κάθε επικοινωνία μαζί της.Μετά από ένα χρόνο
μου λέει θέλει πολύ να βρεθούμε (υποσημείωση ζούμε και οι δύο σε άλλες χώρες) και να ρθει να συναντηθούμε
(αεροπορικώς) γιατί με σκέφτεται.Της είπα ότι είναι περίοδος δουλειάς για μένα και ότι δεν θα βρώ χρόνο.

Εμένα σαφώς δεν μου έχει τελειώσει τελείως η γκόμενα αλλά κατά ένα 80% όντως μου τελείωσε.Μένει ένα 20%
που θα θελα να βρεθούμε αλλά μόνο με πούτσα μέσα,γιατί ως φίλοι δεν το χω.Βέβαια τις τελευταίες δύο φορές
που είμασταν στο κρεββάτι μου δεν με άφησε με δικαιολογία ότι θα πήγαινα για βιασμό και ότι θα φώναζε  >:(

Αυτήν δείχνει ότι καίγεται να βρεθούμε αλλά εγώ θέλω να την γαμήσω όχι να τα πούμε...Εν τω μεταξύ μετά
απ αυτήν φλάσαρα και είπα "υπάρχει αγάπη"  :uglystupid: έτσι έκοψα και τις πουτάνες μαχαίρι,τώρα στα γεράματα.
Έχω να γαμήσω τρύπα από πέρυσι τον Νοέμβρη εν τω μεταξύ.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

Επειδη παιζει και ερωτικο ειδυλλειο γουσταρεις να τη φιλας ενω το προηγουμενο βραδυ τσιμπουκωνε αλλους;; :vomit: :vomit: :vomit:

Εγω παντως οχι..

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Σε αντιθεση με τους συμπουρδελιαριδες εδω μεσα.... εγω θα σου ελεγα ...
να παιξεις με το τσουλακι!!!
Αν δεν εχεις σοβαρη σχεση τωρα... πες της να το κανει το ταξιδι..και να ερθει.. και οτι σου εχει λειψει...και αλλες τετοιες παπαριες...
Ε..ερχεται ΑΥΤΗ (Δεν τρεχεις εσυ σε αυτην..σαν δουλος..) της πουλας λιγο ερωτα... της ριχνεις 3-4 γαμησια... και σουτ....!!!
Οι γυναικες παιζουν συνεχεια με τους ανδρες... γιατι να μην κανουμε κ εμεις το ιδιο...στις καριολες!!!! ;) :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom