Νέα

Ξανά με πρώην

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νομίζω η καλύτερη φάση με διαφορά αν εξαιρέσεις τις φίλες ειναι η πεθερά..!!!
Εμένα η πεθερά μου ειναι και γαμω τα μιλφ,αφού οι φίλοι μου μου έχουν ζαλίσει τ'αρχιδια με την πάρτη της....!
Καμια φορά λεω να την καρφωσω έτσι για να με σέβεται !!!!!!

το καλυτερο μπετο για γερα οικογενειακα θεμελια ειναι το σπερμα τυπε. μην το αργεις αλλο. κρατα τη φαμιλια ενωμενη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
σωστος ο iceman. εγω μετα την πρωτη φορα που γαμησα κακογλωσσα φιλη, αντιληφθηκα μια νεα συλλογη απο αστειρευτα γαμησια με κολλητες των σχεσεων μου που με κακολογουν. πλεον εχει επαναληφθει 8 φορες ακομα με διαφορετικες γκομενες μου και συνεχιζω με επιτυχια.
μην ψαχνετε αλλου για γαμησια τυποι. στο περιβαλλον της γκομενας σας για πολλα και εχεμυθα κρεμπια.
ακριβώς ετσι! :rockon: :rockon: :rockon:

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.756
Πόντοι
12.056
Αγαπητέ συναγωνιστά,το 1988 χώρισα,καθώς η δική μου ελλεϊνίδα ήταν αφόρητη και η λύση ήταν διαζύγιο.Υπήρχε και η λύση της δολοφονίας,αλλά δεν σκόπευα να φάω τα χρόνια μου στην φυλάκα,στην οποία όλο και κάποιον θα έβρισκα,τον οποία είχα βάλει κιόλας...Τέσπα.Εμένα δεν με κεράτωσε,απο όσο ξέρω.Αλλά μου ζάλιζε τα παπάρια με λόγια που έβαζαν οι μπάκουρες φίλες της.Ακόμα και η πεθερά μου την έκραζε για αυτό (και γαμώ τα άτομα η πεθερά,ο Θεός να την αναπαύσει),αλλά εκείνη τίποτα.Γεννάει,περνάμε μερικοί μήνες και χωρίζουμε.Μερικές μέρες μετά την έκδοση του διαζυγίου πέρασε απο το σπίτι μου η μια απο τις φίλες της που δεν με χώνευε.Έγινε του κουτρούλη ο γάμος.2 μέρες δεν ήξερα τι καιρό κάνει.Την γαμούσα 2 μήνες αυτή.Αφου την βαρέθηκα,αφενός,αλλά και επειδή πίστευε ότι έχουμε σχέση και ότι μπορεί να εκφράζει γνώμη,πήρε την άγουσα.Περνάει ένα διάστημα μερικών μηνών και έρχεται σε επικοινωνία μια άλλη φίλη της,η οποία όσο ήμουν με την πρώην επίσης έλεγε τα δικά της.Τρωει την πούτσα της και αυτή και μια μέρα μας βλέπει μια μαλάκω γειτόνισσα της πρώην μου,ρεσεψιονίστ σε μπουρδελοδοχείο με την φίλη της.Πάω μια μέρα να δώ το παιδί και ήταν η "φίλη" εκεί και πετάγεται και η "γειτόνισσα" για ένα καφεδάκι και της λέει μπροστά μας αν είχαμε πάει σε ξενοδοχείο και πως αν πήγαμε να προτιμήσουμε άλλο του ομίλου που είναι πιο καθαρό.Δεν ήξερε ότι είμαι ο πρώην άντρας της και ότι η άλλη είναι φίλη της και όχι γκόμενά μου...Έγινε της πουτάνας.Την πρώτη που είχα πηδήξει,την είχε παντρέψει η γυναίκα μου μερικές μέρες πριν και της το είπα και αυτό.Η φάτσα της ήταν για να την βγάλεις φωτό.Συνειδητοποίησε ότι χάλασε το σπίτι της,επειδή μερικές πουτάνες ήθελαν να της φάνε τον άντρα.Εμένα απο την άλλη με ελευθέρωσαν.Να είναι καλά.

Ε τωρα ρε φιλε τι να σου πω?
Γινεται αυτο ετσι οπως ειναι να το τυπωσω να το εχω για Ευαγγελιο??
και για να με βοηθαει στο να μην πεφτει η ψυχολογια μου,οταν με κακολογουν φιλες γκομενας μου ετσι ωστε να πονηρευομαι αλλα και γιατι αυτο που εκανες σου δινει αστερια στις επωμιδες σου! Εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ!
(να σε ρωτησω το ιδιο λες να παιζει και με κουτσομπολιο-κακολογημα σε σχεσεις ηλικιας 22-29? Ή μονο σε γαμους? να ξερω αν παιζει να με γουσταρει καμια φιλη γκομενας...) (ειμαι 29 και αληθεια εχω ακουσει-δει-κανει σκηνικα αλλα αυτο το να θελει τον πουτσο σου, μια που σε βριζει στην δικια σου πρωτη φορα το ακουω! Γηράσκω αεί διδασκόμενος !!!!)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
και για να με βοηθαει στο να μην πεφτει η ψυχολογια μου,οταν με κακολογουν φιλες γκομενας μου ετσι ωστε να πονηρευομαι αλλα και γιατι αυτο που εκανες σου δινει αστερια στις επωμιδες σου! Εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ!
(να σε ρωτησω το ιδιο λες να παιζει και με κουτσομπολιο-κακολογημα σε σχεσεις ηλικιας 22-29? Ή μονο σε γαμους? να ξερω αν παιζει να με γουσταρει καμια φιλη γκομενας...) (ειμαι 29 και αληθεια εχω ακουσει-δει-κανει σκηνικα αλλα αυτο το να θελει τον πουτσο σου, μια που σε βριζει στην δικια σου πρωτη φορα το ακουω! Γηράσκω αεί διδασκόμενος !!!!)

Μη μπερδεύεσαι !!! Δε θέλει το πούτσο σου. Απο πούτσους βρίσκει σχετικά εύκολα με όλους τους αγάμητους που κυκλοφορούν !!!

Να αποδείξει στο εαυτό της ότι είναι ανώτερη απο τη φίλη της θέλει. Και καλά αμα γουστάρει τον αντρα που βρήκε η φίλη της τον έχει για πλάκα !! Και άρα αυτή είναι για ανώτερα πράγματα.

Δεν μπορείς να φανταστείς τι τσόκαρα κυκλοφορούν !!!

Η πραγματική φιλία μεταξύ γυναικών είναι εξαιρετικά σπάνιο πράγμα.

Τελευταία αρχίζει και μεταξύ ανδρών να σπανίζει.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε ξερω ελλεεινιδα που εχει μπλεχτει στο ιδιο σκηνικο (αντιστοιχη "φιλη #1" της δικης σου, αν δεν ειναι και το ιδιο προσωπο). Τετοια αηδιαστικα σκηνικα με κατευθυναν μακρια απο το γαμο, και σιγουρα συνεισφερουν στο πως δεν εμπιστευομαι γυναικα για οτιδηποτε κραταει πανω απο 1 μηνα.

:thumbsup:
Έχω βαρεθεί να ακούω από φιλαράκια δικά τους θέματα ή να μου λεγε για άλλους ανάλογες ιστορίες. Πολύ σαπίλα φιλε!
Και μένα που είμαι νέος άνθρωπος έχω αρχίσει και αναθεωρώ κάποια πράγματα για το μέλλον μου.

Εμείς σαν άντρες άντε το πολύ να απατήσουμε γιατί έχουμε κάυλες και θέλουμε να ξεδώσουμε, οι γυναίκες όμως είναι τόσο πουτάνες που το κάνουν για 1002 ύπουλους λόγους.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μαγκες παίζει πολύ  το οτι  οι φίλες (φιδες)της γκομενας σου να βρουν υπουλο τρόπο να σε προσεγγίζουν για να τον φανε κλπ.επειδή πολλές γκομενες το ξέρουν  και για να αποφυγουν να ξενογαμησεις γενικα,προτιμούν να "φερεις την άλλη στο κρεβάτι ",με δυο λόγια να παίξει ενα ωραιοτατο τρίο οπου η μια θα τον εχει στο στόμα και η άλλη θα καραμελωνει τα αρχιδια.ψαχτειτε και ετσι.θα παρτουζωσετε γκομενες  :woldman: :rockon: :rockon:

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Καυλιάρηδες,θα ζητήσω την άποψή σας για ένα θέμα,μιας που ξέρω ότι η άποψή σας τουλάχιστον
διασκεδαστική θα είναι.

Το λεπόν.Είχα μια γκόμενα η οποία μου ζήταγε σοβαρότητες,το παιξα και γω σοβαρός και μετά με
είχε καβάτζα ενώσο είχε γνωριστεί με τον επόμενο.Το μαθαίνω εγώ μετά από κάνα χρόνο,μιας που ήταν
η πρώτη εκ των πρώην που κράτησα επαφή μετά από χωρισμό,γίνομαι τούρκος και αρχίζει να χτυπάει
τις πόρτες του σπιτιού μου να μου ζητήσει συγγνώμη (ενώ είχε τον γκόμενο) και να καταλήξουμε
στο κρεββάτι μου αφήνωντάς με με τον πούτσο στο χέρι,μιας που δεν ήθελε να την γαμήσω λόγω τύψεων
από πλευράς της για τον νυν.

Μετά από λίγο αρχίζει να με ψάχνει και εγώ αποφέυγω κάθε επικοινωνία μαζί της.Μετά από ένα χρόνο
μου λέει θέλει πολύ να βρεθούμε (υποσημείωση ζούμε και οι δύο σε άλλες χώρες) και να ρθει να συναντηθούμε
(αεροπορικώς) γιατί με σκέφτεται.Της είπα ότι είναι περίοδος δουλειάς για μένα και ότι δεν θα βρώ χρόνο.

Εμένα σαφώς δεν μου έχει τελειώσει τελείως η γκόμενα αλλά κατά ένα 80% όντως μου τελείωσε.Μένει ένα 20%
που θα θελα να βρεθούμε αλλά μόνο με πούτσα μέσα,γιατί ως φίλοι δεν το χω.Βέβαια τις τελευταίες δύο φορές
που είμασταν στο κρεββάτι μου δεν με άφησε με δικαιολογία ότι θα πήγαινα για βιασμό και ότι θα φώναζε  >:(

Αυτήν δείχνει ότι καίγεται να βρεθούμε αλλά εγώ θέλω να την γαμήσω όχι να τα πούμε...Εν τω μεταξύ μετά
απ αυτήν φλάσαρα και είπα "υπάρχει αγάπη"  :uglystupid: έτσι έκοψα και τις πουτάνες μαχαίρι,τώρα στα γεράματα.
Έχω να γαμήσω τρύπα από πέρυσι τον Νοέμβρη εν τω μεταξύ.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;
Θα αλλαζα φύλο...χωρα....πλανητη....ρε φιλος αυτη ειναι τρελη....γλυτωσες και δεν το ξερεις!!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Θεϊκές εκμυστηρεύσεις από συναγωνιστές πουτανιάρηδες  :kneel:  :rockon:
Είστε άπειροι!Να γαμάμε πάντα τα έκφυλα πορνίδια και να σεβόμαστε τα άτομα
που μας σέβονται.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.205
Πόντοι
7.865
Συναγωνιστά τύπωσε ότι θέλεις!Αν είναι να κάνω καλό δεν θα ζητήσω copyright.Και πίστεψε με,ούτε τσάκαλος είμαι,ούτε υπερηφανεύομαι για αυτό που έκανα.Απλά απογοητεύτηκα πλήρως.Υποτίθεται πως πήγαμε να κτίσουμε μια οικογένεια και να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον και όχι κακόβουλους τρίτους.Μετά απο χρόνια η πρώην μου είπε ότι μετάνιωσε που χωρίσαμε,γιατί έγινε για όλους τους λάθος λόγους.Μπορώ να πώ ότι μου έδωσε και δίκιο,καθώς δεν παλευόταν.Την έκαναν τούρμπο άλλες για υποθετικούς σούπερ συντρόφους με ακριβά δείπνα,μπουζούκια καθημερινά και η δική μου τα έχαφτε.Ποτέ δεν είχε δεί κάποιον απο αυτούς και απλά άκουγε κατορθώματα.Και ζήλευε.Ήταν 27 ετών και ήταν λογικό να ζηλεύει αυτή τη ζωή.Βλέπετε και οι δυό μας φάγαμε τα χρόνια μας καταπιεσμένοι με σχολεία,σχολές,πτυχία κτλ και αυτές οι συμπεριφορές και ο τρόπος ζωής φάνταζε μαγικός.Φυσικά ισχύει για τις ηλικίες που είπες,καθώς και εγώ όταν παντρεύτηκα 29 ήμουν και η σύζυγος 27 και τα λάγια είχαν μπεί ήδη απο την περίοδο που είχαμε σχέση.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.205
Πόντοι
7.865
Μη μπερδεύεσαι !!! Δε θέλει το πούτσο σου. Απο πούτσους βρίσκει σχετικά εύκολα με όλους τους αγάμητους που κυκλοφορούν !!!

Να αποδείξει στο εαυτό της ότι είναι ανώτερη απο τη φίλη της θέλει. Και καλά αμα γουστάρει τον αντρα που βρήκε η φίλη της τον έχει για πλάκα !! Και άρα αυτή είναι για ανώτερα πράγματα.

Δεν απάντησε στο σχετικό απόσπασμα για το λόγω του ότι τα είπες όλα.Εύγε.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.205
Πόντοι
7.865
:thumbsup:
Έχω βαρεθεί να ακούω από φιλαράκια δικά τους θέματα ή να μου λεγε για άλλους ανάλογες ιστορίες. Πολύ σαπίλα φιλε!
Και μένα που είμαι νέος άνθρωπος έχω αρχίσει και αναθεωρώ κάποια πράγματα για το μέλλον μου.

Εμείς σαν άντρες άντε το πολύ να απατήσουμε γιατί έχουμε κάυλες και θέλουμε να ξεδώσουμε, οι γυναίκες όμως είναι τόσο πουτάνες που το κάνουν για 1002 ύπουλους λόγους.
Κανένα κέρατο δεν είναι εύκολο μύστη μου.Και να αναθεωρήσεις πράγματα για την ίδια τη ζωή.Δεν πρέπει να μένουμε προσκολλημένοι σε χαζομάρες,καθώς η ζωή προχωράει και αλλάζουν οι καιροί.Δεν μιλάω για ηθική.Μιλάω για τρόπο σκέψης μέσω εμπειριών.Αλλά στατιστικά ο άντρας ξεκαυλώνει.Δεν ζητάει τίποτα περισσότερο απο την εκάστωτε ερωμένη του.Ακόμα και με την σύζυγό του αυτό ζητάει.Απλά συνήθως η γυναίκα χοντραίνει,ασχημαίνει,η λίμπιντο πέφτει(μπορεί και εκείνη να βαρέθηκε ή να ξενέρωσε για τους ίδιους λόγους που ξενερώσαμε και εμείς) και δεν προσέχει καθόλου τον εαυτό της,με αποτέλεσμα να βρεί κάποιος αλλού αυτό που ζητάει.Αλλά και το κέρατο απο μεριά μας δεν είναι ηθικό.Μπορείς να πείς τι πιστεύεις και να τελειώνει το πανηγύρι με διάλογο και προσπάθεια,αν θέλει να προσπαθήσει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

:hi: :hi: :hi:

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1

:thumbsup: + 1

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μείνει μακριά.

Δεν μπορείς να περάσεις τα ίδια νερά ενός ποταμού δύο φορές.

Μακριά.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καυλιάρηδες,θα ζητήσω την άποψή σας για ένα θέμα,μιας που ξέρω ότι η άποψή σας τουλάχιστον
διασκεδαστική θα είναι.

Το λεπόν.Είχα μια γκόμενα η οποία μου ζήταγε σοβαρότητες,το παιξα και γω σοβαρός και μετά με
είχε καβάτζα ενώσο είχε γνωριστεί με τον επόμενο.Το μαθαίνω εγώ μετά από κάνα χρόνο,μιας που ήταν
η πρώτη εκ των πρώην που κράτησα επαφή μετά από χωρισμό,γίνομαι τούρκος και αρχίζει να χτυπάει
τις πόρτες του σπιτιού μου να μου ζητήσει συγγνώμη (ενώ είχε τον γκόμενο) και να καταλήξουμε
στο κρεββάτι μου αφήνωντάς με με τον πούτσο στο χέρι,μιας που δεν ήθελε να την γαμήσω λόγω τύψεων

Μετά από λίγο αρχίζει να με ψάχνει και εγώ αποφέυγω κάθε επικοινωνία μαζί της.Μετά από ένα χρόνο
μου λέει θέλει πολύ να βρεθούμε (υποσημείωση ζούμε και οι δύο σε άλλες χώρες) και να ρθει να συναντηθούμε
(αεροπορικώς) γιατί με σκέφτεται.Της είπα ότι είναι περίοδος δουλειάς για μένα και ότι δεν θα βρώ χρόνο.

Εμένα σαφώς δεν μου έχει τελειώσει τελείως η γκόμενα αλλά κατά ένα 80% όντως μου τελείωσε.Μένει ένα 20%
που θα θελα να βρεθούμε αλλά μόνο με πούτσα μέσα,γιατί ως φίλοι δεν το χω.Βέβαια τις τελευταίες δύο φορές
που είμασταν στο κρεββάτι μου δεν με άφησε με δικαιολογία ότι θα πήγαινα για βιασμό και ότι θα φώναζε  >:(

Αυτήν δείχνει ότι καίγεται να βρεθούμε αλλά εγώ θέλω να την γαμήσω όχι να τα πούμε...Εν τω μεταξύ μετά
απ αυτήν φλάσαρα και είπα "υπάρχει αγάπη"  :uglystupid: έτσι έκοψα και τις πουτάνες μαχαίρι,τώρα στα γεράματα.

αυτο τυπε

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

is_150811_suicide_800x600.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2015/05/suicide-gun1.jpg[/img[/URL]]

YΓ.ουτε στα καραβια να ησουν  ;D ;D ;D

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496
διασκεδαστική θα είναι.

να το παλεψεις κι αλλο τυπε μπας κ φτασεις και μεχρι τον επομενο Νοεμβρη αγαμητος :headbang: :S :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom