Νέα

X-Factor 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ότι και να λέμε, η καλύτερη φωνή ήταν ΜΑΚΡΑΝ η Πωλίνα που την έκοψαν από τα live επειδή ήταν χοντρή!
Πάλι καλά δηλαδή που δεν δήλωσε συμμετοχή η Σούζαν Μπόιλ γιατί ποιός ξέρει τι θα άκουγε από τους Θεοφανομουρατίδηδες.

Υ.Γ. Όντως η Τσίπρια είναι καλή φωνή εκτός από μούναρος. Και όντως η αποχώρηση της Γιούλη ήταν μια ακόμη τραγική απόφαση των "ειδικών".   

Σουζαν Μποιλ ΘΕΑ!!!  :rockon: :rockon:
Ειναι ηδη μια Πωλινα στο παιχνιδι αν δεν κανω λαθος εσυ ποια λες? Μια παχουλουλα που την εφεραν παραδειγμα στις οντισιον στα αλλα παιδια?

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί δηλαδή, άμα έβαζε γυμνές φωτό σε άλλο σάιτ, τί θα γινόταν;

απλα στα αλλα δεν εχουν φαει σκαλωμα με τις βιζιτουδες
εδω δεν μου τη πεφτουν
εχουν λυσσαξει να με βγαλουν στο κλαρι  :uglystupid:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
απλα στα αλλα δεν εχουν φαει σκαλωμα με τις βιζιτουδες
εδω δεν μου τη πεφτουν
εχουν λυσσαξει να με βγαλουν στο κλαρι  :uglystupid:

Μπορεί να μην έλεγαν για κλαρί, αλλά πεσιματάκια σίγουρα θα υπήρχαν...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ναι, αυτή λέω. Πόλι ήταν τελικά τ'όνομα της.

]

Μετά από αυτή την απόφαση νομίζω ότι είναι αστείο πλέον να ισχυρίζονται οι συντέλεστες του εν λόγω σόου ότι ψάχνουν τραγουδιστές.

Υ.Γ. Ρε αφήστε την κοπέλα ήσυχη! Μου θυμίζετε κάτι μαλακισμένα που πειράζουν την κοπέλα την οποία κατά βάθος γουστάρουν για ξεκόλημα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

]

Μετά από αυτή την απόφαση νομίζω ότι είναι αστείο πλέον να ισχυρίζονται οι συντέλεστες του εν λόγω σόου ότι ψάχνουν τραγουδιστές.

Υ.Γ. Ρε αφήστε την κοπέλα ήσυχη! Μου θυμίζετε κάτι μαλακισμένα που πειράζουν την κοπέλα την οποία κατά βάθος γουστάρουν για ξεκόλημα.

ναι αυτη ειναι φωναρα κι εμενα μου εκανε τεραστια εντυπωση που δεν τη πηρανε :-

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τη γκαγκακη πως τη βλεπετε?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

]

Καλα μιλαμε για φωνη οχι αστεια.. ποπο ξεφτιλα ντροπη τους. :headbang: :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Βλέποντας την θυμήθηκα μια συνέντευξη που είχε δώσει ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής της δεκαετίας του '70 πριν μερικά χρόνια.
Τον είχε ρωτήσει η δημοσιογράφος γιατί δεν εμφανίζεται πιά στην τηλεόραση ή στα νυχτερινά κεντρά.
Και απάντησε ο άνθρωπος: "Δεν με θέλουνε γιατί το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω"!!!
:headbang:
ποιος?

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βλέποντας την θυμήθηκα μια συνέντευξη που είχε δώσει ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής της δεκαετίας του '70 πριν μερικά χρόνια.
Τον είχε ρωτήσει η δημοσιογράφος γιατί δεν εμφανίζεται πιά στην τηλεόραση ή στα νυχτερινά κεντρά.
Και απάντησε ο άνθρωπος: "Δεν με θέλουνε γιατί το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω"!!!
:headbang:

ειπε ο Θεοφανους πως ειναι προκατειλημμενος με τις τραγουδιστριες τις ομορφες που νομιζουν πως η εμφανιση αρκει και αυτο ειναι ολο αλλα και με αυτες που εχουν καλη φωνη και αφηνονται και γινονται σαν ντουλαπες. (τα λογια του χρησιμοποιω)
Οκ συμφωνω με το πρωτο.
Ας πουμε συμφωνω και με το δευτερο, δν ειναι ωραιο να μην προσεχει καποια γυναικα την εμφανιση της.
Αλλα αν καποια εχει φωναρα τι? Θα το αγνοησουμε επειδη δεν εχει εμφανιση? Και στη τελικη ο κ.Θεοφανους τι μας λεει? Οτι ειναι προκατειλημενος με τη Χρουλα? τη Γαλανη? τη Μουσχουρη?  :idiot:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δε θυμάμαι ρε γαμώτο, έχουν περάσει 5-6 χρόνια. Άλλα είχε βάλει μερικά τραγούδια του από την εποχή εκείνη και ήταν πραγματικά σπουδαία φωνή.

Δυστυχώς σήμερα πρέπει να είσαι πρώτα κλόουν, ακροβάτης, στρίπερ, και η καλή φωνή θεωρείται ένα χρήσιμο έξτρα.

Θα τις έκοβε γιατί δε θα'χαν το πακέτο (της Χατζηβασιλείου; ). :uglystupid: :headbang:
αυτο υσχει στα ριαλιτυ...
δεν ημαστε πια στα χρονια της αλεξιου κ του παριου...
απο το'95 κ μετα πρεπει να εχεις ολα τα αλλα εκτος απο φωνη...

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δε θυμάμαι ρε γαμώτο, έχουν περάσει 5-6 χρόνια. Άλλα είχε βάλει μερικά τραγούδια του από την εποχή εκείνη και ήταν πραγματικά σπουδαία φωνή.

Δυστυχώς σήμερα πρέπει να είσαι πρώτα κλόουν, ακροβάτης, στρίπερ, και η καλή φωνή θεωρείται ένα χρήσιμο έξτρα.

Θα τις έκοβε γιατί δε θα'χαν το πακέτο (της Χατζηβασιλείου; ). :uglystupid: :headbang:

παντως ενταξει εχουν κ καλες φωνες

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Όταν βγαίνουν και τραγουδάνε η Μπεζαντάκου και η Αλεξανδράτου, και οι θαμώνες δεν τις έχουν πάρει ΑΚΟΜΗ με τα γιαούρτια, χέσε μας!
(pardon my french)
pesta~!!!!!!!
κ δεν ειναι μονο αυτες..ειναι κ αλλες/οι...
γαμησετα...
τωρα γ να δεις καλο ταλεντο φωνητικο σου βγαινει η πιστη..

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Kαλά όλα αυτά και πράγματι η κοπέλα είναι φωνάρα.
Αλλά, ζούμε στην εποχή της εικόνας, και επέλεξε να προβληθεί μέσω αυτής.
Αλλες οι εποχές της Γαλάνη και της Αλεξίου.
Κακώς, αλλά ας μην εθελοτυφλούμε.
Υπάρχει τρομερός ρατσισμός απέναντι σε οτιδήποτε χαλάει την "αισθητική" της κοινωνίας μας..

Ήταν φυσικό και επόμενο να την απορρίψουν, λόγω εμφάνισης. Απορώ γιατί σας κάνει εντύπωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom