Νέα

X-Factor 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο τραβελης εγινε μαγκας απ'το λακαμα το φοιβο

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Σταυρος ειναι καυλα, τελεια και παυλα!!!!  :boobies: :boobies: :boobies:
αλλα νομιζω πως οι 48 εχουν μελλον!  :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κατ αρχας δεν ειμαι φιλος ειμαι φιλη
και ετσι οπως τη βλεπεις εσυ, τι κανεις για σκυλου, που θα βγαλει το βυζι εξω και θα τραγουδησει ντιρινταχτα?
αυτη ειναι που τραγουδαει συνεχεια τις ερωτο-μπαλαντες για πολλες πολλες κλαψες ενω ο αλλος ειναι ροκακι
η Νινι ειναι το κατηχιτικου, δεν προκειται να κανει καριερα δεν ειναι καν η φωνη της για ελληνικα
αν ειναι δυνατον, ακου εκει 2ο ονομα σε Γονιδη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεκτη η αποψη σου
η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα το παιχνιδι ,αλλα "τραβαει" πιο πολυ γενικα μια ωραια γκομενα απο καποιον κουλτουριαρη αμφιβολου ποιοτητας

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεκτη η αποψη σου
η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα το παιχνιδι ,αλλα "τραβαει" πιο πολυ γενικα μια ωραια γκομενα απο καποιον κουλτουριαρη αμφιβολου ποιοτητας

και η δικη σου αποψη σεβαστη αλλα εχουμε δει οτι παντου σε ολα αυτα τα παιχνιδια δεν νικανε ποτε οι ωραιες γκομενες.
βεβαια και ο Σταυρος εξαιρεση ηταν, μιας και δεν ηταν μπουζουκτζης, παντως γκομενα που εχει νικησει περα απ τη Καλομοιρα?
κοριτσακια ψηφιζουν αρα βγαινουν αντρες.
τωρα αν εννοεις για το που θα απορροφηθουν μετα, απ τα κεντρα κτλ, εχει σημασια και το ρεπερτοριο τους, σιγουρα η Νινι ειναι ωραια, αλλα δν ειναι για μπουζουκια δεν μπορει να τα τραγουδησει

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η ταμτα δεν νικησε
2η ειχε ερθει

Stories

Νέο!