PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.019
- Πόντοι
- 446
Εγώ τρελάθηκα με την X-23!!!
Πως μεγάλωσε έτσι και τι κουκλάρα έγινε!!!
Θ - Ε - Α
Εγώ τρελάθηκα με την X-23!!!
Πως μεγάλωσε έτσι και τι κουκλάρα έγινε!!!
Στον κινηματογράφο θα χάσεις και μερικά €...που το βάζεις και αυτό;;;Εγω θα περιμένω να την κατεβασω απο torrent σε 4Κ να τη δω.
Στον κινηματογράφο χανει πολύ σε ποιότητα.
Το άτομο που έγραψε αυτό το "άρθρο" είναι για να το πετάξεις σε κανένα τρελοκομείο και να πετάξεις το κλειδί μαζί.
Χάνει η ταινία στον κινηματογράφο με 4κ laser projector και Dolby Atmos με καμία 40ρια ηχεία;Εγω θα περιμένω να την κατεβασω απο torrent σε 4Κ να τη δω.
Στον κινηματογράφο χανει πολύ σε ποιότητα.
Δεν πας για σενάριο στο Deadpool, αν δεν το έχεις καταλάβει.πολλα σεναριογραφικα κενα, ομως 2 ωρες ταινια και την μιαμιση γελας.
Δεν με χάλασε απλά λέω χωρίς σποιλερ τι θα δει κάποιοςΧάνει η ταινία στον κινηματογράφο με 4κ laser projector και Dolby Atmos με καμία 40ρια ηχεία;
Εκτός και αν βλέπεις σινεμά σε κανένα σταύλο στο χωριό σου που έχουν στήσει οι τσοπανηδες, μάλλον είσαι πιωμενος και γράφεις ο, τι νάναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πας για σενάριο στο Deadpool, αν δεν το έχεις καταλάβει.
Πας στη συγκεκριμένη ταινία για όλα αυτά τα ονόματα που σκάνε και για τον χαβαλε.
Δεν με χάλασε απλά λέω χωρίς σποιλερ τι θα δει κάποιος
Comic book movie, τι περιμένεις;Ταινια για 15χρονα ..
Υπάρχουν και καλές ταινίες για 15χρονα...το deadpool wolverine δεν είναι μια από αυτές. Είναι κατώτερη των προηγούμενων 2 σε όλα. Προφανώς οι σεναριογράφοι θεώρησαν ότι είναι χιούμορ ο deadpool να λέει αστεία για gay κάθε λεπτό που περνάει και να πει τη λέξη fuck καμιά 200αρια φορές. Δυστυχώς η ταινία πήγε πολυ5καλα εισπρακτικά οπότε ο κατήφορος για τη marvel θα συνεχιστείΤαινια για 15χρονα ..
Δυστυχώς για σένα και σε διαψεύδουν το ένα δις πωλήσεις που κοντεύει να κάνει σε εισητηρια.Υπάρχουν και καλές ταινίες για 15χρονα...το deadpool wolverine δεν είναι μια από αυτές. Είναι κατώτερη των προηγούμενων 2 σε όλα. Προφανώς οι σεναριογράφοι θεώρησαν ότι είναι χιούμορ ο deadpool να λέει αστεία για gay κάθε λεπτό που περνάει και να πει τη λέξη fuck καμιά 200αρια φορές. Δυστυχώς η ταινία πήγε πολυ5καλα εισπρακτικά οπότε ο κατήφορος για τη marvel θα συνεχιστεί
Δυστυχώς για σένα, ποιότητα =αριθμός πωλήσεων, οπότε συνέχισε να βλέπεις ότι μπούρδα βγάζει η disneyΔυστυχώς για σένα και σε διαψεύδουν το ένα δις πωλήσεις που κοντεύει να κάνει σε εισητηρια.
Το ότι δεν αρέσει σε σένα, αρέσει σε χιλιάδες άλλους όμως σημαίνει πολλά που μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις.
Παληκαρακι μου μακάρι να έχεις πάει σε τόσες αίθουσες ΙΜΑΧ σε διαφορετικές χώρες που έχω πάει ή να έχεις δει τις ταινίες που έχω δει για να έχεις και άποψη εσύ για το τι βλέπωΔυστυχώς για σένα, ποιότητα =αριθμός πωλήσεων, οπότε συνέχισε να βλέπεις ότι μπούρδα βγάζει η disney
Τα οποία 2 παιδιά είναι τα πραγματικά παιδιά του Ryan, ενώ η γκόμενα Ladypool είναι η γυναίκα του!Και γαμω τις ταινιες. Ειδικα εκει που κοπανιουνται μεταξυ τους στο αυτοκινητο μεσα και αργοτερα που σκοτωνουν τους υπολοιπους deadpool. Κορυφη ο Baby Deadpool και ο Kid Deadpool. Ωραια και η συμμετοχη του Cavill. O Deadpool ειναι και γαμω τους χαρακτηρες και οχι ο κλασσικος υπερηρωας. Για την καφριλα κ μονο, τα πετσοκομματα και τις σκηνες δρασεις για μενα αξιζε φουλ.
Ξεκάθαρα την ταινία την σώζει ο wolverine, διαφορετικά δεν θα έβγαζε τρίτη ταινία λόγω έλλειψης σεναρίου. Δεν νομίζω να λέει ομοφοβικά αστεία, γιατί δείχνει να... γουστάρει τον wolverine. Εμένα μου άρεσε γιατί ήξερα τι θα πάρω. Καφριλα, δράση, που και που δράμα, εμφανίσεις έκπληξη και κυρίως μία ταινία με ροή για 2+ ώρες.Υπάρχουν και καλές ταινίες για 15χρονα...το deadpool wolverine δεν είναι μια από αυτές. Είναι κατώτερη των προηγούμενων 2 σε όλα. Προφανώς οι σεναριογράφοι θεώρησαν ότι είναι χιούμορ ο deadpool να λέει αστεία για gay κάθε λεπτό που περνάει και να πει τη λέξη fuck καμιά 200αρια φορές. Δυστυχώς η ταινία πήγε πολυ5καλα εισπρακτικά οπότε ο κατήφορος για τη marvel θα συνεχιστεί