catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ποιος εφυγε ρε παιδια προχτες??
η Γιουλη αν ειναι ποτε δυνατον!!!
Ποιος εφυγε ρε παιδια προχτες??
ενταξει...δεν ηταν και η καλυτερη εκτελεση που εχω ακουσει..(για να το πω κομψα )η Γιουλη αν ειναι ποτε δυνατον!!!
ενταξει...δεν ηταν και η καλυτερη εκτελεση που εχω ακουσει..(για να το πω κομψα )
θα μας τρελανεις ρε εντελως που δεν την ψαχνεις για μοντελο?ξεκολλαααααα
ειπα εγω οτι κανω για μοντελο???
δεν τη ψαχνω καν ως μοντελο!
δεν εχω παει ουτε σ'ενα καστινγκ στη ζωη μου και σε δουλειες και περιοδικα που μου χουν πει παλι δεν παω
ανθρωπε μου εγω δουλευω κανονικα και οχι σε σουπερ μαρκετ
τωρα για το αν καιγεται το μουνι μου να γινω βιζιτου, αυτο ασε με να το ξερω καλυτερα. ;)
γτ την εχετε βγαλει στο κλαρι την κοπελα???????????????????????
οχι οτι δε φταει λιγο κ αυτη αλλα οκ...
δυστηχως δεν ψαχνεις τιποτα αλλο απο τον πλειοδοτη με την μεγαλυτερη....τιμη. ;)
ελπιζω να τον βρεις.γιατι τοτε θα γινεις ευτυχισμενη . ;)
ε ρε μπεμπα...εγω τι εκανα παλι? :-
μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τις μαλακιες σου.εγω τι εκανα παλι? :-
θα μας τρελανεις ρε εντελως που δεν την ψαχνεις για μοντελο?
μεχρι εχθες ετρεχες σε ολους τους διαγωνισμους του κωλου,και μας επριζες και τα αρχιδια να σε ψηφισουμε.
σου εχω πει και αλλη φορα,οτι δεν κανεις για τετοια δουλεια,παρτο αποφαση.
μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τις μαλακιες σου.
πας να μας πεις οτι εισαι μερσεντες,ενω εισαι λαντα.
επειδη εισαι ψιλοψωνιο ευχομαι να εχεις καταλαβει οτι δεν φτουρας πλεον.πας καλα αγορακι μου?
εγω μπαινω και μιλαω για ασχετα θεματα και ολο σ'εμενα το γυρνας
ναι λαντα ειμαι δεν κανω για μοντελο ελεος, δεν ειπα ποτε το αντιθετο, ημαρτον παναγια μου εδω μεσα
εχεις ενα δικιο..ε ρε μπεμπα...
σορρυ κιολας αλλα οταν μπαινεις σε ενα τετοιο σαιτ κ βαζεις γυμνες φωτο σου τι περιμενεις?
ε ρε μπεμπα...
σορρυ κιολας αλλα οταν μπαινεις σε ενα τετοιο σαιτ κ βαζεις γυμνες φωτο σου τι περιμενεις?
εχεις ενα δικιο..
απο την αλλη τα χυδαια πεσιματα δεν σχετιζονται με το γεγονος οτι εχει ανεβασει καποιες φωωτο της...
ποσο μαλιστα οταν γινονται απο παλια μελη που ξερουν οτι το εν λογω μελος εχει αρνηθει δεκαδες φορες πως ψαχνει για πελατες...
Η επιμονη καποιων ειναι το λιγοτερο εκνευριστικη....
επειδη εισαι ψιλοψωνιο ευχομαι να εχεις καταλαβει οτι δεν φτουρας πλεον.
κανεις δεν ασχολητε μαζι σου να ξερεις,εσυ πετας κακιες για οτι δεν μπορεις να κανεις,και ειναι λογικο να στην πεφτουν ολοι μετα.
γραφεις οτι η αλλη εκανε λιποαναρροφυση,η αλλη δεν ξυρισε καλα το μουνις τις,γενικα κακολογεις,απο το κομπλεξ που εχεις.
τουμπεκιασου καλυτερα,και να μην λες μαλακιες.
αιντε καρναβαλι τις μαυρης οπερας.
εχεις ενα δικιο..
απο την αλλη τα χυδαια πεσιματα δεν σχετιζονται με το γεγονος οτι εχει ανεβασει καποιες φωωτο της...
ποσο μαλιστα οταν γινονται απο παλια μελη που ξερουν οτι το εν λογω μελος εχει αρνηθει δεκαδες φορες πως ψαχνει για πελατες...
Η επιμονη καποιων ειναι το λιγοτερο εκνευριστικη....
εχω να βαλω αρκετο καιρο γυμνες
αλλα αυτες τις φωτο μου δεν τις βαζω εδω συγκεκριμενα
βρισκονται στο link μου απο κατω μαζι με τη συνεντευξη μου
αλλα να το δεχτω οτι αυτο ειναι παρεξηγησιμο
και γι'αυτο και δεν παρεξηγω οσους μου στελνουν πριβε και παντα απαντω ευγενικα χωρις να το παιζω ταχα μου θηγμενη
αλλα ολους αυτους που γραφουν σ ολα αυτα τα τοπικ και επιμενουν ενω ηδη εχουν στειλει πριβε και εχουν παρει την απαντηση τους, τους βρισκω πολυ γραφικους
εγω δεν σε βριζω να ξερεις.καλα συνελθε!
μου χεις αραδιασει τα χιλια μυρια και μετα εγω ειμαι αυτη με τις κακιες?
τουλαχιστον δεν ειμαι εμπαθης απεναντι σε κανενα, κι εσυ αν μου γραψεις κατι σε 2 μερες δν θα θυμαμαι καν οτι ησουν αυτος που μ εβριζε