Aν παρεις ποδηλατο να αλλαξεις την σελα γιατι ειναι σκληρη.Επισης ισως χρειαστει να αλλαξεις τιμονι,να αγορασεις φτερα ,παγουρι,γαντια για το κρυο.....Εγω σου ειπα να παρεις ποδηλατο εσυ δεν ακους...
καλα να παθεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
εχω παλιο υπολογιστη με 1gb ram
Μην κανεις κανα αστειο και βαλεις Vista.. pc με 1GB μνημης παιζει ανετα τα 7 (πχ τα home). Αν του βαλεις τα s-vista δεν ξερω αν θα σε βαλει καν στο λειτουργικο.
Εν ολιγοις για να τρεξεις σωστα με 1GB μνημη διαλεγεις αναμεσα σε XP, Ubuntu , Win 7.
Tα Vista ξεχνατα φιλε. Τζαπα χρονο θα χασεις να τα κατεβασεις /φορτωσεις.
spi8oxyshs
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Βάλε τα xp καλύτερα η τα 7
Έβαλα windows vista σε pc me 1 gb ram και σέρνεται ..
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Βάλε τα xp καλύτερα η τα 7
Εβαλες και το εικονιδιο που το βαρας αλλα δε μασαει ε..?
spi8oxyshs
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Εβαλες και το εικονιδιο που το βαρας αλλα δε μασαει ε..?
ναι
Επισκέπτης
Έχω windows vista home 32 bit greek.Επεξεργαστή 2,7 GHz και μνήμη 2 GB.Πως μπορώ να εγκαταστήσω Win 7;Μην κανεις κανα αστειο και βαλεις Vista.. pc με 1GB μνημης παιζει ανετα τα 7 (πχ τα home). Αν του βαλεις τα s-vista δεν ξερω αν θα σε βαλει καν στο λειτουργικο.
Εν ολιγοις για να τρεξεις σωστα με 1GB μνημη διαλεγεις αναμεσα σε XP, Ubuntu , Win 7.
Tα Vista ξεχνατα φιλε. Τζαπα χρονο θα χασεις να τα κατεβασεις /φορτωσεις.
Αξιόπιστη πηγή κατεβάσματος εννοώ.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Έχω windows vista home 32 bit greek.Επεξεργαστή 2,7 GHz και μνήμη 2 GB.Πως μπορώ να εγκαταστήσω Win 7;
Αρχικα κατεβασε ενα προγραμμα το οποιο μπορει να αντιγραφει αρχεια .iso σε καποιο δισκακι.
Τα προγραμματα ειναι το alcohol 120 , Infracorder κτλπ.
ΣΤην συνεχεια βρες τα 7 και βαλε το δισκακι οποτε μαζι με το προγραμμα θα αντιγραψει το αρχειο .iso των 7 που θα χεις βρει
στο δισκακι.
Στην συνεχεια κανε μια επανεκκινηση και πατα το F12 συνεχομενα ωστε να σε βγαλει στο BIOS menu ή οποιο αλλο πληκτρο σου λεει οταν ανοιγει ο υπολογιστης κατω κατω δεξια το οποιο κανει boot στο μενου του BIOS κατεβασε τον κενσορα στο σημειο που λεει CD - ROM ωστε ο υπολογιστης να ξεκινησει διαβαζοντας απο το δισκακι και στην συνεχεια απο εκει κανεις εγκατασταση.
Επισκέπτης
Το cd writer είναι χαλασμένο.Πόσο κοστίζουν τα win 7;Αρχικα κατεβασε ενα προγραμμα το οποιο μπορει να αντιγραφει αρχεια .iso σε καποιο δισκακι.
Μπες στα μουλτιραμα και κοιτα.Ενα 200αρι τα home θα εχουν.To cd writer ετσι κι αλλιως το χρειαζεσαι για την εγκαταστασηΤο cd writer είναι χαλασμένο.Πόσο κοστίζουν τα win 7;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Το cd writer είναι χαλασμένο.Πόσο κοστίζουν τα win 7;
Αν για cd writer εννοεις καποια 2η συσκευη εισοδου / εξοδου κατω η πανω απο το DVD reader
δεν χρειαζεται. Αρκει να εχεις ενα μονο DVD reader που σου διαβαζει απλα τα δισκακια για να στα αναπαραγει.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Έχω windows vista home 32 bit greek.Επεξεργαστή 2,7 GHz και μνήμη 2 GB.Πως μπορώ να εγκαταστήσω Win 7;
Αξιόπιστη πηγή κατεβάσματος εννοώ.
100% αξιοπιστη πηγη δυσκολο.. οχι για το λειτουργικο , αλλα για το σπαστηρι.. εχω καιρο να τα περασω τωρα και θα σε γελασω.. αν οντως εχεις αποφασισει να τα βαλεις πες μου να δω τι θα βρω..
Σε καθε περιπτωση αν το αποφασισεις καλο ειναι ναχεις μια νομιμη κοπια. ;)
Επισκέπτης
Έχω δύο οδηγούς DVD.O DVD player λειτουργεί κανονικά.Ο DVD writer είναι χαλασμένος.
Τα vista είναι αίσχος.Κολλάνε.
easyrider77, θα ψάξω να συλλέξω πληροφορίες γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και μετά θα διασταυρώσουμε κάποια πράγματα.Όπως και με άλλα μέλη γιατί και ο Boldemort είναι γνώστης.
Μετά το κλείσιμο του Ελληνικού warezakias.info που κατέβαζα και εν συνεχεία το κλείσιμο ενός αντίστοιχου ξένου forum, βρήκα αυτό:
Έχετε γνώμη;
easyrider77, θα ψάξω να συλλέξω πληροφορίες γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και μετά θα διασταυρώσουμε κάποια πράγματα.Όπως και με άλλα μέλη γιατί και ο Boldemort είναι γνώστης.
Μετά το κλείσιμο του Ελληνικού warezakias.info που κατέβαζα και εν συνεχεία το κλείσιμο ενός αντίστοιχου ξένου forum, βρήκα αυτό:
Έχετε γνώμη;
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Έχετε γνώμη;
share your thoughts , share your life
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Έχω δύο οδηγούς DVD.O DVD player λειτουργεί κανονικά.Ο DVD writer είναι χαλασμένος.
Έχετε γνώμη;
Αν αγορασεις το νομιμο cd ο player που εχεις τωρα φτανει.
Αν κατεβασεις σπασμενο θες writer για να καψεις σε cd το .iso που κατεβασες.
Πολλα παιδια εδω ξερουν σχετικα και μπορουν να βοηθησουν. Κανε τα κουμαντα σου και τα λεμε.
Αυτο το φορουμ που λες δεν το ξερω.
Υ.Γ. παιζει και η φαση να κανεις την εγκατασταση απο usb stick (αν εχεις) και αν υποστηριζει η μητρικη σου boot απο usb stick. ;)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σε περίπτωση που έχεις usb stick
Αν δεν εχεις dvd-r μπορείς να κάνεις την εξής διαδικασία.
1) Κάνεις install ενα πρόγραμμα το οποίο σου επιτρέπει να δημιουργείς εικονικό cd όπως το alcohol ή to Poweriso (που προτείνω).Για να τα βρεις μπορείς να μπεις στο (μηχανή αναζήτησης torrent από άλλες ιστοσελλίδες)
2) Αν δεν έχεις δεύτερο σκλήρο για να κάνεις install τo νεο λειτουργικό με τη. κάνεις ένα νεο παρτισιον στον σκληρό σου με τη χρήση κάποιου προγράμματος (Partiotion magic) η μέσα απο τα windows ( Start -> Run-> compmgmt.msc (enter), Και στην επιλογή Disk Management διαχειρίζεσαι το μέγεθος του σκληρού σου
3) Αφού έχεις κατεβάσει το λειτουργικό το κάνεις Mount με το πρόγραμμα 1 και το εγκαθιστάς στο καινούργειο partition που δημιούργησες στο βήμα 2
1) Κάνεις install ενα πρόγραμμα το οποίο σου επιτρέπει να δημιουργείς εικονικό cd όπως το alcohol ή to Poweriso (που προτείνω).Για να τα βρεις μπορείς να μπεις στο (μηχανή αναζήτησης torrent από άλλες ιστοσελλίδες)
2) Αν δεν έχεις δεύτερο σκλήρο για να κάνεις install τo νεο λειτουργικό με τη. κάνεις ένα νεο παρτισιον στον σκληρό σου με τη χρήση κάποιου προγράμματος (Partiotion magic) η μέσα απο τα windows ( Start -> Run-> compmgmt.msc (enter), Και στην επιλογή Disk Management διαχειρίζεσαι το μέγεθος του σκληρού σου
3) Αφού έχεις κατεβάσει το λειτουργικό το κάνεις Mount με το πρόγραμμα 1 και το εγκαθιστάς στο καινούργειο partition που δημιούργησες στο βήμα 2
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αν δεν εχεις dvd-r μπορείς να κάνεις την εξής διαδικασία.
Γιατι να κανει Partition? Ενα λειτουργικο θελει και μονο. Δεν θελει ουτε GRUB ουτε dual boot
To alcohol δεν χρειαζεται να το κατεβασει απο τορρεντ σερβερ. Υπαρχει και σε σελιδες κανονικες. ΑΠλα
προτεινουμε το alcohol επειδη δεν αντιγραφει μονο την εικονα του πυρηνα του λειτουργικου κατι που μπορει να δημιουργησει προβληματα μετα στο booting ... αλλα αντιγραφει και τα εσωτερικα αρχεια ενος εικονικου αρχειου. Το Nero ή καποιο αλλο μπορει να μην εκανε αυτη την δουλεια.. βασικα το Nero σιγουρα δεν την κανει για να ειμαστε ακριβεις σε οσα λεμε.
Παρτισιον μπορει να κανει και απο το BIOS λιγο πριν αρχισει την εγκατασταση του καινουργιου λειτουργικου.
ΑΛλα δεν πιστευω οτι χρειαζονται συμφωνα με αυτα που μας λεει ο φιλτατος πορνο στρατηγος τζοκερ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 583
- Εμφανίσεις
- 112K
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις