Νέα

Κατεβασμα Windows 10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ακόμα δε ρωτήσατε αν ειναι ωραία η αδελφή του,?
Πως το πάθατε.
Κάτι δεν πάει καλά,
Χάλασε το μπου

Το πανε χαλαρα πρωτα, θα βοηθησουν πρωτα, ισως προσφερθουν να πανε και στο απο κοντα να κανουν το φορματ στο λαπτοπ και μετα θα κανουν το κονε.

:S :S :S

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Πλάκα-πλάκα, είχα πηδήξει γκόμενα στο erasmus που της είχε χαλάσει ο υπολογιστής.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Καλα αυτοι οι αμερικανοι πρεφα δεν παιρνουν που τα αγοραζει ο αλλος τζαμπα?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Απλά δεν είναι πια η 1η προτεραιότητα τα Windows για τη Microsoft. Το παιχνίδι πάει στο cloud με Windows as a service, APIs για το Office 365, το Azure και πάει λέγοντας.

Επίσης, με τη νόμιμη πειρατεία η Microsoft κατέκτησε όλη την αγορά και κυριάρχησε στον κόσμο της τεχνολογίας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλα αυτοι οι αμερικανοι πρεφα δεν παιρνουν που τα αγοραζει ο αλλος τζαμπα?

Η Microsoft δεν έχει πρόβλημα με τα Windows. Είναι στο 90% των επιχειρήσεων παγκοσμίως. Το έχουν γυρίσει σε cloud services, από εκεί βγάζουν τα φράγκα.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Μαγκες θελω τα φωτα σας αν ξερετε. Πηρα ενα laptop χωρις λειτουργικο και θελω να του περασω σπασμενα windows 10 πανω. Δεν ειμαι ασχετος, ξερω διαδικασιες κλπ κλπ με usb boot και τετοια. Το θεμα μου ειναι οτι το laptop το σεταρω για την αδερφη μου η οποια ειναι ασχετη οποτε θελω να ρωτησω τα εξης αν ξερει καποιος. Τα windows στα torrent που λενε en-US σημαινει οτι περιλαμβανουν μονο Αγγλικη γλωσσα? Για το λειτουργικο παντα. Και επισης, εαν κατεβασω activated win 10 ποσο πιθανο ειναι να ξεκινησει να πεταει pop up οτι ειναι μαιμου κλπ κλπ? Εαν εχετε καποιο σιγουρο λινκ που ειναι κομπλε ας το ποσταρετε παρακαλω!

Κατι που δεν αναφερθηκε παραπανω τυπε ειναι οτι αν εχεις απλετο χρονο και εχεις στην ακρη μια καλη κοπια απο windows7 και που ξερεις οτι λειτουργει (μην προσπαθησεις να την κατεβασεις τωρα) την εγκαθιστας και με το που τελειωσεις προχωρας στην αναβαθμιση για τα 10, δεν ειναι αναγκη να την σεταρεις πληρες, χρησιμοποιησε το 1-2 μερες(νωριτερα θα σκασει αλλα λεμε) σερφαροντας στο ιντερνετ και θα σου πεταχτει η δωρεαν αναβαθμιση για να την κανεις ... δοκιμασμενο  :thumbsup:

Κατα τα αλλα οπως στα ειπανε οι τυποι παραπανω, ουτε τορεντ ουτε τιποτα απ την microsoft το κατεβαζεις και αν θες αγοραζεις ενα κλειδι που με "προσφορα" και καλα παει στα 8-10ε, το ebay θα το απεφευγα για αγορα κλειδιων γιατι τα 1-2-3-4-5-6-7-8-9 ευρω που κοστιζουν τις περισσοτερες φορες (αν οχι ολες) ειναι απο vlk key (ακαδημαικα κλειδια) και σχεδον παντα αργα η γρηγορα γινετε ανακληση τετοιων κλειδιων, αν ειναι ετσι χεσε το ebay και ψαξε στον θειο "windows *10 free key*" και με λιγο τυχη εως καθολου ετοιμος και τζαμπα  :grin:

Και τωρα που στα πα τυπε στειλε φωτο της αδερφης σου με πμ και θα το σκεφτω αν προκειται να προχωρησουμε σε περισσοτερα τεχνολογικα ζητηματα που σιγουρα θα χρειαστεις  :S :S :S

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Τα κλειδιά οπό windows 7 ισχύουν αλλά στον ίδιο υπολογιστή.
Αναλογως τα κλειδια, και αν μιλαμε για μη αγορασμενα απο κρακ χακ και κλπ ολο αυτο ειναι θεωρητικο και η πραξη δειχνει το αντιθετο

εγω εχω win 7 ultimate  αγγλικα  original

εαν κατεβασω απο το link thw microsoft τα win 10  θα πιασουν τα κλειδια? η πρεπει να παω για αγορα?
Και γιατι δεν το δοκιμαζεις? αν τα εχεις αγορασμενα με αποδειξη-τιμολογιο 99-100% ναι, 280ε (αν θυμαμαι) κοστιζαν φιλε και αν δεν γινει παρ τους τηλεφωνο να σε τακτοποιησουν

Αυτό.
Πάντως δωρεάν δεν είναι. Απλά βγάζουν τόσα λεφτά πουλώντας τα δεδομένα μας που στα @@ τους να τα αγοράσουμε.

Και που τα πουλανε τα δεδομενα μας ρε μεγαλε? στον κυρ μητσο που θελει να διαφημισει την πιτσαρια του στο φεισμπουκ και στο γκουγκλε ?  :jerking: :huh: :idiot:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Και που τα πουλανε τα δεδομενα μας ρε μεγαλε? στον κυρ μητσο που θελει να διαφημισει την πιτσαρια του στο φεισμπουκ και στο γκουγκλε ?  :jerking: :huh: :idiot:

Καλά αν είσαι ανίδεος μη μιλάς.
Καταρχήν είναι αποδεδειγμένο ότι η Microsoft πουλάει τα δεδομένα στην NSA. Ακόμα κι αν απενεργοποιήσεις το telemetry, συνεχίζει να στέλνει δεδομένα.
Και δεύτερον σε εταιρίες marketing.

Όταν ένα προϊόν είναι τσάμπα, τότε είσαι το προϊόν.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Καλά αν είσαι ανίδεος μη μιλάς.
Εγω ναι μπορει, εσυ τυπε που εισαι ειδημων πεστα μπας και ξεστραβωθουμε εδω οι βλακες και παντα περιμεναμε εναν καραγκιοζη να μας ξεστραβωσει  :uglystupid: :jerking:
Καταρχήν είναι αποδεδειγμένο ότι η Microsoft πουλάει τα δεδομένα στην NSA. Ακόμα κι αν απενεργοποιήσεις το telemetry, συνεχίζει να στέλνει δεδομένα.
Φυσικα και ειναι αποδεδειγμενο μιας και το γραφουν στους ορους τους, και οχι μονο η microsoft αλλα και ολες οι εταιριες να δινουν δεδομενα  απλετα και δωρεαν σε κρατικες υπηρεσιες ασφαλειας μπας και μπουζουριασουν κατι καραγκιοζηδες σαν εσενα  :jerking: και αυτο γινετε παντου και μαντεψε ... και εδω στην Ελλαδα, με λιγα λογια τυπε εισαι εγκληματιας και σε ψαχνουν και ηρθες να κρυφτεις εδω ?  :think: :think:
:2funny:
Κατεβασε σπ το ιντερνετ το αντι τελεμεταρι και δεν θα σε βρουν, στοκους συνηθως δεν τους βρισκουν  :2funny: :jerking:

Και δεύτερον σε εταιρίες marketing.

Όταν ένα προϊόν είναι τσάμπα, τότε είσαι το προϊόν.
Σου εχω νεα και για να σε τρομαξω λιγο ακομα καταζητουμενε ... η παραρακατω εταιρια ξερει ακομα και τι χρωμα και τι ειδος βρακι φορας αυτην την στιγμη χωρις να ειναι καποια υπηρεσια ασφαλειας(δινει αναφορα) και χωρις να δινει λογαριασμο στα μεγαλα ονοματα που φανταζεσαι  :S

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγω ναι μπορει, εσυ τυπε που εισαι ειδημων πεστα μπας και ξεστραβωθουμε εδω οι βλακες και παντα περιμεναμε εναν καραγκιοζη να μας ξεστραβωσει  :uglystupid: :jerking:Φυσικα και ειναι αποδεδειγμενο μιας και το γραφουν στους ορους τους, και οχι μονο η microsoft αλλα και ολες οι εταιριες να δινουν δεδομενα  απλετα και δωρεαν σε κρατικες υπηρεσιες ασφαλειας μπας και μπουζουριασουν κατι καραγκιοζηδες σαν εσενα  :jerking: και αυτο γινετε παντου και μαντεψε ... και εδω στην Ελλαδα, με λιγα λογια τυπε εισαι εγκληματιας και σε ψαχνουν και ηρθες να κρυφτεις εδω ?  :think: :think:
:2funny:
Κατεβασε σπ το ιντερνετ το αντι τελεμεταρι και δεν θα σε βρουν, στοκους συνηθως δεν τους βρισκουν  :2funny: :jerking:
Σου εχω νεα και για να σε τρομαξω λιγο ακομα καταζητουμενε ... η παραρακατω εταιρια ξερει ακομα και τι χρωμα και τι ειδος βρακι φορας αυτην την στιγμη χωρις να ειναι καποια υπηρεσια ασφαλειας(δινει αναφορα) και χωρις να δινει λογαριασμο στα μεγαλα ονοματα που φανταζεσαι  :S

Δεν έχει κανένα ειρμό η σκέψη σου. Να πας να κοιταχτείς.
Δηλαδή εσύ τελικά συμφωνείς ότι η Microsoft δίνει τα δεδομένα ή όχι;

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Δεν έχει κανένα ειρμό η σκέψη σου. Να πας να κοιταχτείς.
Δηλαδή εσύ τελικά συμφωνείς ότι η Microsoft δίνει τα δεδομένα ή όχι;
Ναι θα παω να κοιταχτω μην στεναχωριεσαι  :grin: Μα ναι τα δινει (το γραφει και στους ορους τους) και δεν ειναι μονο η μαικροσοφτ, τι ακριβως δεν καταλαβες απ τα παραπανω που εγραψα ρε ανωμαλε ? σχεδον ολες εχουν δωσει το ελευθερο σε υπηρεσιες ασφαλειας  :jerking: φυσικα και συμφωνω ντοπαμ.. εχμμ κορακι  :jerking: :jerking: :jerking:

Όλος ο κόσμος έχει τρελλαθεί και μόνο το Πακιστάν μένει λογικό.
Είναι ψυχιατρικό νόσημα. ...Τώρα ακριβώς λεπτομέρειες δεν ξέρω, γιατί δεν είμαι γιατρός.
Καταρχήν ο αριθμός αστυνομίας στην Ελλάδα είναι τεράστιος και απόλυτα δυσανάλογος σε σχέση με άλλες χώρες. Έχουμε 503 μπάτσους ανά 100.000 κατοίκους την ώρα που η γερμανία έχει 381, η Γαλλία 340 και η Αμερική 298...
Δεύτερον έχω να σου πω πάμπολλες ιστορίες με την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας.
και οι μπάτσοι...
Οπότε μαλακίες μας λες.
Κι εμένα με ενοχλούν οι μπάτσοι και δεν κρύβω τίποτα. Τι έχουμε αστυνομοκρατία;
Ο μπάτσος μπορεί ανά πάσα στιγμή να σε σταματήσει και να σου πρήξει τα αρχίδια. Να σου ζητήσει ταυτότητα, ή και να σε πάει στο τμήμα αν δε γουστάρει τη φάτσα σου. :2funny::2funny:
Είναι ένα άτομο που έχει εξουσία πάνω σου από το νόμο. Και μόνο το γεγονός αυτό είναι ενοχλητικό και ικανό να σου χαλάσει τη μέρα.
Ενοχλητικοί, ανεπιθύμητοι και άχρηστοι.
Για μια ελλεηνίδα είναι τιμή να τη γαμάει ο Πακιστανός.
Πραγματικά οι ελλεηνίδες είναι η κατώτερη μορφή γυναίκας στον πλανήτη.
Σε αντίθεση με τους άντρες που είμαστε και γαμώ, οι γυναίκες μας είναι για κλάματα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και οπως καταλαβαινεις τυπε το λιγοτερο που θα πρεπει να σε απασχολει ειναι για το αν η μαικροσοφτ το γουγλε το φουμπου και το κακο συναπαντημα στελνει τα δεδομενα σου στους ελοχιμ ... μια εταιρεια σαν την sas της πουτσας (υπαρχουν πολυ καλυτερες εξειδικευμενες) θα σε ταυτοποιησει μονο απ τις μπουρδες που γραφεις δημοσια παντου και οχι μονο εδω, ειδες τι σου κανει ενας καριολης αλγοριθμος ?  :2funny: τα παντα πιανει ρε γαμωτο ..  :2funny:

Εδω που τα λεμε ... δεν χρειαζεται καν αλγοριθμος για να καταλαβουμε ποιος μαλακας εισαι εδω μεσα  :2funny: :jerking:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ναι θα παω να κοιταχτω μην στεναχωριεσαι  :grin: Μα ναι τα δινει (το γραφει και στους ορους τους) και δεν ειναι μονο η μαικροσοφτ, τι ακριβως δεν καταλαβες απ τα παραπανω που εγραψα ρε ανωμαλε ? σχεδον ολες εχουν δωσει το ελευθερο σε υπηρεσιες ασφαλειας  :jerking: φυσικα και συμφωνω ντοπαμ.. εχμμ κορακι  :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και οπως καταλαβαινεις τυπε το λιγοτερο που θα πρεπει να σε απασχολει ειναι για το αν η μαικροσοφτ το γουγλε το φουμπου και το κακο συναπαντημα στελνει τα δεδομενα σου στους ελοχιμ ... μια εταιρεια σαν την sas της πουτσας (υπαρχουν πολυ καλυτερες εξειδικευμενες) θα σε ταυτοποιησει μονο απ τις μπουρδες που γραφεις δημοσια παντου και οχι μονο εδω, ειδες τι σου κανει ενας καριολης αλγοριθμος ?  :2funny: τα παντα πιανει ρε γαμωτο ..  :2funny:

Εδω που τα λεμε ... δεν χρειαζεται καν αλγοριθμος για να καταλαβουμε ποιος μαλακας εισαι εδω μεσα  :2funny: :jerking:

Έχεις πολλά ψυχολογικά. Χωρίς να σε ξέρω, χωρίς να με ξέρεις, τσακώνεσαι μαζί μου χωρίς αφορμή, ενώ συμφωνείς με αυτό που είπα.
Το χεις τερματίσει δικέ μου  :2funny: :2funny: :2funny:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
DimitrisOOO

εαν παω να κατεβασω απο το link της microsoft που εβαλε εδω ενα μελος θα κατεβασω την basic εκδοση win 10

πως θα κατεβασω την proffesional εκδοση για win 10 εφοσον εγω ειχα την ανωτερη (τοτε) εκδοση των ultimate για win 7?

εχει η microsoft link για να κατεβασω την proffesional ωστε να δοκιμασω με τα κλειδια που εχω για win ultimate 7?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ότι και να κατεβάσεις βάζοντας το κλειδί που έχεις θα ενεργοποιήσεις και την ανάλογη έκδοση.

Ή αφού έχεις την ultimate 7 θα αναγνωριστεί αυτόματα η αντίστοιχη έκδοση των 10.
Δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Πρόσεξε την έκδοση 32 ή 64.
Αν και την 32 την πάει για κατάργηση η microsoft σιγά σιγά.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Έχεις πολλά ψυχολογικά. Χωρίς να σε ξέρω, χωρίς να με ξέρεις, τσακώνεσαι μαζί μου χωρίς αφορμή, ενώ συμφωνείς με αυτό που είπα.
Το χεις τερματίσει δικέ μου  :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω παλι ρε τυπε δεν τσακωνομαι απλα απανταω στις μαλακιες που γραφεις και λεω το τι παιζει μπας και καταλαβεις (ναι καλα), εσυ σιγουρα δεν με ξερεις εγω απ την αλλη ξερω οτι εισαι ενας καθυστερημενος μαλακας και στην καλυτερη περιπτωση στοκος, εδω εχεις την εντυπωση οτι συμφωνω μαζι σου :jerking2:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
DimitrisOOO

εαν παω να κατεβασω απο το link της microsoft που εβαλε εδω ενα μελος θα κατεβασω την basic εκδοση win 10

πως θα κατεβασω την proffesional εκδοση για win 10 εφοσον εγω ειχα την ανωτερη (τοτε) εκδοση των ultimate για win 7?

εχει η microsoft link για να κατεβασω την proffesional ωστε να δοκιμασω με τα κλειδια που εχω για win ultimate 7?

Ναι οτι σου ειπε ο σαπακης ισχυει,απο εκει θα το κατεβασεις, και κατα την διαρκεια της εγκαταστασης μολις σου ζητηθει το κλειδι θα το γραψεις και αυτο ηταν, αν το πας με αναβαθμιση δεν θα σου ζητηθει καν και θα γινουν ολα αυτοματα, στην τελευταια περιπτωση να φροντισεις να εχεις μπακ απ τα αρχεια σου γιατι παντα παει κατι στραβα αν δεν τα εχεις  :grin:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγω παλι ρε τυπε δεν τσακωνομαι απλα απανταω στις μαλακιες που γραφεις και λεω το τι παιζει μπας και καταλαβεις (ναι καλα), εσυ σιγουρα δεν με ξερεις εγω απ την αλλη ξερω οτι εισαι ενας καθυστερημενος μαλακας και στην καλυτερη περιπτωση στοκος, εδω εχεις την εντυπωση οτι συμφωνω μαζι σου :jerking2:

Είσαι εριστικός, βλάκας και ψυχανώμαλος. Να πας σε κανά γιατρό πριν γίνει κανένα κακό.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Και λες τι λέξη αλγόριθμος χωρίς να ξέρεις καν τι σημαίνει.
Νομίζεις ότι είναι κανένα μαγικό.
Αν δε δώσουν το ελεύθερο οι εταιρίες που χειρίζονται τα δεδομένα, δεν υπάρχει κανένας μαγικός "αλγόριθμος" που ανακαλύπτει ως δια μαγείας τις συνήθειές σου.
Ψάξου πριν μιλάς γιατί εκτίθεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom