DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.812
- Πόντοι
- 41.129
εχει γνησια κλειδια με 10 ευρω
πολλα τα 10ε για windows, γαμας πιπινι 18 χρονωνε στο μεταξι
με αυτα τα λεφτά.
πολλα τα 10ε για windows, γαμας πιπινι 18 χρονωνε στο μεταξι
με αυτα τα λεφτά.
Ρε τύπε λες ότι δεν είσαι άσχετος αλλά δεν ξέρεις ότι τα windows πλέον είναι πρακτικά δωρεάν. Τα κατεβάζεις από το επίσημο σαιτ της microsoft και τα εγκαθιστάς κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά θα έχεις ένα υδατογράφημα κάτω δεξιά στην οθόνη που θα λέει windows not activated ή κάτι τέτοιο και το μόνο που δε θα μπορείς να κάνεις είναι να παραμετροποιήσεις την επιφάνεια εργασίας.
ασφαλειας;Θέλω 2 της εξώπορτας
εγω εχω win 7 ultimate αγγλικα originalΤα κλειδιά οπό windows 7 ισχύουν αλλά στον ίδιο υπολογιστή.
ρε μεγαλε κατεβασε τα κατευθειαν απο τη microsoft τη torrent ψαχνειςΜαγκες θελω τα φωτα σας αν ξερετε. Πηρα ενα laptop χωρις λειτουργικο και θελω να του περασω σπασμενα windows 10 πανω. Δεν ειμαι ασχετος, ξερω διαδικασιες κλπ κλπ με usb boot και τετοια. Το θεμα μου ειναι οτι το laptop το σεταρω για την αδερφη μου η οποια ειναι ασχετη οποτε θελω να ρωτησω τα εξης αν ξερει καποιος. Τα windows στα torrent που λενε en-US σημαινει οτι περιλαμβανουν μονο Αγγλικη γλωσσα? Για το λειτουργικο παντα. Και επισης, εαν κατεβασω activated win 10 ποσο πιθανο ειναι να ξεκινησει να πεταει pop up οτι ειναι μαιμου κλπ κλπ? Εαν εχετε καποιο σιγουρο λινκ που ειναι κομπλε ας το ποσταρετε παρακαλω!
Μαγκες σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Τα κατεβασα απο Microsoft και τα περασα με λιγη ταλαιπωρια και ειναι κομπλε. Τωρα θα ψαξω για κανενα κλειδακι να ειναι κομπλε το λαπτοπ. Φιλε για να γλιτωσω τα τηλεφωνηματα που θα προσπαθουν να μου εξηγουν απο 500χλμ μακρυα οτι κατι πεταχτηκε στην οθονη κλπ κλπ τα πληρωνω οσο οσο τα κλειδια!
Εγω ρε μεγαλε που τα εχω 2 χρονια με crack ενεργοποιημενα και τις ενημερωσεις ανοιχτες γιατι δε ταλαιπωρουμε?
γνήσια windows 10, με 1.80 ευρω.
αμα τα τσιγκουνευεσαι και αυτα ταλαιπωρησου με τα σπασμενα ..
πετρο
εσυ πληρωσεις για κλειδια? η εβαλες απο τα κλειδια του win 7?
Και χωρίς κλειδί, τα windows Εκτός από το υδατογράφημα που θα έχει κάτω δεξιά της οθόνης, δεν πρόκειται να κλειδώσουν.
Για αυτό πλέον, κάποιοι μιλάνε για δωρεάν windows.
γνήσια windows 10, με 1.80 ευρω.
αμα τα τσιγκουνευεσαι και αυτα ταλαιπωρησου με τα σπασμενα ..
Θα πιάσουν. Θες δεν θες κάποια στιγμή και σύντομα δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τα 7 λόγω ασυμβατοτήτων αλλά κυρίως για λόγους ασφαλείας.
Επίσης αν υπάρχει πρόβλημα μπορείς εντός ενός μήνα να γυρίσεις στα 7 οπότε προχώρα.
Πάρε κλειδί office pro 2019. Όχι το 365 γιατί παίζουν πολλές πουστιές με το one drive. Κατεβάζεις από το site της microsoft καλύτερα την Ελληνική έκδοση. Έχουν μια κάποια πολύπλοκη διαδικασία ενεργοποίησης. Απλά ακολουθείς προσεκτικά τις οδηγίες. Υπάρχουν και πιο φθηνά.