Νέα

Ελληνικα Windows XP Pro και Home

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάριος(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Πάντως βρίσκεις τα 10 σε κάτι happydeals με 30-35 ευρώ...! :S
Μονο χαπι δεν ειναι τυπε και στον επιασαν :confused: περαν αυτου να υποθεσω οτι γνωριζεις οτι κατι τετοια ΔΕΝ ισχυουν για επαγγελματιες ... ακομα και για ψιλικατζηδες, οι αδειες που πωλουνται ειναι μονο για προσωπικη χρηση και η μαικροσοφτ μπορει να τις ανακαλεσει οποιαδηποτε ωρα και στιγμη διχως προειδοποιηση ....

Παρε απο ΕΔΩ με 14 ευρωπουλα βαλε κουπονακι "KWSS45" χωρις τις αγκυλες και παρτο στα στα 7.70 και αν παρεις δυο στα 5.20 για το σπιτι σου :cheesy:

δοκιμασμενο :thumbsup:

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε φίλε εγω δεν το ανεβασα το θρεντ το έχεις κάψει?και επιδι το παίζεις ξερολας μην λες πράγματα που δεν ξερεις .

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
υπάρχουν κάποια προγράμματα πού δουλεύουν μόνο με win 98 πχ για κάποιους ραδιοερασιτέχνες.

Ραδιοερασιτεχνες ? :think: για εξηγησου ...σε ταλαιπωρει κατι ?

Ο μοναδικος λογος να εχει καποιος win98 ειναι μονο σε καμια βιομηχανια η βιοτεχνια σε κανα παντογραφο η κανα αλλο ρομποτικο που το μηχανημα κοστισε οσα θα βγαλεις εσυ σε 15 χρονια,φυσικα μπορει να γινει
'αναβαθμιση" και σε τετοια μηχανηματα αλλα θα ηταν δωρον αδωρον μιας και δεν υπαρχει κανενα νοημα απ την στιγμη που λειτουργει η μηχανη και μετα την "αναβαθμιση" θα λειτουργει το ιδιο, απεναντιας ειναι χασουρα αρκετων ευροπουλων...! οσα εσυ θα βγαλεις σε ενα - δυο χρονια

Οι μοναδικοι που θελουν τετοια πραγματα ειναι οι ρετρομανιακ τυποι και μονο, σε αυτους οι ραδιοερασιτεχνες δεν συγκαταλεγονται... ειδικα για τους ραδιοερασιτεχνες το 70% μην πω και παραπανω ειναι για τον πουτσο και δεν ξερουν πως λειτουργει ουτε το δοκιμαστικο κατσαβιδι :confused:
ok ξερόλα πάνε λειπον να προγραμματίσεις αυτό τον πομπδεκτι Maxon PM-150 me windows πιο καινούργια από τα 98 το πολύ πολύ με xp και αν το κάνεις έλα και σφύρα μού κλέφτικα !

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
ρε φίλε εγω δεν το ανεβασα το θρεντ το έχεις κάψει?και επιδι το παίζεις ξερολας μην λες πράγματα που δεν ξερεις .
Ρε πουστοτουρκε οχι δεν το ανεβασες ΕΣΥ το θεμα αλλα ο Μαριος και ρωτησα μπας και σε βοηθησω αλλα η μαλακια σε εχει βαρεσει στο δοξα πατρι :jerking2::2funny:
ok ξερόλα πάνε λειπον να προγραμματίσεις αυτό τον πομπδεκτι Maxon PM-150 me windows πιο καινούργια από τα 98 το πολύ πολύ με xp και αν το κάνεις έλα και σφύρα μού κλέφτικα ! [/quote]
Σου σφυριζω κλεφτικα τυπε καθυστεριμενε,τον πομποδεκτη που λες, δεν τον ηξερα αλλα υπαρχει και αλλο (ιδιο) μοντελο και αλλου κατασκευαστη τhς τοτε εποχης, το σιγουρο ειναι οτι μπορουν να προγραμματιστουν και σε windows10 και σε linux οπου αλλου θελεις, αλλα τα αρχιδια μου θα παρεις και βοηθεια δεν θα δεις απο μενα καθυστεριμενε μαλακα, τραβα στην Μογγολια σου να σε βοηθησουν τελειωμενο σκουπιδι, αρα καταλαβαινεις οτι ειχα δικιο με κατι αποβλητα σαν εσενα ...

Ανεβασε φωτο απ το μηχανακι σου στρωτες και ευκρινεις να φαινετε οτι ειναι αυτο που λες, σκισε μια σελιδα απο ενα τετραδιο γραψε για το μπουρδελα και τον απιστο και θα το σκεφτω αν θα σε βοηθησω πεταμενε μαλακα Μογκολε :jerking2:

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
re ai salta kai gamisou paliomalaka pou tha me peis oti eimai tourkos karagiozi emeis edw filame ta sinora vlaka e vlaka sta paparia mou se grafw asxete .pou den exeis ydea apo radioerastitexnka mixanimata .exeis xaraxtiristiko re vkala e vlaka ?kai pios sou eipe esena oti thelw thn voithia sou re gamimene karagiozako ? palopusta tou kerata ? epdi petakses thn malakia sou to eipa vlaka e vlaka.pou krivese piso apo ena pc poustrako.alla pou na ton kseris ayton ton pompodekti /.afou eisai nianiaro .ai trava vizakse thn mana sou gamimene.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Έχω μία απορία. Αν δεν κρυβόσασταν πίσω απο το πληκτρολόγιο σας και ήσασταν στον ίδιο χώρο, θα μιλάγατε με τον ίδιο τρόπο;
Μήπως η ασφάλεια του σπιτιού σας σας επιτρέπει να το παίζετε τόσο (τζάμπα) μάγκες;
Άντε γιατί πολλοί ψευτόμαγκες έχουν μαζευτεί εδώ μέσα. Λες και έχουμε όρεξη να διαβάζουμε τα νταηλίκια του κάθε μικροτσούτσουνου.

Παιδιά ησυχία, ήρθε η αστυνομία:2funny:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Έχω μία απορία. Αν δεν κρυβόσασταν πίσω απο το πληκτρολόγιο σας και ήσασταν στον ίδιο χώρο, θα μιλάγατε με τον ίδιο τρόπο;
Μήπως η ασφάλεια του σπιτιού σας σας επιτρέπει να το παίζετε τόσο (τζάμπα) μάγκες;
Άντε γιατί πολλοί ψευτόμαγκες έχουν μαζευτεί εδώ μέσα. Λες και έχουμε όρεξη να διαβάζουμε τα νταηλίκια του κάθε μικροτσούτσουνου.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
re ai salta kai gamisou paliomalaka pou tha me peis oti eimai tourkos karagiozi emeis edw filame ta sinora vlaka e vlaka sta paparia mou se grafw asxete .pou den exeis ydea apo radioerastitexnka mixanimata .exeis xaraxtiristiko re vkala e vlaka ?kai pios sou eipe esena oti thelw thn voithia sou re gamimene karagiozako ? palopusta tou kerata ? epdi petakses thn malakia sou to eipa vlaka e vlaka.pou krivese piso apo ena pc poustrako.alla pou na ton kseris ayton ton pompodekti /.afou eisai nianiaro .ai trava vizakse thn mana sou gamimene.
Τραβα ρε πουστοτουρκε ελληνοφωνε απο δω πισω στην Μογγολια σου που θα μου κανεις και μαθημα, γραφε Ελληνικα και ναι ρε μπασταρδε μαλακα εχω διακριτικα και μιας και το ανεφερες για πες τα δικα σου να σε θαυμασω! μιας και φυλας συνορα Τουρκιας να υπθεσω οτι δεν θα σε ενοχλουσε να βρεθουμε να βρεθουμε σε Τουρκικο εδαφος σωστα ?

Οχι δεν κρυβομαι πισω απο ενα pc και μιας και μιλας για την μανα μου ειναι ο καιρος να γνωρισεις και τον πατερα της μανας σου μπασταρδακο, στειλε πμ

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Εγω τυπε δεν κρυβομαι απο κανεναν, θελεις να με γνωρισεις απο κοντα ? τα ιδια θα σου ελεγα και απο εδω και απο κοντα παντα σε μαλακες τα ιδια λεω

OP
OP
Μ

Μάριος(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα το θεμα πηγαινει σε αλλα επιπεδα για αυτο για να μην παει σε αλλα επιπεδα παρακαλω κρατηστε το θεμα της συζητησης ζωντανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom