ηταν πολυ χοντρη;
Κουκλαρα ειναι....
ηταν πολυ χοντρη;
ειναι τιποτα κουτση,στραβη,μουγγη,δυσλεκτικη,κουφη;Κουκλαρα ειναι....
ειναι τιποτα κουτση,στραβη,μουγγη,δυσλεκτικη,κουφη;
οχι ρε τυπε δεν ψαχνω αυτο....ψαχνω πως και ηπιε καφε μαζι σουΟχι τυπε ολα under control.
Μου εκανε εντυπωση που επεμενε να πληρωσει... δεν με χαλασε
Να με περασε για κανα τσιπι ? (αυτο επρεπε να πεις χεχεχε)
πιπη μηπως της ηρθε καμια οσμη φτωχιας απο τα χνωτα σου και αυτοσχεδιασε για να απαλλαχθει?Οχι τυπε, μιλαγε συνεχεια αλλα καλυτερα για εμενα γιατι ειχα χρονο να την χαζευω.
Μου εκανε εντυπωση που επεμενε να πληρωσει... δεν με χαλασε![]()
οχι ρε τυπε δεν ψαχνω αυτο....ψαχνω πως και ηπιε καφε μαζι σου![]()
πιπη μηπως της ηρθε καμια οσμη φτωχιας και αυτοσχεδιασε για να απαλλαχθει?![]()
Δεν είναι θέμα άνεσης, είναι θέμα αρχών, ευγένειας κι αβροφροσύνης
Τυπε θεωρεις κακο να ειναι μουγγη ή κωφαλαλη η γκομενα?ειναι τιποτα κουτση,στραβη,μουγγη,δυσλεκτικη,κουφη;
μια φορα στο εξωτερικο σε εστιατοριο ασιατικο καθησαμε σε ενα τραπεζι με αλλα δυο ζευγαρια που δεν τα γνωριζαμε ηταν το σεναριο ετσι μεγαλα τραπεζια στρογγυλα με περιστρεφομενο κεντρο για τα φαγητα .πιασαμε την κουβεντα ηταν εβραιοι και οι τεσσερις και απο τα ρουχα τα αξεσουαρ και τα λεγομενα τους ηταν φορτογκες.συμπτωματικα πληρωσαμε την ιδια ωρα τον λογαριασμο.τα ζευγαρια αντρογυνα των εβραιων υπολογιζαν μεχρι σεντς μεταξυ τους το καθενα ποσα επρεπε να πληρωσουν αναλογα με το τι ειχε παραγγειλει ο καθενας ξεχωρισταΖητω το εξωτερικό![]()
Τυπε θεωρεις κακο να ειναι μουγγη ή κωφαλαλη η γκομενα?![]()
Ετσι. Οταν τα ελεγα εγω ομως, γιατι με αποκαλουσατε κορόιδο, χαφτομούνη και χορηγο?Δεν είναι θέμα άνεσης, είναι θέμα αρχών, ευγένειας κι αβροφροσύνης
Και φαφούτα τύπε, μην το ξεχναμε...Τυπε θεωρεις κακο να ειναι μουγγη ή κωφαλαλη η γκομενα?![]()
οχι ρε τυπε.....ο πιπης λεει οτι τον κερασε η γκομεναΤυπε θεωρεις κακο να ειναι μουγγη ή κωφαλαλη η γκομενα?![]()
Και ηταν και κουκλακι ζωγραφιστό τύπεοχι ρε τυπε.....ο πιπης λεει οτι τον κερασε η γκομενα
Ετσι. Οταν τα ελεγα εγω ομως, γιατι με αποκαλουσατε κορόιδο, χαφτομούνη και χορηγο?
Παντως εγω αν πηγαινα σε εστιατοριο και μου συνεβαινε το τραγικο που εχει συμβει σε γνωστους, ο καταλογος ο δικος μου να εχει τιμες και ο καταλογος της γκομενας να μην εχει, θα εφευγα στεγνα. Γιατι εγω μπορει να ειμαι γυφτος και να μοιραζομαι το λογαριασμο (που ακουστηκε, ισοτητα μεταξυ φυλων) ή να κερναω τη γκομενα μπας και μου κατσει, αλλα εσυ καργιολη εστιατορα δεν μπορεις να υποθεσεις ή να μου επιβαλλεις τι θα ειμαι! Εκτος βεβαια και αν πηγαινα με καμια φορτωμενη απο κανα ιδρυμα, οποτε ετσι παει η συναλλαγη.
Παντως εγω αν πηγαινα σε εστιατοριο και μου συνεβαινε το τραγικο που εχει συμβει σε γνωστους, ο καταλογος ο δικος μου να εχει τιμες και ο καταλογος της γκομενας να μην εχει, θα εφευγα στεγνα. Γιατι εγω μπορει να ειμαι γυφτος και να μοιραζομαι το λογαριασμο (που ακουστηκε, ισοτητα μεταξυ φυλων) ή να κερναω τη γκομενα μπας και μου κατσει, αλλα εσυ καργιολη εστιατορα δεν μπορεις να υποθεσεις ή να μου επιβαλλεις τι θα ειμαι! Εκτος βεβαια και αν πηγαινα με καμια φορτωμενη απο κανα ιδρυμα, οποτε ετσι παει η συναλλαγη.
Ναι ρε τυπε. Κι εσυ παραθετεις μειονεκτηματα της γκομενας ψαχνοντας γιατι τον κερασε. Εμενα η μουγγαμαρα για περιζητητο πλεονεκτημα μου ακουγεται.οχι ρε τυπε.....ο πιπης λεει οτι τον κερασε η γκομενα