ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Από ότι καταλαβαίνω τη κατέχεις το κάμα σούτρα. Για τη συγκεκριμμένη στάση πρόσεχε μόνο μην έχεις κρυολογήσει πριν και ξεκολιαστείς.
ενταξει τυπε ολα οκ
Από ότι καταλαβαίνω τη κατέχεις το κάμα σούτρα. Για τη συγκεκριμμένη στάση πρόσεχε μόνο μην έχεις κρυολογήσει πριν και ξεκολιαστείς.
ελα ρε βαλτε ολα τα υπολοιπα ηταν εντος θεματος!!! χαχαχαχαχα
Ελα μωρε χαβαλε κανουμε να περναει η ωρα. Εγω προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου κι αν εγραψα κατι που σε πειραξε το παιρνω πισω. Και φυσικα ουτε καμακι σου κανουμε. Δεν ειμαστε ολοι πεφτουλες σαν τον αλεξ, υπαρχουν και σοβαρα ατομα στο site.
Αποψε το βραδι τι κανεις ?
Λεω να σου κατσωΕλα μωρε χαβαλε κανουμε να περναει η ωρα. Εγω προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου κι αν εγραψα κατι που σε πειραξε το παιρνω πισω. Κια φυσικα ουτε καμακι σου κανουμε. Δεν ειμαστε ολοι πεφτουλες σαν τον αλεξ, υπαρχουν και σοβαρα ατομα στο site.
ειχε φοιτησει στο ιεκ παπιας τυπεΉταν λεβέντης :'(
Λεω να σου κατσω
Ελα μωρε χαβαλε κανουμε να περναει η ωρα. Εγω προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου κι αν εγραψα κατι που σε πειραξε το παιρνω πισω. Και φυσικα ουτε καμακι σου κανουμε. Δεν ειμαστε ολοι πεφτουλες σαν τον αλεξ, υπαρχουν και σοβαρα ατομα στο site.
Μπα ειμαι σε διαιταΜην παει το μυαλο σου στο πονηρο. Ελεγα να περναγα με το αγροτικο να σε παρω να παμε για κανα κοντοσουβλι.
ειχε φοιτησει στο ιεκ παπιας τυπε
Μπα ειμαι σε διαιτα
Μπα ειμαι σε διαιτα
Δε βλεπω να χουμε πολλα κοινα..θα προτιμησω την πρόταση διαίτης του γλ!!!Δεν πειραζει. Μπορουμε ν΄ακουσουμε μαζι Bob Marley και να πιουμε κανα τριφυλο. Σου αρεσει ο Bob Marley ?
παππουλη καλα εισαι;
Δε βλεπω να χουμε πολλα κοινα..θα προτιμησω την πρόταση διαίτης του γλ!!!
Kαταλαβα προτειμας τον Αλεξ εναν καταξιωμενο δικηγορο που ακουει κλασικη μουσικη και γνωριζει απο gourmet κουζινες απο εμενα τον φτωχο αγροτη που ακουει Bob Marley και τρωει κοντοσουβλια.
Δε στεναχωριεμε εχω συνηθισει την αποριψη. Να ξερεις ομως οτι και τροπους εχω και καλη καρδια κι εχω τελειωσει και το λυκειο.
παππουλη καλα εισαι;