Εσυ σχολιαζεις στο δικο μου θεμα!!!![]()
![]()
![]()
Δικό σου θέμα; Ο Λάκης το άνοιξε αν δεν κάνω λάθος, από που κι ως που δικό σου;
Εσυ σχολιαζεις στο δικο μου θεμα!!!![]()
![]()
![]()
Δικό σου θέμα; Ο Λάκης το άνοιξε αν δεν κάνω λάθος, από που κι ως που δικό σου;
καλο γατακι!!!![]()
![]()
![]()
post με επιρροες απο αρκανς και λακι
για τραβα δες αν ερχομαι...
Πάει την ψώνισε αυτή
Αι καλα.... πες οτι θες, βαρεθηκαΔικό σου θέμα; Ο Λάκης το άνοιξε αν δεν κάνω λάθος, από που κι ως που δικό σου;
θα αρχισει και τα εξωδικα σε οσους παραποιουν τη φωτογραφια της τωρα?Πάει την ψώνισε αυτή
Αι καλα.... πες οτι θες, βαρεθηκα
θα αρχισει και τα εξωδικα σε οσους παραποιουν τη φωτογραφια της τωρα?![]()
Θα σ αφησω λοιπον να ακους τα νυχια σου να μεγαλωνουν, μιας κ δεν εχω τοσο ανεπτυγμένες αισθησεις οσο εσυ που ακους τα νυχια σου και οσο ο λακης που οραματιζεται, ειμαι μια κοινη ελεηνιδαΚι εγώ. Άλλη μία χοντρή ελλεϊνίδα, ζυμαράρα που δεν ξέρει καν να απαντάει. Πιο βαρετό κι απ' το να ακούω τα νύχια μου να μεγαλώνουν.
Θα σ αφησω λοιπον να ακους τα νυχια σου να μεγαλωνουν, μιας κ δεν εχω τοσο ανεπτυγμένες αισθησεις οσο εσυ που ακους τα νυχια σου και οσο ο λακης που οραματιζεται, ειμαι μια κοινη ελεηνιδα
![]()
![]()
και ο γιατρος ειπε να σου λεμε παντα ναι???Δεν είπα κοινή, είπα χοντρή.
ναικαι ο γιατρος ειπε να σου λεμε παντα ναι???![]()
και ο γιατρος ειπε να σου λεμε παντα ναι???![]()
απο το τιμ αμεσου επεμβασεως του σαιτ με διευθυντη τον δρ απολυτοο γιατρος???![]()
![]()
έτσι θα γίνουν τωρα και του λοπεζη μετα το γλύψιμο που κανε απο το μουνι που έζευε ψαριλας![]()
τυπε είσαι της παντριας; γιατί θα σου κλείσει ραντεβού θανάτου στον Άγιο Κωνσταντίνοο ρωσσοποντιος να βαλει φωτογραφια απο τις καραμπινες του πρωτα και μετα τον βαζουμε σε κουβεντα ;)
απο το τιμ αμεσου επεμβασεως του σαιτ με διευθυντη τον δρ απολυτο