wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
βλέπεις ακόμα??? :o :oναι δε φαινεται που εισαι ζυμαρι ενα μουτρο φουσκα χωρις γωνιες. τραβα πνιξου στο φαι ζωο.
βλέπεις ακόμα??? :o :oναι δε φαινεται που εισαι ζυμαρι ενα μουτρο φουσκα χωρις γωνιες. τραβα πνιξου στο φαι ζωο.
απιαστο ονειρο για την ροζυ, αλλα τεσπα...Πάντως ρε ροζυ η αλήθεια ειναι οτι με αυτα τα χείλια [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]εγλυφες πουτσα[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] και έβαφες κόκκινο τον αφαλο η αληθεια να λέγεται![]()
που ν εβλεπες τα χειλια του αλεξ δλδ....Πάντως ρε ροζυ η αλήθεια ειναι οτι με αυτα τα χείλια εγλυφες πουτσα και έβαφες κόκκινο τον αφαλο η αληθεια να λέγεται![]()
Πάντως ρε ροζυ η αλήθεια ειναι οτι με αυτα τα χείλια εγλυφες πουτσα και έβαφες κόκκινο τον αφαλο η αληθεια να λέγεται![]()
που ν εβλεπες τα χειλια του αλεξ δλδ....
![]()
έτσι θα γίνουν τωρα και του λοπεζη μετα το γλύψιμο που κανε απο το μουνι που έζευε ψαριλαςπου ν εβλεπες τα χειλια του αλεξ δλδ....
![]()
Η αγαπητή Wilde Rose, τα πήρε άσχημα μαζί μου, επειδή αναφέρω το οφθαλμοφανές.
Ότι στη φωτογραφία της ,που έβαλε άβαταρ, φαίνεται μία χοντρή γουρούνα,
την οποία κανείς φυσιολογικός άνδρας, δεν γάμαγε ούτε με απειλή όπλου.
Εσείς, πως τη βλέπετε ;;;
Δε με πείραξε ο σχολιασμός... αλλα η κινηση,το οτι εστω πηρε τη φωτο που ειχα ως αβαταρ κ στην οποια δεν φαινοταν κατι χωρις να το ξερω.
Όταν μάθεις ελληνικά τότε έλα να ξαναδούμε σε ποιο δικαίωμα αναφέρεσαι!!!!
για τραβα δες αν ερχομαι...Οτι εμαθα εμαθα απο ελληνικα. Τωρα σκασε και ξανα βαλε τη φωτογραφια. Και ασχημη να εισαι τη θελω να τη δειχνω στ΄ανηψια μου να τρωνε το φαι τους.
Οτι εμαθα εμαθα απο ελληνικα. Τωρα σκασε και ξανα βαλε τη φωτογραφια. Και ασχημη να εισαι τη θελω να τη δειχνω στ΄ανηψια μου να τρωνε το φαι τους.
Σε ρωτησε κανείς τη γνώμη σου??? Αντε να συνελθουμε λιγο, γτ ηΤα είπαμε και τα ξαναλέμε αφού το θέλεις. Το "χωρίς να το ξέρω" δεν ισχύει, ΕΣΥ την ανέβασες, εσύ είπες ότι είναι δική σου. Μην μας λες πράγματα που δεν ισχύουν. Σαφές;
ο ρωσσοποντιος να βαλει φωτογραφια απο τις καραμπινες του πρωτα και μετα τον βαζουμε σε κουβεντα ;)έτσι θα γίνουν τωρα και του λοπεζη μετα το γλύψιμο που κανε απο το μουνι που έζευε ψαριλας![]()
Σε ρωτησε κανείς τη γνώμη σου??? Αντε να συνελθουμε λιγο, γτ ησας εχει καψει τα εναπομειναντα εγκεφαλικα κυτταρα!!!
για τραβα δες αν ερχομαι...
Εσυ σχολιαζεις στο δικο μου θεμα!!!Γιατί, ζήτησα εγώ την δική σου;
post με επιρροες απο αρκανς και λακιο ρωσσοποντιος να βαλει φωτογραφια απο τις καραμινες του πρωτα και μετα τον βαζουμε σε κουβεντα ;)