House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Κλαψομούνη το "δικό" σου θρεντάκι που πήγε? Το πήρε το Ευρηκα?
Ξέρεις πολλές που θα στενοχωριούνταν αν ηταν γαμησιμες κατα τη γνωμη του 43% των ανδρων?57,1% .
O Καβλιάρης Λαός του Βou.com
έβγαλε απόφαση.
Κι αυτο γιατι εμεινε ανεξαρτητο? Επειδη αφορα γυναικα?πηγε στο τσατ
Τόση απαξίωση? Ούτε καν στα "Μουσική-Κινηματογράφος-Μάρθα Βούρτση-Ελληνίδες Διάσημες?πηγε στο τσατ
Kαταλαβα προτειμας τον Αλεξ εναν καταξιωμενο δικηγορο που ακουει κλασικη μουσικη
Τόση απαξίωση? Ούτε καν στα "Μουσική-Κινηματογράφος-Μάρθα Βούρτση-Ελληνίδες Διάσημες?
πηγε στο τσατΚλαψομούνη το "δικό" σου θρεντάκι που πήγε? Το πήρε το Ευρηκα?
Α εξαρταται απο την γκομενα που εχω κατα καιρους. Οταν τα ειχα με μια υψιφωνο της οπερας, ακουγα οπερα. Οταν τα ειχα με μπουζουκογκομενα, ακουγα Φανη Δρακοπούλου και Παολα.Τι κλασσική μουσική ακούει ο καράβλαχος ;;;
Βρε σκατόψυχε πίστεψες πως βρήκες το "εύκολο θύμα" να βγάλεις τα κόμπλεξ σου αλλά έκανες τσισάκια πάλι.Ποιός είναι κλαψομούνης ρε μουνί , σκέτο ;;
Το ευκολο θυμα ηταν η Ρόζυ?Βρε σκατόψυχε πίστεψες πως βρήκες το "εύκολο θύμα" να βγάλεις τα κόμπλεξ σου αλλά έκανες τσισάκια πάλι.
Να ενα ποσοστο που ΔΕΝ θα παρει η νδ αχχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχααχχαχαχα57,1% .
O Καβλιάρης Λαός του Βou.com
έβγαλε απόφαση.
Α εξαρταται απο την γκομενα που εχω κατα καιρους. Οταν τα ειχα με μια υψιφωνο της οπερας,
Το ευκολο θυμα ηταν η Ρόζυ?![]()
Ξαναδιάβασε, "κατά τη γνώμη του", "πίστεψε" εγραψα.Το ευκολο θυμα ηταν η Ρόζυ?![]()
Μωρο μουΑ εξαρταται απο την γκομενα που εχω κατα καιρους. Οταν τα ειχα με μια υψιφωνο της οπερας, ακουγα οπερα. Οταν τα ειχα με μπουζουκογκομενα, ακουγα Φανη Δρακοπούλου και Παολα.
Τωρα βαινω μαλλον προς Καρμινα Μπουρανα...![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε σκατόψυχε πίστεψες πως βρήκες το "εύκολο θύμα" να βγάλεις τα κόμπλεξ σου αλλά έκανες τσισάκια πάλι.
Τωρα βαινω μαλλον προς Καρμινα Μπουρανα...![]()
![]()
![]()
![]()