spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
[xhamster]]
Ε ρε και να βρισκαμε τιποτα τετοιο, δεν θα μας εμενε φραγκο
[xhamster]]
Ε ρε και να βρισκαμε τιποτα τετοιο, δεν θα μας εμενε φραγκο
βυζαρού το εννοούμεΜάγκες μου, ψάχνω βυζαρού (αλλά όταν λέμε βυζαρού το εννοούμε) να μου τα φαει ολα... Όποιος έχει να προτείνει κατι καλό... Ευχαριστώ!
Πριν καμια βδομαδα πηρα μια στο διδυμου 7 αριστερα ,ξανθια στρουμπουλη και με πολυ μεγαλα βυζγια..Δεν θυμαμαι ονομα να σου πω..αλλα αμα θες τσεκαρε απογευματινη βαρδια..ρωσιδα μου δηλωσε και δεν μιλαει καθολου ελληνικα..προγραμμα απλο.Μάγκες μου, ψάχνω βυζαρού (αλλά όταν λέμε βυζαρού το εννοούμε) να μου τα φαει ολα... Όποιος έχει να προτείνει κατι καλό... Ευχαριστώ!
αν δεν θες να σου τα φανε
[Parakmiakos] Διδύμου 7: Κατερίνα καινούργια είπε η τσατσά. Ξανθιά στρουμπουλή με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΥΖΙΑ. Μην με ρωτάτε νούμερα δεν τα ξέρω, ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Πριν καμια βδομαδα πηρα μια στο διδυμου 7 αριστερα ,ξανθια στρουμπουλη και με πολυ μεγαλα βυζγια..Δεν θυμαμαι ονομα να σου πω..αλλα αμα θες τσεκαρε απογευματινη βαρδια..ρωσιδα μου δηλωσε και δεν μιλαει καθολου ελληνικα..προγραμμα απλο.
Διδύμου 7: Κατερίνα
συγχωρεμενος bedjumped...να επισημανουμαι οτι η ντορινα εχει και πανεμορφο εφηβικο μουνακι
...θα πραγματοποιηθει επισκεψη σημερα διδυμου 7 και θα ενημερωσω
...αλλα ξανθια στρουμπουλη με τεραστια βυζια...μου θυμιζει λιγο...
...ντιανα...πριν καποια χρονια απο φωκαις και αγκυρας...για να δουμε
λοιπον...εχουμε και λεμε
κατερινα...απο διδυμου 7
αν προλαβω σημερα-γινεται της πουτανας στους δρομους-θα επισκεφτω κλαουντια απο ιασωνος 1β/γ
Απο που ειναι αυτη η ενημερωση?οπως και αυτο
Φωκαιας 24 δυο αγελαδες ξανθιες με αγελαδινες βυζαρες!!! Για τους λατρεις!!
οποιος τσεκαρει ας ενημερωσει
αφου δε μιλαει ελληνικα λεεισυγχωρεμενος bedjumped...να επισημανουμαι οτι η ντορινα εχει και πανεμορφο εφηβικο μουνακι
...θα πραγματοποιηθει επισκεψη σημερα διδυμου 7 και θα ενημερωσω
...αλλα ξανθια στρουμπουλη με τεραστια βυζια...μου θυμιζει λιγο...
...ντιανα...πριν καποια χρονια απο φωκαις και αγκυρας...για να δουμε