Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
Πριν λίγες ημέρες (3 για την ακρίβεια), έκανα βόλτα (πρωινή) από Φωκαίας στο τριώροφο ψάχνοντας να βρω την Ελενίτσα την γυφτορουμανίτσα με το μεγάλο πλαστικό στήθος. Δυστυχώς απουσίαζε λόγω περιόδου (όχι τουριστικής!!). Το καλό ήτανε πως στο υπόγειο, δούλευε μία άλλη Ρουμάνα (εννοείτε μελανούρι) η Γκαμπριέλα μαζί με μία άλλη κοπέλα (αδυνατούλα-ξανθιά με πλαστικό στήθος και χαμογελαστή). Έκανα παζάρι για 30 σε διπλό και δεν δεχθήκανε τα κορίτσια οπότε έφυγα για Ρομπέρτα!
Την Γκαμπριέλα την έχω ξαναπάρει απόγευμα σε κάποιο από τα σπιτάκια της Φυλής πριν κανένα μήνα, ήτανε καλή και με 4 στήθος, (για την λειψο-βυζία που έχει πέσει καλή είναι) φιλότιμη και πού δεκτική!
Την επόμενη φορά ίσως τις πάρω παρτούζα!
καλά όχι και 4άρι το πλαστικό βυζί της Γκαμπριέλας....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Τίμησα και εγώ την Εμμανουέλα του Φυλής 136 συνεχίζοντας την καλή παράδοση στον εν λόγω οίκημα απ' το οποίο ΠΑΝΤΑ φεύγω ευχαριστημένος! Ακριβώς όπως την περιέγραψε ο Πύραυλος, καθαρή, δεκτικότατη, ευδιάθετη, καθόλου βιαστική, τα κάνει όλα στο 20άρικο και συμφέρει. Πρωκτικό μόνο δε ρώτησα αν κάνει κι ούτε πρόσεξα την παρουσίαση της τσατσάς γιατί είχα ήδη αποφασίσει να μπω, πάντως το γκρόβερ της το είδα δουλεμένο και είναι κρίμα αν δεν το δίνει... Όσο για την εμφάνισή της είναι τσιγγάνα γύρω στα 40 με 4άρια βυζιά με πολύ μεγάλη ρόγα και μεγάλο tattoo με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο πάνω στον κώλο, σήμερα με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και κριτική... ΠΥΡΑΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ, ό,τι προτείνεις το τιμάω αμέσως και μένω πάντα τουλάχιστον ευχαριστημένος!!!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Πρέπει να εννοείς την Κατερίνα στο μασατζίδικο στη Σινώπης 29 που μου την είχε προτείνει κι εμένα γνωστό και τιμημένο μέλος που γράφει εδώ στο thread και δεν έχω αξιωθεί ακόμα να βάλω 70 ευρώπουλα στην άκρη για να την επισκεφτώ...
εγω την ειχα δωσει στο λαο του μπουρδελα για πρωτη φορα μαγκες
που ειναι τωρα ξερει κανεις?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
Τίμησα και εγώ την Εμμανουέλα του Φυλής 136 συνεχίζοντας την καλή παράδοση στον εν λόγω οίκημα απ' το οποίο ΠΑΝΤΑ φεύγω ευχαριστημένος! Ακριβώς όπως την περιέγραψε ο Πύραυλος, καθαρή, δεκτικότατη, ευδιάθετη, καθόλου βιαστική, τα κάνει όλα στο 20άρικο και συμφέρει. Πρωκτικό μόνο δε ρώτησα αν κάνει κι ούτε πρόσεξα την παρουσίαση της τσατσάς γιατί είχα ήδη αποφασίσει να μπω, πάντως το γκρόβερ της το είδα δουλεμένο και είναι κρίμα αν δεν το δίνει... Όσο για την εμφάνισή της είναι τσιγγάνα γύρω στα 40 με 4άρια βυζιά με πολύ μεγάλη ρόγα και μεγάλο tattoo με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο πάνω στον κώλο, σήμερα με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και κριτική... ΠΥΡΑΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ, ό,τι προτείνεις το τιμάω αμέσως και μένω πάντα τουλάχιστον ευχαριστημένος!!!

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #61888 στις: σήμερα στις 03:24 »

βόλτα(00.15-02.25) στην 3ή βάρδια στα σπιτάκια Φυλής και πέριξ καθώς και σε ένα στουντέλο. Ενημέρωση απο όλα όσα ήταν ανοιχτά.

Φυλής 136 Εμμανουέλα η κοπέλα που τίμησε πρόσφατα ο Κος Πύραυλος , μελαχρινή σώμα με πιασηματάκια 3άρια πεσμένα βυζιά τατού τριαντάφυλλο στο δεξί κωλομάγουλο , φυσικά δεν είναι άλλη απο την Εμμανουέλα που έχει δουλέψει Κολοκυνθούς 63 δεξιά , Κολωνού 47 κάτω και τελευταία φορά την είχα πετύχει Χωματιανού  11α , με ακα (τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις , θα ακολουθήσει κριτική)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
...ΠΥΡΑΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ, ό,τι προτείνεις το τιμάω αμέσως και μένω πάντα τουλάχιστον ευχαριστημένος!!!

...
Φυλής 136 Εμμανουέλα η κοπέλα που τίμησε πρόσφατα ο Κος Πύραυλος , μελαχρινή σώμα με πιασηματάκια 3άρια πεσμένα βυζιά τατού τριαντάφυλλο στο δεξί κωλομάγουλο , φυσικά δεν είναι άλλη απο την Εμμανουέλα που έχει δουλέψει Κολοκυνθούς 63 δεξιά , Κολωνού 47 κάτω και τελευταία φορά την είχα πετύχει Χωματιανού  11α , με ακα (τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις , θα ακολουθήσει κριτική)

Παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο να επαναλαμβάνεται: Μόλις αναρτώ πληροφορίες για χυμώδη θήλεα, σπεύδει ένα λεφούσι από καυλωμένους και τα καταγαμάνε.
Μετά, ο κάθε καυλιάρης γράφει πόσο πολύ του άρεσε...

Θα μας πείτε επιτέλους κι εσείς καμιά πληροφορία, κ. Womanaholic;
Μην ανησυχείτε, δεν θα τη μάθει κανένας...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο να επαναλαμβάνεται: Μόλις αναρτώ πληροφορίες για χυμώδη θήλεα, σπεύδει ένα λεφούσι από καυλωμένους και τα καταγαμάνε.

Θα μας πείτε επιτέλους κι εσείς καμιά πληροφορία, κ. Womanaholic;
Μην ανησυχείτε, δεν θα τη μάθει κανένας...

Πύραυλε δεν έχεις δίκιο, γενικά οπότε πετυχαίνω κάποια καλή βυζοπερίπτωση την αναφέρω εδώ μέσα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
εντάξει , όσο αγράμματοι και αν είμαστε όλο και κάτι προσφέρουμε στο σάιτ
την Εμμανουέλα την έχω πάρει πάνω απο 3 φορές στο Μεταξουργείο αλλά τότε δεν ήμουν μέλος στο σάιτ .

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο στο Θησεως 40!
Ρανια κι
εχασα το Βυζοφως μου!!
Καινουργια Ρουμανα με ψιλοσυμπαθητικη μουρη,καποια περιττα κιλα αλλα....
Κουβαλαει 2 θεορατες βυζαρες που μολις τις ειδα ηθελα να βαλω το σκατοκεφαλο μου μεσα και σε συνδυασμο με την ζεστα να πεθανω απο ασφυξια! :grin:
Βυζαρες οχι αστεια....πρεπει να ειναι 6,5-7αρια και βαλε!
Η ιδια μου ισχυριστηκε οτι ειναι 8αρια...τεσπα δεν θα τα χαλασουμε για ενα νουμερο!
Οι βυζολαγνοι ας σπευσουν μην χαθει κι αυτη οπως η Ναταλι που δουλευε στο ιδιο ιδρυμα παλιοτερα!
Για του λογου το αληθες....
29p5jtj.jpg

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Θησεως 40?????????????? εκει μασαζ δεν ειναι  :think: :think: :think:

για βοηθα .......διοτι αυτα δεν χανονται , πρεπει να  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: , οπωσδηποτε
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Εισακουστηκαν οι προσευχές μας  :tits: :tits2:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Θησεως 40?????????????? εκει μασαζ δεν ειναι  :think: :think: :think:

για βοηθα .......διοτι αυτα δεν χανονται , πρεπει να  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: , οπωσδηποτε
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
όχι παίχτη... Στούντιο κανονικό είναι... Κάνε μια επίσκεψη και θα διαπιστώσεις του λόγου το αληθές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom