anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
...την ΠΟΥΤΑΝΑ μου μέσα...έτσι μουρχεται να φύγω για Μόσχα...
πάντως έχει καλά βυζιά........
έκφυλο φαίνεται.........
...την ΠΟΥΤΑΝΑ μου μέσα...έτσι μουρχεται να φύγω για Μόσχα...
Ψηνεσαι για Μόναχο την άλλη βδομάδα ?...την ΠΟΥΤΑΝΑ μου μέσα...έτσι μουρχεται να φύγω για Μόσχα...
Ψηνεσαι για Μόναχο την άλλη βδομάδα ?
μάγκα μου αυτή πρέπει να είναι . Με ποιο όνομα?Αχχχχχχχ αυτη ειναι γυναικα.....!!!!!!!! βυζοπουλα με τα ολα της... φερνει λιγο στην τζουλια. η φωτο ειναι απο το facebook .
Αχχχχχχχ αυτη ειναι γυναικα.....!!!!!!!! βυζοπουλα με τα ολα της... φερνει λιγο στην τζουλια. η φωτο ειναι απο το facebook .
Ποια είναι αυτή; μπορούμε να τη βρούμε κάπου; αν ναι δώσε πληροφορίες!
ελεος πως θα κοιμηθούμε το βράδυ....εφιάλτες με φάλαινες θα έχουμελεγετε Napaljena Lezbejka αλλα βλεπω πως δεν υπαρχει πλεον....
μερικες φωτο της που εχω στο pc μου ....
Ε όχι και φάλαινα ρε αδερφέ. Τι θες να γαμήσεις, κρεμάστρα; Άμα δεν έχει βυζάρες κωλάρες μπουτάρες η γκόμενα γάμησέ τα. Κάτι ξέραν οι παλιοί.ελεος πως θα κοιμηθούμε το βράδυ....εφιάλτες με φάλαινες θα έχουμε
εχω πει οτι δεν έχω κάνει λάθη??????????Έλα ρε τύπε, εδώ έχεις γαμήσει τη Βερόνικα. Αυτή σε χάλασε;
γουστα ειναι αυτα.....Ε όχι και φάλαινα ρε αδερφέ. Τι θες να γαμήσεις, κρεμάστρα; Άμα δεν έχει βυζάρες κωλάρες μπουτάρες η γκόμενα γάμησέ τα. Κάτι ξέραν οι παλιοί.
Δηλαδή λες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναγαμήσεις;εχω πει οτι δεν έχω κάνει λάθη??????????
γουστα ειναι αυτα.....