Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (14 μέλη και 96 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
mikrosgr οταν λες οντως μεγαλα ειναι δηλ? :think:

ειναι μεγαλα , αλλα τι να το κανεις εαν δεν σε αφινει να τα πιανεις να τα ζουλας και το ποιο σημαντικο να τα φιλας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ημαρτον !!!!!!!!!!!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μετά από άνιση μάχη με τους δαίμονές μου, υπέκυψα στο πιτσίλισμα της περιβόητης Σελένα, φίλτατοι...

Το βυζί της είναι ξυράφι, το ομολογώ. Θεσπέσια δουλειά απ'τον Κολομβιανό πλαστικό και κάτι θηλές τεράστιες... μμμμμ
Θα την προτιμούσα πιο ζουμπουρλή φυσικά, αλλά και πάλι δεν είναι καμιά τσίχλα. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_074.gif[/img[/URL]]

Στα συν ότι ξεγυμνώνεται εντελώς, βυζοτρίβεται στο μπούτσο και τ'αρχίδια, κάνει 69 (αφού πρώτα περάσει τη μουνίθρα της ένα χέρι μωρομάντηλα) και γενικά δε το κλαις το βυζοκάματο. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_066.gif[/img[/URL]]

Το τραγικό της υπόθεσης; Δεν ανεβαίνει από πάνω!!! Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας κύριοι!!! Έφαγα τρελή ξενέρα αφού ήθελα να κάνω μπιμπερό τα μαστάρια της, αλλά είπαμε μας έχουν μουτζώσει... [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Traurig/smilie_tra_022.gif[/img[/URL]]

Τουλάχιστον κάνει πλαγιαστό. Είναι μια πονηρή στάση θα έλεγα.
Μετά την έβαλα πισωκολλητό και έχυσα α λα ισπανικά (με καπότα κλαψ κλουψ). [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_020.gif[/img[/URL]]

Τελικά τελικά, πιστεύω πως είναι μια αξιοπρεπής βυζολύση για τον μέσο πορδελιάρη.
Αν έκανε ακάποτο, μερέντα και ψέκασμα στις βυζάρες θα της έβαζα [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Schilder/smilie_a_012.gif[/img[/URL]]

Υ.Γ. samsung τυπάρα [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Fahrzeuge/smilie_car_039.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Χύστη μου που έγινε η καταδρομή;;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
SOS ! Επαναλαμβάνω... SOS ! Υπάρχει τρισμέγιστη ανάγκη (πιστέψτε με) να μου δώσει κάποιος που γνωρίζει πληροφορίες για τη βυζοπούλα Ειρήνη
που παλαιότερα δούλευε στο ρδέλο της Κολωνού στο Μεταξουργείο.
1) Το πραγματικό της όνομα είναι Έλενα και είναι από Γεωργία;
2) Σήμερα δουλεύει ακόμα και αν ναι πού και τι ωράριο;
Όποιος ξέρει ας πει γιατί ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!! (σοβαρά)

-------
Φιλε έχει ξανααναφερθεί-- Η  Ειρήνη= πρώην Κολωνου 27 και πριν Λεωνίδου 6 , Αχιλέως 40 κλπ
δουλεύει  από πέρσι στο  Δευκαλιώνος 63.  Ο,τι  ξέρω-  ευχαρίστως -στείλε μου πμ

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πλάκα πλάκα... μου χει λείψει η Ειρήνη...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σπεύσε-- εκεί είναι ακόμα- ... :sunglasses:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Μια Μαρίνα- Ελληνίδα λέει  που δουλεύει Θαρύπου 10  και Θησέως  365- και φαινεται  να έχει  4αρια-  :tits:  τι εστί ακριβώς ?
μαλλον έχασα επεισόδια

κι εγώ θα θελα να μάθω γι αυτή! κανείς που να έχει δοκιμάσει;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
κι εγώ θα θελα να μάθω γι αυτή! κανείς που να έχει δοκιμάσει;

Ημαρτον παιδια!
μιλαμε για κακάσχημη γυναικα, με κοιλια, προκοίλια, στραβα πόδια. ασχημοφατσα, ελεος!
επειδη εχει 2 βυζια (και μονο αυτα) να την πληρωνουμε κιολας?
μια φορα την ειδα και τρομαξα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Ημαρτον παιδια!
μιλαμε για κακάσχημη γυναικα, με κοιλια, προκοίλια, στραβα πόδια. ασχημοφατσα, ελεος!
επειδη εχει 2 βυζια (και μονο αυτα) να την πληρωνουμε κιολας?
μια φορα την ειδα και τρομαξα
Και λιγα ΕΙΠΕΣ

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Μολις επέστρρεψα από την περιοχη Τροφωνιου /Λιοσίων και παροδοι.

Ξεκινω με το
Χωματιανού 11 πανω το οποίο ειχε μία 18 χρονων οπως ελεγε η τσατσα γεματουλα ελαφρως και 3αρι :tits: πονηρο και υποσχόμενο βλεμμα πιτσιλάμπλ.
Χωματιανού 11 κάτω τιποτα.
Στα Βεργας και εξηκίου τιποτα το σπουδαιο.
Αδανων 2 ένα γεμάτο μιλφ με 4αρι λόγω παχους ελαφρού , η τσατσα επειδη με εχει ξαναδει λόγω Μαρίας μου λεει πέρνα είναι για τα γουστα σου αλλά εγω δεν και πήγα προς Τροφωνίου .

Στο δρόμο σχεδόν 12 έμπαινε προς το σπίτι η Λάουρα/Τζουλια .....δεν σχολιάζω
Στο 11 πάνω η Ναταλι με την κολάρα
Στο κάτω 13 η απαραδεκτη ξανθιά και πάνω η Μπέτυ

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Γι' αυτή την άφιξη απο Ζουζάνα τί έχετε να πείτε..;

Σκεφτόμουν να κατέβω αύριο για Κάρολαϊν, αλλά τώρα που την είδα μπορεί ν' αλλάξω γνώμη κ να την τιμήσω..!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Αμα σ αρεσουν αυτα με μεγεθη τότε εμας δεν μας πεφτει λόγος ....

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Λοιπον ηταν που ηταν στραβο το κλίμα , το εφαγε και ο γαιδαρος .....

Σε επικοινωνία με την Τζουλια τη Βουλγαρα του ειπε πως ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να δουλευει γιατί δεν υπαρχουν πελατες 05.00-10.00 το πρωι και τα σπίτια ειναι γεμάτα και το Σαββατο φευγει οριστικά για Ιταλία......

Κοινως οσο παμε τον πίνουμε  :birdman:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Λοιπον ηταν που ηταν στραβο το κλίμα , το εφαγε και ο γαιδαρος .....

Σε επικοινωνία με την Τζουλια τη Βουλγαρα του ειπε πως ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να δουλευει γιατί δεν υπαρχουν πελατες 05.00-10.00 το πρωι και τα σπίτια ειναι γεμάτα και το Σαββατο φευγει οριστικά για Ιταλία......

Κοινως οσο παμε τον πίνουμε  :birdman:

τετοιες βυζολαθρες , χιλιες φορε να φυγουν ,

πως να εχει πελατες με αυτα που προσφερει στον πελατη , που το ακουσες να μην αφηνει ιεροδουλοι τον πελατη να της φιλιση το στηθος της , ημαρτον θεε μου !!!!!!!!!!!!!!!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
κοίτα να δεις που έχει ανεργία στα μπουρδέλα άκου εκει δεν έβρισκε σπίτι να εργαστεί!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
πάντως εμένα αυτή η Μαρίνα μια χαρά βυζάρες μου φαινεται ότι έχει μάλλον θα πρέπει να πάω να τη δω ο ίδιος και θα ενημερώσω!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Μολις επέστρεψα από βραδυνη καταδρομή στη περιοχη Λιοσιων /Τροφωνίου .Απλά Νέκρα :tits:

Λεω δεν πας να δεις τη Σελενα ? Και παω ...Ανεβαινω και ειναι στην υποδοχή μετρημενα 15 ατομα !!!
Βγαινει το μωρό και ΔΕΝ φευγει κανεις !!!

Λοιπον ειναι ενα μελαχροινο μωρο λεπτο με βυζαρες Νο4 και φαινονται μεγαλες γιατί είναι αδυνατη .
Αλλά να περιμενω τόση ωρα δε λεει όποτε θα παω με το ανοιγμα κατα τις 5 :tits:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
5 τ' απόγευμα θα εννοει ο χύστης!!!!