Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (9 μέλη και 54 επισκέπτες)

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Παιδια για εδω τι ξερετε; γενικά μου αρέσουν τα μεγαλα βυζιά ισχυει;
Ναι ισχύει αλλά όπως έχει αναφερθεί από σοβαρούς ενημερωτές, υπάρχει ροπή προς το φόλιασμα. Από κει και πέρα, μπορεί και να περάσεις καλά

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Ναι ισχύει αλλά όπως έχει αναφερθεί από σοβαρούς ενημερωτές, υπάρχει ροπή προς το φόλιασμα. Από κει και πέρα, μπορεί και να περάσει
έχεις να προτείνεις καμία άλλη λίγο πιο σίγουρη; να έχει μεγάλο στήθος

Vyzomaster

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Ένα μπαρ στον Πειραιά με το όνομα όνειρο Παρνασσίδος 3 νομίζω είναι η διεύθυνση, ξέρει κανείς τι παίζει?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Ναι ισχύει αλλά όπως έχει αναφερθεί από σοβαρούς ενημερωτές, υπάρχει ροπή προς το φόλιασμα. Από κει και πέρα, μπορεί και να περάσεις καλά
Για 50€ δεν πειράζει αν δεν είναι και σούπερ ενεργητική. Τέτοιες βυζαρες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Για 50€ θα χορτάσεις χουφτωμα κτλ. Γίνε εσύ ο επιβήτορας και άλλαξε της τα φώτα..... Θα χορτάσεις για μια ώρα βυζούμπες και ας είναι bbw η Αννέτα....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλημέρα σε όλους...αν περάσει κάποιος ας μας πει η Μπιούτη σε ποιες βάρδιες δουλεύει? Μόνο 3η? Θα προσπαθήσω και εγώ να περάσω...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
:globeos-haha:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα παιδιά, πέρασα από Φυλής 65 (με την πράσινη πόρτα) και δυστυχώς μου είπε η τσατσά ότι η Μπιούτη έρχεται μόνο μετά τις 00.00 κρίμα. Βέβαια λένε στην ενημέρωση ότι δεν πάει κανείς και ειναι άδειο 00.00+ (τέτοια ώρα βέβαια πως κατεβαίνεις εκεί κάτω). Αν κάτι αλλάξει ενημερώστε (και εγώ θα κάνω το ίδιο).

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Καλησπέρα παιδιά, πέρασα από Φυλής 65 (με την πράσινη πόρτα) και δυστυχώς μου είπε η τσατσά ότι η Μπιούτη έρχεται μόνο μετά τις 00.00 κρίμα. Βέβαια λένε στην ενημέρωση ότι δεν πάει κανείς και ειναι άδειο 00.00+ (τέτοια ώρα βέβαια πως κατεβαίνεις εκεί κάτω). Αν κάτι αλλάξει ενημερώστε (και εγώ θα κάνω το ίδιο).
Πιο εύκολα κατεβαίνεις εκεί μετά τις 00.00 παρά Μεταξουργείο πάντως

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
εχει ειπωθει πολλες φορες τις τελευταιες ημερες φιλε, δουλευει μετα τις 12 τα μεσανυχτα

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Chokolate.jpg

Εγγρ.
28 Ιουλ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Παιδια για εδω τι ξερετε; γενικά μου αρέσουν τα μεγαλα βυζιά ισχυει;
Από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα ever και η μόνη με...οπαδό της "Ρόμα" ,αρκετά προ κορωνοϊου μάλιστα.
Ναι τα βυζιά είναι πελώρια και ως βυζολάγνος ήταν και το μόνο στο οποίο επικεντρώθηκα.

Εντελώς ξεπετα , σε φάση "άντε να τελειώνουμε" , και τα βυζιά καλά καλά δεν ήθελε να τις τ' ακουμπάς.Φατσα, γενικότερη εμφάνιση και χώρο ας μην σχολιάσω.Κριμα είναι.
Έφυγα στην κυριολεξία ψυχικό ράκος από αυτή την ας το πούμε "συνεύρεση", γεμάτος οίκτο για το ταλαίπωρο γυναικοειδές και τον εαυτό μου.

Η μόνη ικανοποίηση στην σκέψη ότι αφού λειτούργησα υπό αυτές τις συνθήκες και έχοντας "αυτό" μπροστά μου , μάλλον θα λειτουργώ πάντοτε για όσο μου σηκώνεται.

Κατά συνέπεια οποιος φίλος ψάχνεται για καταδρομικές εν είδει στυτικής εξέτασης ας δοκιμάσει.Ολοι οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν!

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
57
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας Βυζολάγνοι!!!! Είμαι καινούργιος στην παρέα ,θα ήθελα σας παρακαλώ αν γίνεται να γράψετε μια συγκεντρωτική κατάσταση με τις βυζαρούδες (εκτός απο μεταξι) σε μπουρδέλα . Αν γίνεται μέγεθος στήθους και περίπου ηλικία.:tits:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Καλησπέρα σας Βυζολάγνοι!!!! Είμαι καινούργιος στην παρέα ,θα ήθελα σας παρακαλώ αν γίνεται να γράψετε μια συγκεντρωτική κατάσταση με τις βυζαρούδες (εκτός απο μεταξι) σε μπουρδέλα . Αν γίνεται μέγεθος στήθους και περίπου ηλικία.:tits:
Καλημέρα, καλώς ήρθες στο site. Αυτή την στιγμή οι ειδήμονες κουβαλάνε τα ψώνια του S//M σε ένα νέο μέλος, ενώ οι αναπληρωματικοί ενημερωτές έχουν πάει τον σκύλο του για κατούρημα. Εγώ έχω πάει στο σπίτι του και κουρεύω το γκαζόν.

Εγγρ.
28 Ιουλ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Δεν θέλω να σε απογοητευσω αλλά δύσκολα παίζει ν ασχοληθεί κάποιος από τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα να φτιάξει λίστα.
Προσωπική έρευνα σε αυτό και αντίστοιχα νήματα ίσως σου δώσουν κάποιες κατευθύνσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom