bizolatris1
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καμιά βυζοπούλα γύρω από την πλατεία βικτωρίας έχετε να προτείνετε?
σε παράλληλο δρόμο της ιουλιανου
τι νουμερο πατησιων ειναι αδερφε? ευχαριστωΑυτη ειναι που ητανε πανω απο τον Γρηγορη στην Πατησιων; Αν ειναι αυτη, ξερεις εαν δουλευει ακομα και η Αννουλα μαζι της;
Καλησπερα παιδια. Μπορειτε να στειλετε pm που ειναι αυτη η Έλενα με τις βυζαρες? (παραλληλη της Ιουλιανού που γράφετε) Σας ευχαριστώ
Εξαφανίστηκε?????Μην λέτε τέτοια boys.....Εγώ τελευταία φορά την επισκέφθηκα αρχές Νοεμβρίου....γύρω στις 10 του μηνός ...ήταν εκεί κανονικά και πέρασα και παρα πολύ ωραία μαζί της....Για μένα εξακολουθεί να είναι το νο.1 σε όγκο αλλά και συμπεριφορά!
βρήκα αυτή την αγγελία της Αννέτας επειδή παλιά είχα την άσχημη εμπειρία που περιγράφω πιο πάνωστο νούμερο του τηλεφώνου απαντάει ένα μπάζοκομοδίνο ξινομουρα κοντή με μια κοιλιά σαν έγκυος
είναι στην Ευβοίας 37 στην ανηφόρα της ωλενου
στην αρχή όταν ρώτησα για το πρόγραμμα μου έλεγε ότι κάνει μόνο μασάζ και μου έκανε ανάκριση που μένω και τη δουλειά κάνω τη διαβεβαίωσα ότι δεν είμαι αστυνομικός και έκανα το λάθος και πέρασα
το μασάζ της ένα χάδι της πλάκας αεροπιπα και στο γαμήσι να κλεβει την στριμωξα βέβαια στο προσκέφαλο του κρεβατιού και τον έφαγε κανονικά
ένα χαμένο 40αρι το οποίο έδωσα και μπροστά , μακριά
ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΝΕΕ ΜΟΥ..βρήκα αυτή την αγγελία της Αννέτας επειδή παλιά είχα την άσχημη εμπειρία που περιγράφω πιο πάνω
έχει κάποια σχέση η φωτογραφία της αγγελίας? έστω τα βυζιά
???ευχαριστώΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΝΕΕ ΜΟΥ..
τραβα..???ευχαριστώ
απλώς τώρα έχω βουκολικές τάσεις και θα ήθελα να αρμεξω μια αγελαδίτσα
η τζουλια είναι γνωστή τζουλια πορνοσταρ που δούλευε και πριν 4-5 χρονια, η είναι αλλη;Εξηκίου 18 πρωινή είναι...κανονικά.
Η πορνοστάρ Τζούλια αρμέγει ψωλές στην επαρχία.η τζουλια είναι γνωστή τζουλια πορνοσταρ που δούλευε και πριν 4-5 χρονια, η είναι αλλη;
ποια ειναι αυτη ρε παιδια?Η Τζούλια -Λαουρα συνεχίζει τα Prive ?...