Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (8 μέλη και 54 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.303
Πόντοι
1.960
+  Από: spaggelodimitrakopoulos  σήμερα στις 12:06
3η Βαρδια Φωκαιας

Συγκρατησα στο 27 με τα πολλα σκαλια ενα πολυ καλο μελαχροινο στυλιαρι εντελως ακωλο αλλα με ωραιους μεγαλους βυζους. Νομιζω Μιχαελα αν το επιασα καλα γιατι γινονταν χαμος στο σαλονι.

?????

ΠΚαποτας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
5
Like
62
Πόντοι
1
Xθες επιτέλους είδα και πήρα την βυζαρού Αίντα για πρώτη φορά...τι βυζί ηταν αυτο?? δεν άντεξα και πολυ ώρα στο δωμάτιο  :pipa2: :tits: :grin:

Αιντα βυζαρα αλλα δεν λεει και πολλα στο δωματιο.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.303
Πόντοι
1.960
:boobies:  Νινα Φυλης 71 ισογειο 3βαρδια
Απο
high voltage- Νινα την ελεγαν. Πρωτη φορα την ειδα και 'γω χτες στην τριτη βαρδια. Οπως τα λες ειναι για το καινουργιο καυλοπιπινο, και με πολυ τσαχπινια στο σαλονι. Αλλα κατι στη φατσα με χαλαγε, δεν ξερω τι

orestis patso- Μαγκες πηρα την Νινα προχθες!! Τριτη βαρδια και η τσατσα μου ειπε οτι δουλευει πρωτη μερα στον οικο. Ειναι απιστευτη καβλα!! Κωλαρα, βυζαρες 3αρια φυσικα, σοκολατι δερμα, φοβερο προσωπο! Κοντοπουτανο. Απο Αλβανια νομιζω. Μεσα στις top 3 της φυλης. Και εγω φοβομουν για φολα αλλα περασα καλα. Ουτε μα μου ουτε τιποτα.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
πρεπει να δουμε και αυτη την Νινα...  :grin:

edit: παντως την Αιντα θα την τιμησω αλλη μια φορα...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.916
Πόντοι
25.056
Απο
high voltage- Νινα την ελεγαν. Πρωτη φορα την ειδα και 'γω χτες στην τριτη βαρδια. Οπως τα λες ειναι για το καινουργιο καυλοπιπινο, και με πολυ τσαχπινια στο σαλονι. Αλλα κατι στη φατσα με χαλαγε, δεν ξερω τι

orestis patso- Μαγκες πηρα την Νινα προχθες!! Τριτη βαρδια και η τσατσα μου ειπε οτι δουλευει πρωτη μερα στον οικο. Ειναι απιστευτη καβλα!! Κωλαρα, βυζαρες 3αρια φυσικα, σοκολατι δερμα, φοβερο προσωπο! Κοντοπουτανο. Απο Αλβανια νομιζω. Μεσα στις top 3 της φυλης. Και εγω φοβομουν για φολα αλλα περασα καλα. Ουτε μα μου ουτε τιποτα.
Παντως το συγκεκριμενο μπουρδελο εχει τη φημη του ξεπετοσπιτου! :rockon: :s&m_3:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Μαααλιστα...πιασαμε τα 3αρια τωρα... :S

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
Παίδες τι λέτε για αυτήν:

. greece*ladies .com/lady/4074    (χωρίς τον αστερίσκο, ξέρετε 'σεις :P

Λέω να την τιμήσω το Σάββατο...επίσης ξέρετε αν στα στουντιο δέχονται 2 μπαλάκια αν πλερώσεις?

Υ.Γ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι μου φέρνει πολύ σε Ρομπέρτα...ιδιαίτερα αν συγκρίνεις ρώγες...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715

. greece*ladies .com/lady/4074    (χωρίς τον αστερίσκο, ξέρετε 'σεις :P

Λέω να την τιμήσω το Σάββατο...επίσης ξέρετε αν στα στουντιο δέχονται 2 μπαλάκια αν πλερώσεις?

Υ.Γ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι μου φέρνει πολύ σε Ρομπέρτα...ιδιαίτερα αν συγκρίνεις ρώγες...
γινεται αυτο.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Παιδες η Αιντα είναι ποτέ πρωινη-μεσημερι?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16

. greece*ladies .com/lady/4074    (χωρίς τον αστερίσκο, ξέρετε 'σεις :P

Είμαι απο τη Ρουμανία 26 χρονών. Το ύψος μου είναι 1.68
και το βάρος μου 55 κιλά.
Tα ίδια ακριβώς αναφέρονται και στο προφίλ της Ρομπέρτα, άρα φως φανάρι οτι ειναι η ίδια

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να μετατρέψω το παραπάνω θέμα...τεσπά.

Φίλτατοι συναγωνιστές, μαύρα τα μαντάτα και από τας νήσους του Αιγαίου μας, συγκεκριμένα της Λέσβου. Εδώ και δύο χρονάκια που είχε ανοίξει ξανά ένα γνωστό σπιτάκι εκεί πέρα είχα βρεί στα τέη του 2014 και μέχρι αρχές του 2015 μια κοπελιά που είχε τον βυζόγκο της και είχα πεί αλληλλούια που την είχα τιμήσει. Τεράστια δεν ήταν αλλά δεν ήταν και 3αρια ή 3μισάρια(να με συγχωρείται, δεν κατανοώ το ελληνικό σύστημα βύζων, εχω μείνει στα γράμματα) :tits: :tits2: .

Πήγα σήμερα μετά από πολύ καιρό πια, να δώ τι γίνεται και δυστυχώς η κοπέλα είχε φύγει. Στην θέση της...λεπτή μεν αλλά όχι στις βυζοκαμπύλες που φαντάζομαι ότι ποθούμαι στο θρεντάκι. Κρίμα.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.303
Πόντοι
1.960
Απο

Παει και αυτη..

Φυλης 71 ισογειο (Σαβ-17/1) 3Βαρδια
-Η Νινα δεν δουλευει σημερα?
-Νινα πηγκε σπιτι της, πατριντα της.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παει και αυτη..

Φυλης 71 ισογειο (Σαβ-17/1) 3Βαρδια
-Η Νινα δεν δουλευει σημερα?
-Νινα πηγκε σπιτι της, πατριντα της.
Μπορει να ναι κι ετσι οπως τα λεει η τσατσα.Απλως απο την εμπειρια μου και μονο ενδεχεται να δουλευει και στο παραδιπλα σπιτι και η υπηρεσια να λεει ψεμματα.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Να βρισκαμε κατι τετοιο εδω καλα θα ηταν  
Εικονα απο busenladies.

Συνημμένα

• 6831594-F1.JPG