Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (10 μέλη και 67 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα βυζιά είναι αηθινά αλλά η τύπισα κομοδίνο μέγα.
Μακριαααααά...

Επηδήχθη η εν λογω βυζούχος ,ντάξει δεν το κατέχει,αλλά είναι φιλότιμη και οι βύζοι εκπληκτικοί οφείλω να πω.Α και είναι τσέχα...αλβανόφωνη.

Επισκέπτης
Και το χω ξαναπει,η αλβανοφωνια βγαζει δυνατα βυζοκομματια

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.098
Πόντοι
14.615
Τις τελευταίες ημέρες, δύο από τα ευπρεπή 4ρια που σερβίρονται τα πρωινά, είναι η Εβελίνα Φω17 ισόγειο και η Ιωάννα, Αγκυρας αριστερά.

Επισκέπτης
Τις τελευταίες ημέρες, δύο από τα ευπρεπή 4ρια που σερβίρονται τα πρωινά, είναι η Εβελίνα Φω17 ισόγειο και η Ιωάννα, Αγκυρας αριστερά.
της εβελυνας ειναι κρεμασμένα παχοβυζσ.για 4ατια δεν τα κανω .λιγο μικροτερα.κατ εμε την χαλαει η μπυροκοιλιά . Και μεσα ειναι λιγοτερο απο τυπικη.η ιωαννα είναι χοντρη;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.098
Πόντοι
14.615
της εβελυνας ειναι κρεμασμένα παχοβυζσ.για 4ατια δεν τα κανω .λιγο μικροτερα.κατ εμε την χαλαει η μπυροκοιλιά . Και μεσα ειναι λιγοτερο απο τυπικη.η ιωαννα είναι χοντρη;
Ναι, και η Ιωάννα τα έχει τα κιλάκια της, αλλά έχει λεπτή (αναλογικά) μέση.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Όταν ξέρουμε κατι το μοιραζόμαστε παιδιά μπας και δούμε άσπρο φως.

Φίλος  ειδοποίησε ότι στο Περγάμου 1 πάνω εμφανίστηκε 4αρι οπλισμός με τάση προς 5αρι.Δεν έχω πάει  να δω για να επιβεβαιώσω

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.288
Πόντοι
506

Φίλος  ειδοποίησε ότι στο Περγάμου 1 πάνω εμφανίστηκε 4αρι οπλισμός με τάση προς 5αρι.Δεν έχω πάει  να δω για να επιβεβαιώσω
ηλικια βαρδια?
:wanker:

Επισκέπτης

πιθανως θεοχοντρη

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Μια Μαρινα που δουλευε φωκαιας βραδυ με μεγαλους πυραυλους που χαθηκε?

Επισκέπτης
Φίλος  ειδοποίησε ότι στο Περγάμου 1 πάνω εμφανίστηκε 4αρι οπλισμός με τάση προς 5αρι.Δεν έχω πάει  να δω για να επιβε...

οπως στα ειπε είναι. Περγάμου  1 οροφος απόγευμα. .βυζια με ψωμί  4 με 4.5.οχι νερουλα παχοβυζα σαν της εβελυνας στο φωκαιας 17.φρεσκια ξανθια ρωσοφωνη ,ελληνικά  δεν ξερει γρυ,δεν το κατεχει το θεμα,αλλα γενικως υπακοη, με κοιλια ,εχει περάσει  στο σταδιο της εκχονδρυνσης χωρίς  να είναι  τοφαλος.αλλά  βυζάρες  πραγματικες .δελεαστηκα και πέρασα.

Ηλικία  που ρωτησα μου ειπαν 26.εκεί  μου εφυγε γέλιο. Δείχνει αρκετα μεγαλύτερ και σπασμένη. Τι να πω ,μπορεί  και να ναι όντως  26 και οι κακουχίες  στο χωριό  της το αρμεγμα των αγελάδων, η δουλεια στη φάρμα την εσπασαν.

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Συμφωνώ με τους «προλαλήσαντες».Μόλις πέρασα από Περγάμου 1 όροφος. Λοιπόν, η κοπέλα-κυρία όντως έχει αξιόλογο στήθος. Με τίποτα 5άρι. Τεσσάρι θα το έλεγα. Εμφανίσθηκε χωρίς σουτιέν φορώντας ένα σιθρού και από κάτω ζαρτιέρες. Δεν πέρασα γιατί δεν είχα χρόνο, αλλά ίσως κάνω μία δοκιμή κατά τις εννιάμιση. Η τσατσά είπε ότι είναι Μολδαβή, δεν μιλάει ελληνικά. Όσο για την ηλικία νομίζω κάπου μεταξύ 35-40 αλλά με μεγάλη επιφύλαξη μιας και υπήρχε ημίφως. Αν είναι κάτω των 35 τότε τι να πω; Πολύ σπασμένη.   

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506

Stories

Νέο!