Τι εννοείς ρε φίλε, ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω γιατί θα πάω αδιάβαστος. Είναι μπάζο;Φίλε μου πήγαινε, βάλτης μια σακούλα σκουπιδιών στα μούτρα και επικεντρώσου στις βυζάρες της -ειδάλλως ρίξε προηγουμένως μια ματιά ποια νοσοκομεία εφημερεύουν γιατί θα πας αδιάβαστος...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (10 μέλη και 84 επισκέπτες)
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Σπανιον φωτογραφικον υλικον!!!
leopold_00
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Ρε παίδες...αυτή είναι η ίδια Ρομπέρτα με αυτήν
] (όπου * βάλτε ε) Γιατί την έχω πάρει την συγκεκριμένη και ενώ είχε βύζους δεν θυμάμαι να ήταν τόσο μεγάλοι!!! Παίζει να χρειάζεται επειγόντως επίσκεψη ξανά!!
Salonica32
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2015
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Eγώ πάντως όταν ήμουν μερικές μέρες Αθήνα, την Τζουλια στο Τροφωνιου 11 δεν την πέτυχα. Ήταν μία Στέλλα εκείνη τη μέρα. Δε δουλεύει κάθε μέρα φαντάζομαι.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Υπέροχα τα βυζιά της Σόνιας
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Eγώ πάντως όταν ήμουν μερικές μέρες Αθήνα, την Τζουλια στο Τροφωνιου 11 δεν την πέτυχα. Ήταν μία Στέλλα εκείνη τη μέρα. Δε δουλεύει κάθε μέρα φαντάζομαι.
Φίλε μου πρέπει να έπεσες στην περίπτωση-της περιπτώσεως...
Η Τζούλια έχει βγάλει ρίζες εκεί μέσα,μεγαλύτερες ακόμη και από τα βυζιά της!!!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τι εννοείς ρε φίλε, ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω γιατί θα πάω αδιάβαστος. Είναι μπάζο;
Είναι τέρας ομορφιάς...
Salonica32
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2015
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
ε μαλακία τοτε >. Την επώμενη φορά δε θα μου γλιτώσει. Κρίμα, μιας κ ειμαι φαν των τεραστίων διαστασεων .
Επισκέπτης
...δεν θυμάμαι να ήταν τόσο μεγάλοι!!!
πάχυνε τώρα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
πάχυνε τώρα
Ναι αλλά μέσα στα ανεκτά όρια, τουλάχιστον για εμάς τους βυζολάγνους...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Kαι μία παρεκβασις ωστε να αποκτησωμεν επαφήν με την .. πραγματικότητα -- με κατι ξεχασμενον
Επισκέπτης
Ναι αλλά μέσα στα ανεκτά όρια, τουλάχιστον για εμάς τους βυζολάγνους...
Ελπίζω μόνο ότι μαζί με τα βυζιά να μην μεγάλωσε αναλογικά και το...παλτό.
pordemos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
Χθες το πρωι στο Φωκαιας 9.
Λίλη. Βυζονταρντάνα από τις λίγες. tits tits tits Ωραίο πολύ μεγάλο στήθος πιασίματα όσο χρειάζεται ψηλή και ωραίο πρόσωπο εξωτικό με παιχνιδιάρικο βλέμμα για πολλά κιλά σπέρμα.
Δυστυχώς φόραγε πολλά εσώρουχα και σουτιέν ενισχυμένο και δεν κατάλαβα αν το βυζί είναι φυσικό τεράστιο όπως φαινότανε ή εάν ήταν έτσι από την ενίσχυση του σουτιέν.
Αν γνωρίζει κάποιος που έχει περάσει μαζί της στο δωμάτιο ας μας πει.
Λίλη. Βυζονταρντάνα από τις λίγες. tits tits tits Ωραίο πολύ μεγάλο στήθος πιασίματα όσο χρειάζεται ψηλή και ωραίο πρόσωπο εξωτικό με παιχνιδιάρικο βλέμμα για πολλά κιλά σπέρμα.
Δυστυχώς φόραγε πολλά εσώρουχα και σουτιέν ενισχυμένο και δεν κατάλαβα αν το βυζί είναι φυσικό τεράστιο όπως φαινότανε ή εάν ήταν έτσι από την ενίσχυση του σουτιέν.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
..Παρακμή, συνάδελφοι...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
Χθες το πρωι στο Φωκαιας 9.
..Ήδη έχει μια κακή κριτική...
pordemos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
Ακόμη
Φωκαίας 17. Μαρία η μελαχροινή με τα μαστάρια
2 φορές έχω μπει σε αυτό το σπίτι ειδικά για να συναντήσω αυτήν. την 1η φορά μου έκανε εντύπωση το βυζί αλλά το σαλονάρισμα και η αύρα της μου φάνηκαν τόσο κρύα που έφυγα όπως μπήκα. τη 2η φορά ένα πρωινό τώρα στα κοντά τα ίδια και χειρότερα. με τη διαφορά ότι το βυζί ήταν πιο πεσμένο από τα πολλά χουφτώματα φαίνεται αλλά η φόλα μύριζε από μακρυά. Στα συν η ωραία γεμάτη κωλάρα της.
2 φορές έχω μπει σε αυτό το σπίτι ειδικά για να συναντήσω αυτήν. την 1η φορά μου έκανε εντύπωση το βυζί αλλά το σαλονάρισμα και η αύρα της μου φάνηκαν τόσο κρύα που έφυγα όπως μπήκα. τη 2η φορά ένα πρωινό τώρα στα κοντά τα ίδια και χειρότερα. με τη διαφορά ότι το βυζί ήταν πιο πεσμένο από τα πολλά χουφτώματα φαίνεται αλλά η φόλα μύριζε από μακρυά. Στα συν η ωραία γεμάτη κωλάρα της.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Ακόμη
Το ένστικτό σου είναι άριστο φίλε μου... Στο επιβεβαιώνω εκ πείρας καθώς έχω πάει μαζί της. Κρίμα γιατί από εμφάνιση, συμφωνα με τα γούστα μου πάντα, είναι απ' τις ωραιότερες κοπέλες που έχω δει τα τελευταία χρόνια στα μπουρδέλα και με σπάνιο σωματότυπο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23