n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
Κεραμικού 13 Μαρία στην τρίτη βάρδια με 4άρια βυζιά και χωρίς να είναι θωρηκτό....
εισαι διακριτικος τυπος?για αυτη που δουλευει ιουλιανου 71 δεν λες??περασε χθες απο εκει μια βολτα αλλα ηταν κλειστο παρολο που η λαμπα ηταν αναμενη.παντως η διακριτικοτητα σε εκεινο το σημειο ειναι μηδενικη...
Κεραμικού 13 Μαρία στην τρίτη βάρδια με 4άρια βυζιά και χωρίς να είναι θωρηκτό....
Ευχαριστώ πολύ φιλε μου...Mόλις το επιβεβαίωσα θα σκάσει μύτη για κανενα τριωρο απο 3-4 μέχρι 7. Απο βυζί πολύ μεγάλο και φυσικό μόνο η Τζούλια την ξεπερνά από υπηρεσίες τιποτα το ιδιαίτερο πας απλά και μόνο για το τεράστιο βυζί
Mόλις το επιβεβαίωσα θα σκάσει μύτη για κανενα τριωρο απο 3-4 μέχρι 7. Απο βυζί πολύ μεγάλο και φυσικό μόνο η Τζούλια την ξεπερνά από υπηρεσίες τιποτα το ιδιαίτερο πας απλά και μόνο για το τεράστιο βυζί
νομιζω τυπε οτι την συγκεκριμενη την εχω πετυχει κεραμεικου 15 ειχε μαυρα μαλια πιασμενα κοτσο και φορουσε ενα φορεματακι??Κεραμικού 13 Μαρία στην τρίτη βάρδια με 4άρια βυζιά και χωρίς να είναι θωρηκτό....
womanholic ναι δουλεύει ακόμα
όχι....εσώρουχα μόνονομιζω τυπε οτι την συγκεκριμενη την εχω πετυχει κεραμεικου 15 ειχε μαυρα μαλια πιασμενα κοτσο και φορουσε ενα φορεματακι??
Την εχωμεν καταγαμησει και μόνην και παρτουζα .Δεν λεει και πολλά ..Περγάμου 27, ισόγειο, πρωί, Τατιάνα.
οι περισσοτερες ετσι κανουν..πολυ σπαστικο..Στο τέλος πέταξε και ένα ειρωνικό χαμόγελο...
Εγγυημένος τρόπος για να πιάσουν πελατάκια... :-οι περισσοτερες ετσι κανουν..πολυ σπαστικο..