dimitris..
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάλι βυζοάκυρο φάγαμε; http://[URL unfurl="true"]www.smileyarena.com/download.aspx?File=emoticons/Main/Animated_Mix/hanged2.gif[/img[/URL]]
[/quote]
γαμησε τα σου λεω φιλαρακι....για να καταλαβεις πως ειναι φαντασου την τυπισα να μενει εγκυος και οταν γενναει να θηλαζει οχι μονο το δικο της μωρο αλλα ολη την τουρκια!!!
εν πάση περιπτώσει επειδή οι γνώμες διίστανται ας πει κάποιος τελικά σε ποια βάρδια ειναι η Τουρκάλα να τη δούμε και μόνοι μας!
κνιδου πρωινηΜια βοηθεια ρε παιδια... η τζουλια ειναι σε καποιο μπουρδελο τωρα...? αν ναι σε ποιο ?
πηγα σημερα τροφωνιου αλλα δεν υπαρχει......
Τη γνωστή Άννα λες που κοντεύει να πάρει σύνταξη από Εξηκίου; Μελαχρινή, στρουμπουλή, κοντό μαλλί;σε περιπτωση που ενδιαφερεστε πριν απο λιγο τιμησα μια milf ονοματι Αννα , με μεγαλους μαστους στο Εξηκιου 18 (νομιζω)
σε μια φαση πηγα να πνιγω με τα 5 κιλα που εχει για στηθος οταν μου τα στριμωξε στο προσωπο
Πεταμένα βυζολεφτά μπόι.Η Βερόνικα απο Αλκιβιαδου 16Β δεν σας λεει κάτι? Είναι λίγο κομοδίνο δεν λεω, αλλα έχει προσόντα και νομιζω κανει και ακα.
Σίγουρα; Βάζω το παλιό για να βυζοσυγκρίνεις και να ρίξουμε και καμιά πηχτή.Για μια ακομα φορα... φωτο απο τα κανονια του βυζαρονε.....!!!!!!!!!!
τζουλια 2011
εχουν το παλιο μεγεθος και ειναι για τρελα βυζογαμισια....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαλλον αυτη πρεπει να ειναι γιατι την εχω ξαναπετυχει πριν 2-3 χρονια και παλι εκειΤη γνωστή Άννα λες που κοντεύει να πάρει σύνταξη από Εξηκίου; Μελαχρινή, στρουμπουλή, κοντό μαλλί;
κνιδου πρωιΜαλλον αυτη πρεπει να ειναι γιατι την εχω ξαναπετυχει πριν 2-3 χρονια και παλι εκει
η Τζουλια που δουλευει?
ευχαριστωκνιδου πρωι
οχι κ την αδικουν....πιστη αποικονιση ειναι.......χαχαχα ωραιος ρε παιχτη...αν και την αδικουν οι φωτος...
λες να ναι εβραια?Σάββατα δουλεύει η Τζουλια;
δουλευει τελικα ;)απλά κυριακές δε δουλευε ποτέ Σάββατα κάποιες φορες ναι κάποιες όχι και είπα αν την έχει πετυχει κανένας προσφατα Σάββατο