Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Στο "rates" είναι αυτά που μας πληρώνει για να την πηδήξουμε; Γιατί φάλαινες πηδάμε και τζάμπα...

φιλε μου εισαι λιγο σκληρος....  οχι και φαλαινες...
αν τα γουστα σου ειναι αλλα μπες σε αλλο θεμα....!!!
μπες στο αδυνατες βυζοπουλες.....
φιλικα τα λεω με δοση χιουμορ.....

l1t0h0r0

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει δικιο ο φιλος boobmaniac ναι φαλαινες εχουμε χασει λιγο την μπαλα το ποστ ειναι Βυζοπουλες σε μπουρδελα οχι φαλανες σε μπουρδελα. Αυτες ειναι απεσιες!! δεν τον κοβο καλυτερα...βαλτε κανα μουνι με κορμι να γουσταρουμε με κανα 6αρι βυζαντα!!!! αντε ρε παιδια.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
φιλε μου εισαι λιγο σκληρος....  οχι και φαλαινες...
αν τα γουστα σου ειναι αλλα μπες σε αλλο θεμα....!!!
μπες στο αδυνατες βυζοπουλες.....
φιλικα τα λεω με δοση χιουμορ.....

Δεν είμαι καθόλου σκληρός. Άμα μία φάλαινα είναι 160 κιλά, ε, όπως παίρνει όγκο παντού, παίρνει και στα βυζόμπαλα, σιγά το κατόρθωμα δηλαδή... Άμα πρέπει να λέω "μέριασε βράχε να διαβώ" για να βρώ που είναι το νιμού της, άστο καλύτερα... Από το να κάνω τον εξερευνητή του στρώματος λίπους της κάθε πατσόλας, καλύτερα να κάνω τον εξερευνητή της ζούγκλας του Αμαζονίου να γίνω και διάσημος. Δεν με πειράζει αν έχει ΛΙΓΑ κιλά παραπάνω. Αυτές όμως δεν είναι λίγα κιλά παραπάνω. Είναι τόνοι λίπους πάνω σε ανθρώπινο σκελετό, με επένδυση δέρματος. Μια αηδία δηλαδή!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Να ενημερωσω τα στρατευματα οτι η Lufthansa εχει βγαλει τα εισητ 99 ευρω για Γερμανία .Οπότε ετοιμαστείτε ειναι μεγαλη ευκαιρία .Αποφευγουμε το octoberfest που βαρανε σε τιμές .

Νοεμβρη τσαμπα ολα και φτηνα γαμήσια  :tits2: :tits2: :tits2:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Πάρτε και την ΒΟΜΒΑ για να με θυμαστε οτι δεν ειμαι λόγια .

Λοιπον για να κλεισετε ραντεβου μαζι της από το site .ΜΗΝ αρχισετε και με ρωτατε τι, πως κτλ ΟΠΟΙΟΣ εχει χρημα κανει το ονειρό του πραγματικότητα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Λοιπον για να κλεισετε ραντεβου μαζι της από το site .ΜΗΝ αρχισετε και με ρωτατε τι, πως κτλ ΟΠΟΙΟΣ εχει χρημα κανει το ονειρό του πραγματικότητα

Προσκυνώ τρισμέγιστε... Για μία ακόμη φορά προσκυνώ...

Ιδού οι αερόσακοι:
ΥΓ: Άμα βρεις και για Gianna Michaels σου την κερνάω (που λέει κι ο λόγος  :grin:)

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6

Πολύ αργά μας θυμήθηκε... Πριν από 3-4 χρόνια που κάπως κρατιότανε, θα ήμουν μέσα με 1000... Τώρα πια, δε βλέπεται... έχει GILFέψει και έχει κρεμάσει κάτι τρελές πατσές, πού μόνο στα πιο παρακμιακά μπουρδέλα στη Φυλής θα έβρισκε δουλειά. Χάλια μαύρα! Να ερxόταν καμία Holly Halston, καμία Lisa Lipps... κάποια αξιόλογη τέλος πάντων, όχι η τελειωμένη η Kayla...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Προσκυνώ τρισμέγιστε... Για μία ακόμη φορά προσκυνώ...

Ιδού οι αερόσακοι:
ΥΓ: Άμα βρεις και για Gianna Michaels σου την κερνάω (που λέει κι ο λόγος  :grin:)
Το βιντεάκι πρέπει να είναι προ διετίας, μπορεί και παραπάνω (άλλο το πότε ανέβηκε)... Στα τελευταία που έχει βγάλει, είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτό. Τεσπα, επειδή τα ποσά που ζητάει συνήθως δεν είναι και λίγα (κάτι για 800άρια και 1000άρια δολάρια για μία ώρα έχω ακούσει), όποιος έχει διάθεση να κάνει τον Ταρζάν απλά για να έχει να το λέει, ΟΚ... Αλλιώς, είναι πεταμένα λεφτά.

l1t0h0r0

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε φιλε boobmaniac που να ερθουνε αυτες Holly Halston,Lisa Lipps... μακαρι!!! ρε παιδια αυτη η Danielle Derek!! τι επαθε? εκανε κατι 10αρια και χαθηκε..ξερει κανενας τιποτα???

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Μπράβο ρε Ζαρα..!
Συγχαρητήρια αν το κατάφερες εσύ..! Αλλά μας το λες την τελευταία στιγμή..!
Εκτός αν τώρα το μαθες κι εσύ..!
Είμαι Θεσ/νίκη κ πότε να κατέβω..!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Συμφωνώ μ' αυτά που λένε οι άλλοι, ότι είναι πλέον gilf..
Αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα κ στα νιάτα της από φάτσα ήταν πατσαβούρα..
Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν την έχεις μπροστά σου σίγουρα δε θα την κοιτάς στα μάτια..!!
Ούτε νομίζω ότι είσαι υποχρεωμένος να τη φιλήσεις στο στόμα, ή να την κοιτάς στο πρόσωπο.. Έχει πάντως από τις μεγαλύτερες βυζάρες του κόσμου..!
Τώρα αν αξίζει, εξαρτάται κι απ' τα λεφτά που ζητά βέβαια..
Είχα ακούσει για το Λονδίνο ότι ζητούσε 500 λίρες την ώρα..
Πάντως για μένα αν θέλει από 500 ευρώ κ κάτω το συζητάω..
Απ' ότι βλέπω, έχει στη σελίδα της κι άλλες βυζαρούδες, όπως Minka, Chelsea Charms, κτλ..
Αν πάει καλά το τουρ της εδώ, ίσως να ρθουν κι οι υπόλοιπες..!

Angelass

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες η Σιλενα στη Φωκεας ειναι μελαχρινο milf, σαν τη nina mercedez. και αρκετα καλή στο δωματιο..πρεπει να ναι ακομα τελευταια την ειδα πριν απο 1 μηνα

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η Σελένα έχει βυζάρες, αλλά δεν είναι μιλφ.. 23-24 την κόβω..
Ξέρει κανείς αν είναι ακόμα στο Φωκαίας 17 γιατί κάτι μου 'χε πει ότι θα φευγε τέλη Αυγούστου..
Όσο για την Kayla, έστειλα μην για να ρωτήσω για τιμές κ με γραψε..!
Εσύ σε ποιό email έστειλες Ζαρα..;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ μ' αυτά που λένε οι άλλοι, ότι είναι πλέον gilf..
Αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα κ στα νιάτα της από φάτσα ήταν πατσαβούρα..
Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν την έχεις μπροστά σου σίγουρα δε θα την κοιτάς στα μάτια..!!
Ούτε νομίζω ότι είσαι υποχρεωμένος να τη φιλήσεις στο στόμα, ή να την κοιτάς στο πρόσωπο.. Έχει πάντως από τις μεγαλύτερες βυζάρες του κόσμου..!
Τώρα αν αξίζει, εξαρτάται κι απ' τα λεφτά που ζητά βέβαια..
Είχα ακούσει για το Λονδίνο ότι ζητούσε 500 λίρες την ώρα..
Πάντως για μένα αν θέλει από 500 ευρώ κ κάτω το συζητάω..
Απ' ότι βλέπω, έχει στη σελίδα της κι άλλες βυζαρούδες, όπως Minka, Chelsea Charms, κτλ..
Αν πάει καλά το τουρ της εδώ, ίσως να ρθουν κι οι υπόλοιπες..!
Sxoinobatis, από φάτσα, ποτέ δεν έλεγε πολλά... αλλά τουλάχιστον πρόσεχε να μη φαλαινέψει, ούτε είχε τις πατσές να κρέμονται, όπως τώρα. Για μένα, και 50 ευρώ να ζητάει, ούτε που θα το σκεφτώ. Με 20 το συζητάω (και αυτό μόνο για να έχω να λέω).

l1t0h0r0

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδια ας μας πει καποιος αν ειναι αυτι η Σελενα ακομα στο Φωκαίας 17? εχουμε να κανουμε και χιλιομετρα.. sxoinobaths πατριδα! θα μας πεις τιμες?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ναι ρε παιδια ας μας πει καποιος αν ειναι αυτι η Σελενα ακομα στο Φωκαίας 17? εχουμε να κανουμε και χιλιομετρα.. sxoinobaths πατριδα! θα μας πεις τιμες?

Σαλονικιός κι εσύ..; Το κλασσικό 20αρικο πληρώνεις.. Δεν έχει προγράμματα, μόνο το απλό κ δεν ανεβαίνει από πάνω, να ξέρεις..
Πάντως να κάνεις ολόκληρο ταξίδι για να σκάσεις ένα 20αρικακι δεν αξίζει..
Εγώ θέλω να κανονίσω να πάω κ σε καμιά άλλη, όταν ξανακατέβω.. Απ' ότι βλέπω κι η Μπέτυ στη Τροφωνίου είναι καλή, άσε κ που μπορεί να φέρει κ την άλλη την Τσέχα που γνώρισε ο piderof..
Υπάρχει καμιά άλλη αξιόλγη με βυζάρες εκτός απ' αυτές τις δυο..;
Πάντως είδα σήμερα στη Σαλονίκη μια οδική εκδρομή για Πράγα με 3 διανυκτερεύσεις 200 ευρώ..! Κρίμα που δεν βολεύουν οι μέρες..!

l1t0h0r0

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ελα πατριδα! δεν με πειραζει (για την σελενια μιλαμε ε?) καποιος ειπε οτι εφυγε? πως θα το μαθουμε? εχουμε κανα κονε?
για Πράγα με 3 διανυκτερεύσεις 200 ευρώ?? καλο!!! ειμαι μεσα παμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom