Νέα

Βυζομάνες σε μασαζερί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
δεν ξερω αν ειναι αυτη η ΠΑΜΕΛΑ που δουλευε στην λουντα, :think:αλλα και επειδη δεν παω πειραια λογω αποστασης,ενα σας λεω......ΜΑΚΡΙΑ ..απο ΠΑΜΕΛΑ.ελεεινιδα πειραιωτισα :S του κερατα,δηθεν οτι χυνει ,οτι καυλωνει,οτι γουσταρει τα βαθη ,βαλτο ολο μεσα και αλλες τετοιες παπαριες.αντεεεε μωρη πατσαβουραααααα,..κανονικα επρεπε να μας πληρωνεις που βλεπεις και καμια πουτσα,στα χαλια που εισαι. :headbang:
ρεεεε ουσττττττ :rockon:

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοιταξε φιλε μου....γενικα....υπαρχει ξεραιλα.....δεν παιζουν σχεδον τιποτα στα μεγεθη της....ξερεις ποια ηταν σαυτο το στυλ?...η ολγα ,αν την ξερεις, που δουλευε στην μιχαλακοπουλου πριν κανενα χρονο στο 99...αλλα την εχασα...

Αχ τι μου θύμησες τώρα...Ολγα τι θεοκόμματος ήταν αυτός τι τουρμπίσματα της έριχνα στα βυζιά της ήταν θεά
αλλά εξαφανιζόλ

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Μπορει καποιος συναδελφος να μου στειλει σε PM το τηλεφωνο Καραισκου 88, Πειραια?

Ευχαριστω

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
παιζει μια γαλατσιου 1 ,μια ξανθια,που απο οτι προσεξα ειναι 'φορτωμενη'...

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
για αυτούς που έχουν τσεκάρει Καραϊσκου 88.
Δηλαδή έχει περισσότερες από μια μασαζούδες το μαγαζί, ή μόνο την Πάμελα τη βυζαρού?
Πριν κάνα μήνα που πήγα ήταν μια ρεσεψιονίστ, που δεν θύμιζε σερίφισα, κ όταν της είπα "για να τις δούμε λοιπόν" μου άρχισε κάτι παπαριές ότι δεν κάνει πασαρέλα η κοπέλα (ότι κ καλά δεν βγαίνει να τη δεις πριν μπεις) κ τα κλασσικά "να σας πω ότι είναι αυστηρά μασάζ". Φυσικά την έκλασα με πίεση.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
για αυτούς που έχουν τσεκάρει Καραϊσκου 88.
Δηλαδή έχει περισσότερες από μια μασαζούδες το μαγαζί, ή μόνο την Πάμελα τη βυζαρού?
Πριν κάνα μήνα που πήγα ήταν μια ρεσεψιονίστ, που δεν θύμιζε σερίφισα, κ όταν της είπα "για να τις δούμε λοιπόν" μου άρχισε κάτι παπαριές ότι δεν κάνει πασαρέλα η κοπέλα (ότι κ καλά δεν βγαίνει να τη δεις πριν μπεις) κ τα κλασσικά "να σας πω ότι είναι αυστηρά μασάζ". Φυσικά την έκλασα με πίεση.
Μαλλον θα σε πηρε με στραβο ματι..εκει εχει παντα περιπου 5-6 τεμαχια..ολα ειναι μπαζα και μιλφ εκτος ελαχιστων περιπτωσεων που βρισκεις και κανενα καλουτσικο..(βεβαια γουστα ειναι αυτα)..σε βαζει σε ενα δωματιο και σου στελνει ενα ενα τα τεμαχια για να διαλεξεις..εγω το σαββατο προχθες 21/2 βρηκα ενα καλο πρασινοματικο ρωσιδακι (βικυ) γυρω στα 28 με 30..καλο μασαζ και καλη μπριζολιτσα...παντως ειναι θεμα τυχης να πεσεις σε καλο εκει μεσα..συνηθως εχει μπαζοτεμαχια..οσο για την παμελα τα εχουμε πει και πιο πισω με αλλους συναδελφους...

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

''' Παράθεση από: silverpalm στις χθες στις 14:09
εννοείς Βικτωρία?

ω ναι  '' 

ξαναθυμησε μας που τιν βρισκουμε    (  sorry )

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Καλλιροης 48
2 επισκεψης πακετωμα και στις 2  :(
ονομα θεραπευτριας Λιζα ελληνιδα κοντοπουτανο αλλα με μπαλκονια τουρμπινες τουλαχιστον Νο +4 αλλα παρα πολυ καλο μασαζ.
Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν καποιος συναγωνιστης εχει παρει κατι περισοτερο απο κλειστη πορτα και θα ηθελε να το μοιραστει μαζι μας.Πορτα χειροτερη και απο το  amazon στην παραλια την δεκαετια του 90..

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Καλλιροης 48
2 επισκεψης πακετωμα και στις 2  :(
ονομα θεραπευτριας Λιζα ελληνιδα κοντοπουτανο αλλα με μπαλκονια τουρμπινες τουλαχιστον Νο +4 αλλα παρα πολυ καλο μασαζ.
Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν καποιος συναγωνιστης εχει παρει κατι περισοτερο απο κλειστη πορτα και θα ηθελε να το μοιραστει μαζι μας.Πορτα χειροτερη και απο το  amazon στην παραλια την δεκαετια του 90..
Μονο μασάζ δεν μου έκανε. Στο πεντάλεπτο ρώτησε αν θέλω να γυρίσω και όλα πήγαν κατ'ευχήν.
Με χάλασε λίγο η συρώμενη πόρτα του δωματιου με το ασημί αυτόκολλητο απέναντι από το σαλόνι.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
παρε και μια ενημερωση φιλε μου για βικτωρια....λοιπον μπαινει στο δωματιο,αρχιζει εκει τις βλακειες με το μασαζ,και μετα γυρνας μπροστα, και  σε ρωταει αν θελεις φουλ η μονο χειρονακτικα....συνεχιζει με μετριο στοματικο παιχνιδι,ΑΛΛΑ, αν κανει πως κατεβαζει το σουτιεν θα πεις τον δεσποτη παναγιωτη απο τις τορπιλες...η ποιο καλη φαση για μενα, η θεα που εχει στα 4 στον καθρεφτη...ολα τα λεφτα οι βυζαρες να κοινιουνται....αυτα κολλητε ..τα συμπερασματα δικα σου....
Επισκεψη σαββατο 28/2 γυρω στις 14:00. Ειχε την Βικτωρια (βικυ) με τις βυζαρες και μια αλλη ξανθουλα δεν συγκρατησα ονομα.Διαλεγω φυσικα την βικτωρια. μου λεει δεν σε θυμαμαι εχω αδυνατη μνημη. Μπαινει στο δωματιο αρχιζει το λαδοχαιδεμα , συνεχιζει το λαδοχαιδεμα, συνεχιζει,συνεχιζει, λεω μεσα μου θα φαμε την ωρα σε μαλακιες, καποια στιγμη μου λει γυρνα μπροστα, γυρναω και μου βαζει μια πετσετα διπλομενη στα 4 στο επιμαχο σημειο. Την βγαζω, μου λεει οχι ετσι πρεπει, και την ξαναβαζει.Λεω απο ποτε? μου λεει απο παντοτε εμεις εδω κανουμε μονο μασαζ..βρε καλη βρε χρυση μου τιποτα..στο τελος μου εφερε και αποδειξη 50€..τηε λεω καλαε ποσες φορες πρεπει να ερθω για να γινει παιχνιδι? (αυτη ηταν η δευτερη φορα)..και 10 να ερθεις και 20 εμεις εδω κανουμε μασαζ..το στο καλο εκανα λαθος και εφαγα πορτα?για μπατσοφατσα δεν μοιαζω παντως...

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη σαββατο 28/2 γυρω στις 14:00. Ειχε την Βικτωρια (βικυ) με τις βυζαρες και μια αλλη ξανθουλα δεν συγκρατησα ονομα.Διαλεγω φυσικα την βικτωρια. μου λεει δεν σε θυμαμαι εχω αδυνατη μνημη. Μπαινει στο δωματιο αρχιζει το λαδοχαιδεμα , συνεχιζει το λαδοχαιδεμα, συνεχιζει,συνεχιζει, λεω μεσα μου θα φαμε την ωρα σε μαλακιες, καποια στιγμη μου λει γυρνα μπροστα, γυρναω και μου βαζει μια πετσετα διπλομενη στα 4 στο επιμαχο σημειο. Την βγαζω, μου λεει οχι ετσι πρεπει, και την ξαναβαζει.Λεω απο ποτε? μου λεει απο παντοτε εμεις εδω κανουμε μονο μασαζ..βρε καλη βρε χρυση μου τιποτα..στο τελος μου εφερε και αποδειξη 50€..τηε λεω καλαε ποσες φορες πρεπει να ερθω για να γινει παιχνιδι? (αυτη ηταν η δευτερη φορα)..και 10 να ερθεις και 20 εμεις εδω κανουμε μασαζ..το στο καλο εκανα λαθος και εφαγα πορτα?για μπατσοφατσα δεν μοιαζω παντως...

φίλε,

βλέπουν 10κάδες καθημερινα...δεν μπορουν να θυμουνται...το κλισέ είναι να τους επαναλαμβανεις κανενα προηγουμενο περιστατικό...πιανει...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.940
Πόντοι
12.056

Τα ιδια μου εκανε και εμενα η ΖΑΝΑ... :2funny: :2funny: :2funny:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τι έγινε βρε παιδιά σταμάτησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω στο 59?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
φίλε,

βλέπουν 10κάδες καθημερινα...δεν μπορουν να θυμουνται...το κλισέ είναι να τους επαναλαμβανεις κανενα προηγουμενο περιστατικό...πιανει...

ή να τους αναφέρεις που δουλευε η μια,που δουλευε η αλλη.Και αυτο πιανει!Καρυες! :2funny:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
οποιος γνωριζει μαρικα απο φραντζη 4 ή ακομα καλυτερα βικυ απο μονης προδρομου αν θελει να ενημερωσει αν υπαρχει καποια θεραπευτρεια με μεγαλυτερα βυζια ή ακομα καλυτερα με μεγαλυτερο ογκο γενικοτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom