Νέα

Βυζομάνες σε μασαζερί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ειναι τουμπανο αλλα συν 10 πρεπει να ναι αρκετα χοντρη.
καμια αλλη σαν την αμαντα απο σολωμου δεν κυκλοφορει ρε αλανια?
η αμαντα φιλε μου ξαναγυρισε εκει που ηταν(cg)..ακουσα για μια χριστινα στην φωκιωνος...ειναι βυζαρουη κανονικη?..την εχει παρει κανεις...?

Επισκέπτης
επειδη πολυ εδω μεσα ειναι ''παρτακιδες'' και εαν βρουν κατι καλο , ουτε στον ευατο τους δεν το λενε , εχω να καταθεσω κατι . . . .

μονης προδρομου , 2 οροφος ,  βικυ , πολωνεζα , 6 - 7  boobs , αλλα οπως καταλαβαινεται εχει και τα κιλακια της διοτι για να κουβαλας τετοια μπαλκονια πρεπει να υπαρχη και λιγος ογκος ,

εγω πρωσοπικα την ευχαριστηθηκα την ισπανικη . . . .  

αυτα ,  δεν λεω τιμες , διοτι μερικη παρεξηγουνται που πληρωνουν περισσοτερα . . .

Μονής Προδρόμου αρθμός ?  Αδερφέ για δωσε περισσσότερες λεπτομεριες αν θες

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδες ξερει κανεις αριθμο στη μονη προδρομου τελικα? :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μονης Προδρομου 6 και Αριστοτελους 106 γωνια

Επισκέπτης
Εκτός από τον mikrosgr την εχει πάρει κανεις να μας πει για μεγεθος και τα λοιπά?

GEORGE65980

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι γειά σας
Σκέφτομαι σε λίγο να κατηφορίσω για λίγη απόλαυση απο βυζαρού (είναι η αδυναμία μου) που να ξέρει απο μασάζ αλλά και να χρησιμοποιεί τα προσόντα της στο παρακάτω.
Έχοντας εμπιστοσύνη στην πείρα σας καθότι είμαι νέος στο άθλημα αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι θα το εκτιμήσω ιδιαιτέρως.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Ανακαλυφθη σημερα 20/1/2009 του αγιου ευθυμιου (βοηθεια μας), απογευμα ,  βυζομανα Νο7 (μου εδειξε το σουτιεν για τους απιστους)στην μασαζερι στον πειραια καραϊσκου 88 4ος (ινστιτουτο). Ονομα αυτης παμελα ξανθο, χυμωδες προς το παχουλο, ωραιο προσωπακι και βυζαρες..!! Παιδια εχασα το προσωπο μου (και οχι μονο ) εκει μεσα. Η κοπελα ειναι νεα στο αθλημα, αφηνει χερια δακτυλα φιλια τα παντα, και κανει καλη πιπα. Θελει ρονταρισμα, αλλα ειπαμε καινουργιο και με βυζαρες.Στα μειον οτι μιλαει πολυ (ισως απο αμηχανια επειδη ειναι newby, και απο μασαζ μαλλον λαδοχαιδεμα θα τολεγα)

Επισκέπτης
Ανακαλυφθη σημερα 20/1/2009 του αγιου ευθυμιου (βοηθεια μας), απογευμα ,  βυζομανα Νο7 (μου εδειξε το σουτιεν για τους απιστους)στην μασαζερι στον πειραια καραϊσκου 88 4ος (ινστιτουτο). Ονομα αυτης παμελα ξανθο, χυμωδες προς το παχουλο, ωραιο προσωπακι και βυζαρες..!! Παιδια εχασα το προσωπο μου (και οχι μονο ) εκει μεσα. Η κοπελα ειναι νεα στο αθλημα, αφηνει χερια δακτυλα φιλια τα παντα, και κανει καλη πιπα. Θελει ρονταρισμα, αλλα ειπαμε καινουργιο και με βυζαρες.Στα μειον οτι μιλαει πολυ (ισως απο αμηχανια επειδη ειναι newby, και απο μασαζ μαλλον λαδοχαιδεμα θα τολεγα)

Τι είπες τώρα μας έστειλες ..

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αναμένουμε περισσοτερη ενημέρωση!  μέχρι τι ώρα είναι εκεί τιμές κλπ!

απάλευτος

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

αψογη αναφορα φιλε

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
α αυτό είναι ενδιαφέρων κοινωνικό πρόβλημα θα πάω να το λύσω :rolleyes:
τα δέχετε πάνω στις βυζάρες τισ? :2funny:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Λοιπον μαγκες δεν πιστευω να φανει οτι κανω και διαφημιση στο εν λογω ιδρυμα απλα με εξυπηρετει επειδη ειναι κοντα στην εργασια μου και τωρα που βρεθηκε και η βυζοπουλα ενας λογος παραπανω να το προτιμω. Η κοπελα οπως σας ειπα ειναι νεα και σε ηλικια και στο επαγγελμα (φαινεται αυτο)αρκετα συμπαθητικη στο προσωπο με σωμα ελαφρως παχουλο και με βυζαρες νο7. Μαλιστα το ξερει αυτο και τα τονιζει φορωντας ενα τεραστιοοο ντεκολτε που μονο που τα βλεπεις χανεσε. Το κοστος της επισκευης ειναι 85 γιοροπουλα και ο χρονος αναμονης 45 λεπτα.Αρκετα ανεκτικη και υπομονετικη και φλυαρη (κατ εμε). Αλλα το αποτελεσμα μετραει. Μου ειπε οτι θα ειναι εκει καθε μερα απο τις 11-7 εκτος Σ/Κ. Σε ερωτηση μου εαν θελει να την αναφερω στο site μου ειπε ναι και οτι θα με αφησει την επομενη φορα να παρω φωτογραφια με το κινητο τις βυζαρες της.Αυτα.Ελπιζω να μη θεωρηθουν απο τους mods λανθασμενες πληροφοριες και τα ξανασβησουν διαφορετικα δεν εχει νοημα να μαθαινει καποιος κατι και να θελει να το μοιραστει με ομοσταβλους και εκεινοι να τα σβηνουν θεωροντας οτι "περναμε τα εσκκαμενα"..Καλο βολι οποιος προλαβει

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Λοιπον μαγκες δεν πιστευω να φανει οτι κανω και διαφημιση στο εν λογω ιδρυμα απλα με εξυπηρετει επειδη ειναι κοντα στην εργασια μου και τωρα που βρεθηκε και η βυζοπουλα ενας λογος παραπανω να το προτιμω. Η κοπελα οπως σας ειπα ειναι νεα και σε ηλικια και στο επαγγελμα (φαινεται αυτο)αρκετα συμπαθητικη στο προσωπο με σωμα ελαφρως παχουλο και με βυζαρες νο7. Μαλιστα το ξερει αυτο και τα τονιζει φορωντας ενα τεραστιοοο ντεκολτε που μονο που τα βλεπεις χανεσε. Το κοστος της επισκευης ειναι 85 γιοροπουλα και ο χρονος αναμονης 45 λεπτα.Αρκετα ανεκτικη και υπομονετικη και φλυαρη (κατ εμε). Αλλα το αποτελεσμα μετραει. Μου ειπε οτι θα ειναι εκει καθε μερα απο τις 11-7 εκτος Σ/Κ. Σε ερωτηση μου εαν θελει να την αναφερω στο site μου ειπε ναι και οτι θα με αφησει την επομενη φορα να παρω φωτογραφια με το κινητο τις βυζαρες της.Αυτα.Ελπιζω να μη θεωρηθουν απο τους mods λανθασμενες πληροφοριες και τα ξανασβησουν διαφορετικα δεν εχει νοημα να μαθαινει καποιος κατι και να θελει να το μοιραστει με ομοσταβλους και εκεινοι να τα σβηνουν θεωροντας οτι "περναμε τα εσκκαμενα"..Καλο βολι οποιος προλαβει
περιμενουμε να τη "τσεκαρει" καποιος ακομα
ωστε να σιγουρευτουμε για το ποιον της...

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αυτη η παμελα? :idiot: ειναι μια αχαρακτηριστη! που δουλευε στη κουμανουδη στην αλεξανδρας? πριν κλεισει
και σε ξεπεταγε στο πι και φι ακανε χαλια μασαζ  για 10 λεπτα  :tickedoff: μετα σου πεταγε το στηθος και εκανε μονο φραπε! :jerking:
για 80!!ευρω  και για να γαμηθει ελεγε ξαναλα και καλα .. γιατι αν ειναι αυτη μακρια μαγκες
εκτος και αν εχεται ορεξη για σπασιμο :-

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
οι απόψεις διίστανται πρέπει να γίνει κάποια επιβεβαίωση!

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αστα αν ειναι αυτη μακρια....αν παλι καμια συνωνυμια το τεστ ντραιβ θα δειξει
αναμενουμε εθελοντες.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
........επίσης βυζομάνα σε μασαζερί την οποία δεν έχουμε αναφέρει
είναι η Μαρίκα (Γεωργιανή) στη Φρατζή 4, για να μην ξαναγράφω τα ίδια
έχω γράψει ενημέρωση www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36.msg843305#msg843305]εδώ[/url] κάτι όμως που θέλω να διορθώσω είναι πως τα  :boobies: της
δεν είναι 3+ όπως αναφέρω στην ενημέρωση αλλά 4άρια γεμάτα, ίσως και μεγαλύτερα,
........μεστά και ασήκωτα.......(που λέει ο λόγος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom