vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγω την εχω τραβηξει και βιντεακι οταν την πηδουσα στο δωματιο....
βαλε μας κανενα screenshot , να φτιαχτουμε χρονιαρες μερες
εγω την εχω τραβηξει και βιντεακι οταν την πηδουσα στο δωματιο....
Μήπως πρόκειται γιά την Αννα την Γεωργιανή η είναι εντελώς νέα?μαγκες περασα απο μαρνης!ειδα νταρντανα ρωσιδα..1η μερα εκει..ειχε κατι βυζους....αντε γεια..5αρια...οποιος δεν πιστευει ας σπευσει να τα δοκιμασει.με 60 ευρω κ μασαζ και ....αρκετα καλη!
Μήπως πρόκειται γιά την Αννα την Γεωργιανή η είναι εντελώς νέα?
εγω νομιζω vizouvie , οτι 3αρι η αννουλα του χιονια με τιποτα. 4αρι σιγουρα. αν δεν ειχε και αυτην την κοιλια. κριμα γιατι ειναι νεα κοπελλα, ευδιαθετη, συμπαθητικη και με καλο προγραμμα.εαν ειναι η αννα , δεν ειναι με τιποτα 5 ............................ 3 προς 4
εγω νομιζω vizouvie , οτι 3αρι η αννουλα του χιονια με τιποτα. 4αρι σιγουρα. αν δεν ειχε και αυτην την κοιλια. κριμα γιατι ειναι νεα κοπελλα, ευδιαθετη, συμπαθητικη και με καλο προγραμμα.
Για όσους αρκούνται στο φραπέ η Βάνα στο Δεριγνύ 14 είναι 4+
όχι μόνο φραπέ. Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη είναι η 100στάρα που ζητάει, τα ουκ' ολίγα ψωμάκια
καθώς και τα θεόστραβα δόντια της.
Παιδια η Βικυ Ρομινα πήγε στο 3ης Σεπτ ?
Ευτυχως που το ειπες αδερφέ αλλά πάλι μειναμε με το πουλι στο χερι.....οχι δεν ειναι στην 3ης Σεπτ η Πολωνη βυζαρου Ρομινα (Βικυ). Δεν ξερω που ειναι
Η Βικυ του 3ης Σεπτ είναι μια ρωσιδα μιλφ με 3αρι βυζι
απ οτι ξερω μπριζόλες δεν σερβιρει.
τα ψωμάκια δεν ειναι προβλημα
τα δόντια ειναι πρόβλημα. δεν είναι στραβά απλά κάποια της λείπουν και κάποια απ αυτά που έχει είναι χρώματος μαύρου
Για την ακρίβεια
μπριζόλες δεν σερβιρει τώρα
σταματησε....η ρομινα πουθενα??
υπήρξε περίοδος κατα την οποία σέρβιρε και μπριζόλες?
Ναι αλλά με αρκετά ανεβασμένο κόστος στα 150. Όχι στη Δεριγνύ.
στη θησεως Μαρουσι?