You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζομάνες σε μασαζερί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 238K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εκει ειναι στουντιο ρε μαν, λαθος θρεντΑφού χάσαμε την Βικυ-Ρομινα διαβασα οτι υπαρχει ενα βυζοπουλεν στο Καρέα 30 με το ονομα Ελενα .Τι λέτε συναγωνιστές ?
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Αρχηγε γιατί ειμαι σε λάθος thread αφού ολοι εδω ποσταρουν για τα μασαζιδικαεκει ειναι στουντιο ρε μαν, λαθος θρεντ
ρε συ, δεν ειναι μασατζιδικο στην Καρεα 30, στουντιο ειναιΑρχηγε γιατί ειμαι σε λάθος thread αφού ολοι εδω ποσταρουν για τα μασαζιδικα
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Ναι ρε αδερφέ αλλά που να το ποσταρω ?ρε συ, δεν ειναι μασατζιδικο στην Καρεα 30, στουντιο ειναι
εκει που το ειδες ειναι η σωστη θεση του νομιζω...Ναι ρε αδερφέ αλλά που να το ποσταρω ?
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29.msg2473076#msg2473076]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29.msg2473076#msg2473076[/url]
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αφού χάσαμε την Βικυ-Ρομινα διαβασα οτι υπαρχει ενα βυζοπουλεν στο Καρέα 30 με το ονομα Ελενα .Τι λέτε συναγωνιστές ?
λες να παμε να χαζεψουμε τι φρουτο ειναι και αυτο ? αλλα πεφτει μακρια ............. θα δειξει
λες να παμε να χαζεψουμε τι φρουτο ειναι και αυτο ? αλλα πεφτει μακρια ............. θα δειξει
απο το "βυζοπουλες σε μπουρδελα"
φιλέ έπαθα πλακα δεν το έχω ξανά δει κ δεν το έχω ξανά πιάσει αυτό το πράγμα, με τεράστια ρώγα κόλας.
θα σου το συγκρίνω με αυτό της ρομινας από βρλ 42 κ της Σαμπρίνας από Αντιόχειας που της έχω δοκιμάσει αρκετές φορές κ θα σου πω πως υπερισχύει κ σε μέγεθος κ σε στητοτητα.
Από όσα έχω δει τόσα χρόνια για κοπέλα που δεν την λες χοντρή με τπτ ,ισα ισα είναι πιο αδύνατη από την σαμπρινα, διαθέτει το καλύτερο πακέτο…..
προβλεπεται συνωστισμος βυζοειλωτων
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
εκει που το ειδες ειναι η σωστη θεση του νομιζω...
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29.msg2473076#msg2473076]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=29.msg2473076#msg2473076[/url]
Αδερφέ καλά το πόσταρα εδω.Εκει που λες ειναι για μπουρδελα και εδω ειναι για μασαζιδικα και στουντιο .Δεν υπάρχει thread για στουντιο εξαλλου το ιδιο ειναι
Whatever... δε θα τα χαλασουμεΑδερφέ καλά το πόσταρα εδω.Εκει που λες ειναι για μπουρδελα και εδω ειναι για μασαζιδικα και στουντιο .Δεν υπάρχει thread για στουντιο εξαλλου το ιδιο ειναι
αλλωστε και τα 2 θρεντακια ειναι για αρρωστους
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Αδερφέ καλά το πόσταρα εδω.Εκει που λες ειναι για μπουρδελα και εδω ειναι για μασαζιδικα και στουντιο .Δεν υπάρχει thread για στουντιο εξαλλου το ιδιο ειναι
μπουρδέλα στούντιο πάνε μαζί.
μασατζίδικα ξεχωριστά επειδή υπάρχουν και κάποια που είναι στα ΔΕΝ αλλά διαθέτουν βυζοπούλα
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Εισαι αδερφός σαν κι εμενα .Εκει το ειδα αλλά λεω εδω ειναι οι ειδικοί για Καρέα .Εξάλλου δεν υπήρξε ενημερωση εδω και καιρό και αμφιβαλω για το 5αρι οπότε καποιος θα ξερει για την ΕλεναWhatever... δε θα τα χαλασουμε
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Whatever... δε θα τα χαλασουμε
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
.............. 5αρι = Ελενα
θα μας τρελανετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5αρι , οχι ρε παιδια δεν τα λενε ετσι αυτα ............. θα παθουμε καμια καρδιακή προσβολή γεροι ανθρωποι ............... τελος , ετοιμαζομαι να παω
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τι θες να μαθεις?Εισαι αδερφός σαν κι εμενα .Εκει το ειδα αλλά λεω εδω ειναι οι ειδικοί για Καρέα .Εξάλλου δεν υπήρξε ενημερωση εδω και καιρό και αμφιβαλω για το 5αρι οπότε καποιος θα ξερει για την Ελενα
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Αν οντως ειναι 5αρι και αν αξιζει το χρηματι θες να μαθεις?
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
5 αρι δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν της πήρα τα μέτρα, τώρα όσον αφορά εάν είναι value fuck τα 60 ευρω τα θεώρησα πολλά για την συμμετοχή τηςΑν οντως ειναι 5αρι και αν αξιζει το χρημα
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Ευχαριστω5 αρι δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν της πήρα τα μέτρα, τώρα όσον αφορά εάν είναι value fuck τα 60 ευρω τα θεώρησα πολλά για την συμμετοχή της
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
-Αφου είμαι ευγενικός ρε ;)Μ'αρέσει που ρωτάς κιόλας.
(με τη Ντάσα θα κανονίσεις τίποτα;)
-Αφου με χυλοπίτιασε τί να σου κανονίσω
*Ανίτα 24 εως 26 ξανθό, μασάζ=0 μπριζόλα=ζουμερί αλλά amature όλα τα λεφτά τα βυζιά που αντιστέκονται στους νόμους της βαρύτητας με ρώγες τί να στα λέω τώρα (μαντζα).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις