- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Μήπως είναι η παλιά Βίκυ η Ρωσίδα που εθεάθη τελευταία φορά στο Καλλιρόης 85 (λέμε τώρα);
δεν γνωριζω αν ειναι η ιδια...εγω παντως πρωτη φορα την βλεπω..
Μήπως είναι η παλιά Βίκυ η Ρωσίδα που εθεάθη τελευταία φορά στο Καλλιρόης 85 (λέμε τώρα);
τα τοπ βυζια που ειχαν ποτε εμφανιστει, πεπονακια θρακιωτικα...Μήπως είναι η παλιά Βίκυ η Ρωσίδα που εθεάθη τελευταία φορά στο Καλλιρόης 85 (λέμε τώρα);
Βλέπεις τι μου κανεις τωρα ? Από τη Μαντονα στη Βικυ ααχαχα Αδυνατισε και δεν μικρυνε το βυζι???????Μάγκες, μεγάλα νέα (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Η Βίκυ η Ρωσίδα βυζαρού από Μάρνης 28 και Καλιροης 85 επέστρεψε στα λημέρια μας.
Εργάζεται πλέον στη Σολωμού 59 μέχρι τις 7 τ'απογεύματα.
Όσοι γουστάρετε ν'απολαύσετε τα βυζόμπαλα της (7 γράφει η ετικέτα!) σπεύσατε. Έχει αδυνατίσει κιόλας και είναι σούπερ η Βικάρα.
Μάγκες, μεγάλα νέα (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Η Βίκυ η Ρωσίδα βυζαρού από Μάρνης 28 και Καλιροης 85 επέστρεψε στα λημέρια μας.
Όσοι γουστάρετε ν'απολαύσετε τα βυζόμπαλα της (7 γράφει η ετικέτα!) σπεύσατε. Έχει αδυνατίσει κιόλας και είναι σούπερ η Βικάρα.
Τιιιιιιιιιιιιιιι άλλη ειναι αυτή ? Δεν ειναι η Βικυ Ρομινα από μαρνης 28 και Συγγρου ?Όχι, εκείνη ήταν Πολωνέζα. Για να μη μπερδεύονται η Ρωσδίδα λεγόταν Ελένη όσο δούλευε στη Μάρνη.
Τιιιιιιιιιιιιιιι άλλη ειναι αυτή ? Δεν ειναι η Βικυ Ρομινα από μαρνης 28 και Συγγρου ?
Μάγκες, μεγάλα νέα (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Η Βίκυ η Ρωσίδα βυζαρού από Μάρνης 28 και Καλιροης 85 επέστρεψε στα λημέρια μας.
Βικυ- Ελένη (Ελενα)
με τα κουπ μαλλιά στυλ 50'ς 60'ς- που όταν ήταν στην Μάρνη ( ξανα) πέρσι τα είχε βαμ. κοκκινα
Απο σερβις , οχι σπουδια πράγματα - χαρακτηριστικό οτι στο κλεινει τα ματια και δεν σε κοιτάει
AnatolΔΕΝgami, σάλτα και γαμί.
αυτο ειναι καλο. δειχνει οτι το ζει και οτι προσπαθει να ερθει σε οργασμο.χαρακτηριστικό οτι στο κλεινει τα ματια και δεν σε κοιτάει
αυτο ειναι καλο. δειχνει οτι το ζει και οτι προσπαθει να ερθει σε οργασμο.
ναι ρε ανατολ. το ξερω. πλακα κανω....ΚΟΜΟΔΙΝΟ είναι, ρε...Αγγαρεία...
σ ευχαριστω πολυ μαγκα αλλα απ οτι διαβασα εμφανιστηκε στην πατησιων 160!!θα παω ν τσεκαρω!Το στήθος της Βίκυς / 'Ελενας, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Θα συμμεριστώ τη χαρά του px75. Θα συμφωνήσω και με τον anatolgami, όμως. Δεν είναι πάνω από 5. Το πλεονέκτημά του σε σχεση με της Βίκυς / Ρομίνας, όπως είχα πει και στο Zaras, είναι πως το μέγεθός του, δεν οφείλεται, κυρίως στα επιπλέον κιλά (όπως της Βίκυς / Ρομίνας, την οποία εγώ, όμως, προτιμώ). Η αλήθεια είναι, πως δε θα την πρότεινα ποτέ στο LIO, έχοντας διαβάσει τις κριτικές και τα σχόλια του. Είναι απόλυτα λογικό, να θέλει κάποια με περισσότερη συμμετοχή, στα 80 Ευρώ. Τέλος, το τηλέφωνο της Βίκυς / Ρομίνας το έχω, αλλά δυστυχώς, είμαι εκτός γραφείου και το έχω φυλαγμένο, εκεί. Γυρίζω 7/2 και θα στο στείλω τότε, Kukjim. Αν δεν έχεις πρόβλημα, θυμησέ το μου κι εσύ, εκείνη τη μέρα.