zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Κανα νέο?Aπο το Μάρνης 28 μου ειπαν πως αυριο θα ειναι μια Μόνικα που ειναι κ αυτη βυζαρού σαν τη Βικυ την έχει δοκιμάσει κανεις;
Κανα νέο?Aπο το Μάρνης 28 μου ειπαν πως αυριο θα ειναι μια Μόνικα που ειναι κ αυτη βυζαρού σαν τη Βικυ την έχει δοκιμάσει κανεις;
no 5?......για να δουμε....Στο Συγγρού 29 εργάζεται πλέον μια κορασίδα εκ Ρωσίας ονόματι Μόνικα. Ξανθιά, με μπυροκοιλιά αλλά γλυκό πρόσωοπο, αξιοπρεπή πίσω κίνηση και εξόπλισμο Νο 5, ανάλογο της αφεντικίνας Ρομίνας/Βίκη.
Καλή περίπτωση, τιμάει το (ακριβό) αντίτιμο.
βγηκε το πορισμα??no 5?......για να δουμε....
σε λαθος θρεντ εισαι. Αυτη δουλευει σε στουντιο (χαλκιδικης 83, Λουκιανου κολωνακι,κλπ) και απο οτι θυμαμαι σε κριτικες ειναι μπαζο και πατσουρο-παρταλι. Δεν την εχω δοκιμασει προσωπικαΣυναγωνιστες καλησπερα,
προσπαθω να ειμαι κοντα στισ εξελιξεις αλλα δε βλεπω φως με καμια βυζαρου τωρα τελευταια.Εχω ανακαλυψει αυτη.
Εχει παει κανενας να βοηθησει?Μου κανει εντυπωση που δεν αναφερεται πολυ στο βυζοχωρο αν και φαινεται καλο κομματι.
Ευχαριστω
sakis
πενταρι η μονικα δεν νομιζω....δεν το χουφτωσα, αλλα με την περατζαδα της απο πολυ κοντα μου ετσι, φανηκε....χρονια βυζοπαθιασμενος!!!!!!!!!Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Αν η Νίκη είναι 4αρι, τότε IMHO η Μόνικα είναι πεντάρι.
Εκτός κι'αν έχω κάνει λάθος οπότε αφήνω τους ειδικούς να μιλήσουν.
H MONIKA HTAN ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΝΗΣ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΗΣ?Εγώ πάντως που τα είδα και τα χούφτωσα ήταν σίγουρα ισομεγέθη, άντε λίγο μικρότερα, από της αφεντικίνας Βίκης.
χαχαχαχα (χωρίς λόγια!)και επισης αυτη θα ηταν 31 χρ, οταν εφυγε απο την ΕΣΣΔ με την πτωση του υπαρκτου (σικ) σοσιαλισμου δυο δεκαετιες πισω...
ρε μαγκες ξερει κανεις αν ειναι ακομα η λολα στο συγ147???και τι παιζει στο δωματιο??
Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ήταν εκεί. Αν έπαιρνε 60 Ευρώ, θα σου έλεγα (με επιφύλαξη, βέβαια) πως μπορείς να τη δοκιμάσεις, αν δεν έχεις πρόβλημα με τις (πολύ) μεγάλες κοιλιές. Τώρα, όμως, σου λέω να το αποφύγεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η απόδοσή της, κρίνεται απογοητευτική.ρε μαγκες ξερει κανεις αν ειναι ακομα η λολα στο συγ147???και τι παιζει στο δωματιο??
tο κυριοτερο δε μου ειπατε..απο τι λεει??Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ήταν εκεί. Αν έπαιρνε 60 Ευρώ, θα σου έλεγα (με επιφύλαξη, βέβαια) πως μπορείς να τη δοκιμάσεις, αν δεν έχεις πρόβλημα με τις (πολύ) μεγάλες κοιλιές. Τώρα, όμως, σου λέω να το αποφύγεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η απόδοσή της, κρίνεται απογοητευτική.
Συγνώμη, δεν το κατάλαβα. Νόμιζα πως τη γνώριζες. Παίρνοντας ως μέτρο σύγκρισης τη Βίκυ/Ρομίνα (εξάρια), αυτή πρέπει να έχει 4+. Να ξέρεις όμως, πως είναι αποτέλεσμα των κιλών της και να είσαι έτοιμος να αντικρύσεις μία κλασσική μπυροκοιλιά.tο κυριοτερο δε μου ειπατε..απο τι λεει??