anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 506
Ειπαμε ειναι η Αντζι απο Σολωμου 70. Bbw με 6αρια μασταρια κ μεγαλες ρωγες. Μετρια αποδοση με τασεις ξεπεταςΕχει κανείς εμπειρία;
Ειπαμε ειναι η Αντζι απο Σολωμου 70. Bbw με 6αρια μασταρια κ μεγαλες ρωγες. Μετρια αποδοση με τασεις ξεπεταςΕχει κανείς εμπειρία;
Ίσως Αλβανή.Αλινα , εθναρχου μακαριου δαφνη. Ειναι ρουμανο βλαχακι αλλα οι βυζαρες βυζαρες. Εαν δεν σε πειραζει η κοιλιτσα προχωρα..
Θωρηκτό Potemkin δείχνει...
Υπάρχει ακόμη,μετακόμισε;Olivia στο silver
βυζαρες 4-5 εχει η Νταιανα στο Galaxy και με καλες υπηρεσιες
3,5αρια ειναι. Μαθετε τα νουμερα, επιτελους.βυζαρες 4-5 εχει η Νταιανα στο Galaxy και με καλες υπηρεσιες
Αμα σκασεις 90, ισως.Στον κουδουναει ανάμεσα ?
3,5αρια ειναι. Μαθετε τα νουμερα, επιτελους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα σκασεις 90, ισως.
ΓουστάρωΕιπαμε ειναι η Αντζι απο Σολωμου 70. Bbw με 6αρια μασταρια κ μεγαλες ρωγες. Μετρια αποδοση με τασεις ξεπετας
Ταχουμε πει. ΔΕΝ ακουτε. Μακρια απ αυτο το ξεπεταδικοΚαλησπέρα μάγκες πρώτη φορά θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου....πολύ αρχάριος διαβάζοντας εσάς νομίζω την πάτησα ...μπήκα είδα galaxy massage..μετά από επικοινωνία με την φοβερή Αριστέα ξέρει να το πουλήσει η τύπισσα (τουλάχιστον στους πρωτάρηδες)...κανονίζω ένα body to body μάσαζ...πάω μπαίνω στο δωμάτιο με την συνοδεία της και μου λέει ότι θα έρθει η Λίνα η Μελίνα ...( Η Αριστέα μου είπε Λίνα η κοπέλα συστήθηκε σαν Μελίνα )....γδυνομαι γδυνεται..μασάζ πολύ μέτριο σαν να με πασπαλιζε με λάδι βασικά και να με έτριβε γυμνή το στήθος της πάνω μου το ένιωθα .... γυμνή τελείως μέσα στο λάδι αλλά οκ μέχρι εκεί τίποτα το τρομερό...γυρνάω περάσματα από τα αρχιδια χωρίς όμως κάποια πεομαλαξη η κάτι και κάνα τεταρτακι πριν τελειώσει η μία ώρα με ρωτάει αν θέλω κάτι έξτρα ( έχω δώσει ήδη 100 ευρώ για το μασάζ) εγώ πάνω στην καύλα μου της λέω εκτόνωση μου λέει ωραία της λέω με το στόμα; Μου λέει και καλά ότι γενικά δεν το κάνει και ότι απλά θα το κάνει και ας πω μια τιμη εγώ ...σκαλωσιά εκείνη την ώρα και της είπα 20ε και ήταν εντσξει ..να μην πολυλογω ίσα που τον έβαλε μέσα στο στόμα της πολύ μπλα μπλα καυλωτικο κοίταγμα κτλπ αλλά πίπα μηδέν .....μου έπαιξε μια φραπεδιά τελείωσα και έφυγα εννοείται ότι άφησα 10 ευρώ αντί για 20 διότι πραγματικά απλά τον έβαλε 2 φορές απλά στο στόμα της .... 110 ευρώ δηλαδή το μαρούλι το θεωρώ υπερβολή και δεν θα ξανά επισκεφθώ
Ειπαμε Φευ στο ethereal στη ν σμυρνη. Ειναι η Αντζι που περασε για λιγο απ το Σολωμου 70. Bbw με 6αρια μασταρια κ μεγαλες ρωγεςκαμια βυζαρου να παιζει τωρα τελευταια?
Αντζι τωρα που ειναι?Ειπαμε Φευ στο ethereal στη ν σμυρνη. Ειναι η Αντζι που περασε για λιγο απ το Σολωμου 70. Bbw με 6αρια μασταρια κ μεγαλες ρωγες
Ρε φιλε, το λεω. Δε διαβαζεις?Αντζι τωρα που ειναι?