!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
σε πιασα αδιαβαστοεν αναγκη, σταση στο κοντινο περιπτερο για ενα πακετακι τσιγαροπουλες για σπασιμο του 50ρικου ;)
προφυλακτικα αγοραζουμε
σε πιασα αδιαβαστοεν αναγκη, σταση στο κοντινο περιπτερο για ενα πακετακι τσιγαροπουλες για σπασιμο του 50ρικου ;)
never my friendσε πιασα αδιαβαστο
προφυλακτικα αγοραζουμε
οκnever my friend
αυτα απο το σουπερμαρκετ. φτηνοτερα, φρεσκοτερα (σικ), ποικιλια, και δεν τα βαραει ο ηλιος κατακουτελα
γιατι τι εκανε??εσυ που το ξερεισ?εχεισ ενημερωση απο μεσα??ρε γαμωτο εχω γραψει τοσεs φορεs για την ΝΙΚΟΛ. και εξακολουθουν να υπαρχουν καποιοι που να πηγαινουν σε αυτην? ( ανευ παρεξηγησεωs για τα γουστα του αλλου). απο το πατησιων 314 κακην-κακωs την εδιωξαν. δεν την χωνευε καμμια εκει μεσα.
Η αλήθεια είναι πως είχα διαβάσει κάποιες αναφορές σου, αλλά έπρεπε να δοκιμάσω. Σε γενικές γραμμές και, αντικειμενικά μιλώντας, είχες δίκιο (αν κι εγώ, δεν κλαίω τα 80 Ευρώ). Για την αποπομπή της από το Πατησιών 314, το είχα ακούσει κι εγώ, αλλά η πηγή μου δεν ήταν και η πλέον αξιόπιστη.ρε γαμωτο εχω γραψει τοσεs φορεs για την ΝΙΚΟΛ. και εξακολουθουν να υπαρχουν καποιοι που να πηγαινουν σε αυτην? ( ανευ παρεξηγησεωs για τα γουστα του αλλου). απο το πατησιων 314 κακην-κακωs την εδιωξαν. δεν την χωνευε καμμια εκει μεσα.
Η μόνη μου διαφωνία με αυτό που λες, έχει να κάνει με αυτό που έγραψα, αρχικά. Δηλαδή, ναι μεν δεν είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει αυτήν την εποχή (ούτε κατά διάνοια, μάλιστα), αλλά δεν παύει να είναι μία, αδύνατη κοπέλα, με μεγάλο στήθος και, το κυριότερο (ίσως), με μεγάλο "cup". Ενδεχομένως και να είναι μεγαλύτερο του "DD". Προσωπικά, πάντως και εγώ, όπως, απ' ότι καταλαβαίνω και εσύ, αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη Νικόλ και σε μία με ακόμα μεγαλύτερο στήθος, αλλά λιγότερο ποιοτικό, θα επέλεγα τη δεύτερη.γιατι τι εκανε??εσυ που το ξερεισ?εχεισ ενημερωση απο μεσα??
ωστοσο αυτη δεν εχει και βυζαρες.καλα ειναι αλλα οκ
το καλυτερο βυζι ειναι στην κατια και την διονυσια απο ρεγκουκου 23!!!!!!!!!
Μήπως ήθελες να πεις κάποια άλλη διεύθυνση ; Δεν πρέπει να υπάρχει κάτι, εκεί.το καλυτερο βυζι ειναι στην κατια και την διονυσια απο ρεγκουκου 23!!!!!!!!!
ισως το χειροτερο να εινια.........απλως μεγαλο ,αλλα σαν σακουλα μισογεματη με νερο..........διαφωνω τελειως...ΜΗΝ το ψαχνεται τα καλυτερα βυζια στην πιατσα τα χει η βικυ απο μαρνης.
πολλα εχει κανει. για να το λεω κατι θα ξερω. τι σημασια εχει αν η ενημερωση ειναι απο μεσα η απο εξω. τωρα ισωs να εστρωσε λιγο στην μεσογειων. δεν ξερω.γιατι τι εκανε??εσυ που το ξερεισ?εχεισ ενημερωση απο μεσα??
ωστοσο αυτη δεν εχει και βυζαρες.καλα ειναι αλλα οκ
οχι , εμεις εδω καρφια πουλαμεΞέρετε μασατζίδικα με κοπέλες που να έχουν μεγάλες ρώγες ;
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxοχι , εμεις εδω καρφια πουλαμε
το καλοκαιρι κοντα ειναιΞέρετε μασατζίδικα με κοπέλες που να έχουν μεγάλες ρώγες ;
ωραρια κ τηλεφωνα εδω
[URL unfurl="true"]http://ma.tanea.gr/ma_list.php?cat=519[/url]
για τα περαιτέρω, διαβασε λιγες σελιδες και μπαινεις στο νοημα
ο αλαχ μαζι σουΕυχαριστώ πολύ φίλε Kebaap. Θα προβώ σε επιτόπου έρευνες το ΣΚ και θα αναφέρω τα ευρήματα από Δευτέρα.