You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζομάνες σε μασαζερί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 238K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ούτε ρόγα...καμια ενημερωση γ ρομινα-βικυ εχουμε?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ούτε ρόγα...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πάντως αυτή η βυζομάνα που είδα στο καλλιρόης 85 τις προάλλες ήτο τεράστια!!!
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πάντως αυτή η βυζομάνα που είδα στο καλλιρόης 85 τις προάλλες ήτο τεράστια!!!
Σε όλες τις διαστάσεις?
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Σε όλες τις διαστάσεις?
oxι σε ολεσ τισ διαστασεισ..εχει γραφει σχετικα για αυτην
Εγώ, τελευταία φορά που συνευρέθηκα μαζί της, ήταν στις 12/4, κατά τις 10:30 το πρωί (ίσως και νωρίτερα). Σου είπαν ότι σταμάτησε, ή, απλώς, δεν την έχεις πετύχει ; Ελπίζω, να ισχύει το δεύτερο.ρε μαγκες σας παρακαλω μπορει ν μ ενημερωσει καποιος γρομινα -βικυ που βρισκεται???
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Σε όλες τις διαστάσεις?
αν πάς με τρισδιάστατα γυαλιά,την άλλη μέρα πάς για καταρράχτη..
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αν πάς με τρισδιάστατα γυαλιά,την άλλη μέρα πάς για καταρράχτη..
Θα πάρω αυτά που βούτηξα από το village μετά τη προβολή του avatar
δεν εχω παει φιλτατε αλλα δεν εχω δει ν γραφει κανεις ουτε γ αυτη ουτε γ το μαρνης.Εγώ, τελευταία φορά που συνευρέθηκα μαζί της, ήταν στις 12/4, κατά τις 10:30 το πρωί (ίσως και νωρίτερα). Σου είπαν ότι σταμάτησε, ή, απλώς, δεν την έχεις πετύχει ; Ελπίζω, να ισχύει το δεύτερο.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
μαζι δεν ηταν με το εισητιριο?
Θα πάρω αυτά που βούτηξα από το village μετά τη προβολή του avatar
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μαζι δεν ηταν με το εισητιριο?
Ναι αλλα έπρεπε και καλά να τα αφήσεις σε ένα κάδο κατά την έξοδο.
Καλησπέρα! Να ενημερώσω πως σήμερα, η Βίκυ (Ρομίνα), ήταν, κανονικά, στις επάλξεις. Το ίδιο θα ισχύσει και για Πέμπτη και Παρασκευή. Το κακό με τη συγκεκριμένη, είναι, όπως μου εξήγησε, σήμερα, η ίδια, πως δεν έχει συγκεκριμένα ρεπό. Όταν δεν αισθάνεται καλά ή όταν, απλώς, βαριέται, παίρνει τηλέφωνο και ενημερώνει πως δε θα πάει.
Το άλλο, όμως, το οποίο έμαθα, μπορεί να είναι, άκρως ενθαρρυντικό, για αρκετούς. Δεν έχει πρόβλημα να συναντήσει κάποιον σε ξενοδοχείο, αρκεί να του έχει δώσει εκείνη τον αριθμό του κινητού της (και να της κάνει αναπάντητη εκείνη τη στιγμή, έτσι ώστε να καταχωρήσει το όνομά του. Διαφορετικά, δεν το σηκώνει, όπως ισχυρίστηκε.) και να έχουν συζητήσει την πιθανότητα, σχετικά πρόσφατα, τουλάχιστον για την πρώτη φορά. Ρωτώντας για τις τιμές, χαμογέλασε και μου είπε, πάρε εσύ και δε θα τα χαλάσουμε, εκεί. Επίσης, φρόντισα να διευκρινήσω πως θα πληρώσω με την ώρα και όχι με τη φορά και συμφώνησε.
Τέλος, σήμερα μπήκα κατευθείαν στο θέμα (χωρίς μασάζ) και, όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής, έδωσα 60 Ευρώ, όπως έγραψε ο συνάδελφος G.G.XXX. Τα δέχτηκε χωρίς καμία αντίρρηση.
Το άλλο, όμως, το οποίο έμαθα, μπορεί να είναι, άκρως ενθαρρυντικό, για αρκετούς. Δεν έχει πρόβλημα να συναντήσει κάποιον σε ξενοδοχείο, αρκεί να του έχει δώσει εκείνη τον αριθμό του κινητού της (και να της κάνει αναπάντητη εκείνη τη στιγμή, έτσι ώστε να καταχωρήσει το όνομά του. Διαφορετικά, δεν το σηκώνει, όπως ισχυρίστηκε.) και να έχουν συζητήσει την πιθανότητα, σχετικά πρόσφατα, τουλάχιστον για την πρώτη φορά. Ρωτώντας για τις τιμές, χαμογέλασε και μου είπε, πάρε εσύ και δε θα τα χαλάσουμε, εκεί. Επίσης, φρόντισα να διευκρινήσω πως θα πληρώσω με την ώρα και όχι με τη φορά και συμφώνησε.
Τέλος, σήμερα μπήκα κατευθείαν στο θέμα (χωρίς μασάζ) και, όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής, έδωσα 60 Ευρώ, όπως έγραψε ο συνάδελφος G.G.XXX. Τα δέχτηκε χωρίς καμία αντίρρηση.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.094
- Πόντοι
- 42.697
Καλησπέρα! Να ενημερώσω πως σήμερα, η Βίκυ (Ρομίνα), ήταν, κανονικά, στις επάλξεις. Το ίδιο θα ισχύσει και για Πέμπτη και Παρασκευή. Το κακό με τη συγκεκριμένη, είναι, όπως μου εξήγησε, σήμερα, η ίδια, πως δεν έχει συγκεκριμένα ρεπό. Όταν δεν αισθάνεται καλά ή όταν, απλώς, βαριέται, παίρνει τηλέφωνο και ενημερώνει πως δε θα πάει.
αν την παρετε σε ξενοδοχείο και σας ζητησει κανενα ποτακι κερασμα προσεξτε λιγο..
πινει σαν νεροφίδα....
αν την παρετε σε ξενοδοχείο και σας ζητησει κανενα ποτακι κερασμα προσεξτε λιγο..
πινει σαν νεροφίδα....
Και τι ποτο πινει ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.094
- Πόντοι
- 42.697
ουίσκι , βότκα, είναι βολική σε αυτόΚαι τι ποτο πινει ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις