trimis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 15.279
- Πόντοι
- 2.526
Νάιτμαν θεέ, πάρε την ΠΑΕ !!!!
Νάιτμαν θεέ, πάρε την ΠΑΕ !!!!
Αμέιζινγκ !!!!!!!!!!!
Σήμερα δεν είναι τόσο στητά, ούτε τόσο σαγηνευτικά. Κάποτε όμως δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα. Παρότι με την σύζυγό μου δεν είμαστε πια τόσο κοντά, πρέπει να παραδεχτώ ότι στα νειάτα της ήταν πολύ ερωτική. Στην φωτό είναι 31 ετών...
Θέλω κι άλλο!!!Ήρεμααααα ρεεε ....
Πάντα τέτοια καλέ μου φίλε GRmilfGR:...Υπέροχη η καύλα σου ..
Είσαι πολύ παλιόπαιδο καλέ μου φίλε Altec73:..Άσε τον άνθρωπο να ζήσει το όνειρο του χα χα χα χαMαλιστα..
Πολύ όμορφη!Σήμερα δεν είναι τόσο στητά, ούτε τόσο σαγηνευτικά. Κάποτε όμως δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα. Παρότι με την σύζυγό μου δεν είμαστε πια τόσο κοντά, πρέπει να παραδεχτώ ότι στα νειάτα της ήταν πολύ ερωτική. Στην φωτό είναι 31 ετών...
και τριχωτό μουνάκι καύλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εξάσκηση ρωγών στο καινούργιο σύστημα δακτυλογράφησης…
Oh, man! I cannot get my eyes off this pic....Calm down...
Γ Γ Γ Γάματα
Ψηφίστε ελεύθερα την Α την Β ή την Γ;
ωραια γυναικα!Σήμερα δεν είναι τόσο στητά, ούτε τόσο σαγηνευτικά. Κάποτε όμως δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα. Παρότι με την σύζυγό μου δεν είμαστε πια τόσο κοντά, πρέπει να παραδεχτώ ότι στα νειάτα της ήταν πολύ ερωτική. Στην φωτό είναι 31 ετών...
θα μπορούσαμε να τη γευτούμε, λες;να συμβαλω κ εγω λιγο,μιλφ απο λαρισα που κατεβηκε αθηνα για "αρπαχτη" το καλοκαιρι
Καλα αυτη εκανε μπαμ απο μακρια οτι ειναι μουφα φωτο.Mαλιστα..
ηρθε για λιγο μεσα καλοκαιριου εκανε καποια ραντεβου κ ξαναγυρισε στη κανονικη δουλεια της κ την οικογενεια της λαρισα οπου εκει δεν παιζει να κανει κατι λογο κλειστης κοινωνιας.εκτοτε αγνοητε η τυχη της κ το τηλ που χρησιμοποιουσε δεν χρησιμοποιητε πλεονθα μπορούσαμε να τη γευτούμε, λες;
αν ξανακουσεις τιποτα, βγαλε δελτίο τύπουηρθε για λιγο μεσα καλοκαιριου εκανε καποια ραντεβου κ ξαναγυρισε στη κανονικη δουλεια της κ την οικογενεια της λαρισα οπου εκει δεν παιζει να κανει κατι λογο κλειστης κοινωνιας.εκτοτε αγνοητε η τυχη της κ το τηλ που χρησιμοποιουσε δεν χρησιμοποιητε πλεον
αν δεν εχει θεμα κ η ιδια να το μεταφερω φυσικααν ξανακουσεις τιποτα, βγαλε δελτίο τύπου
Περί βόμπας πρόκειται, το ρεπορτάζ είναι αστυνομικό ξεκάθαρα. Θα χρειαστούν χειροπέδες.ωραια γυναικα!