giorgosdim6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2024
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
οχι μονο δυναμικα,αλλα καυλωτικα!!!Ωραια μπηκε ..το 25...δυναμικα!!!![]()
οχι μονο δυναμικα,αλλα καυλωτικα!!!Ωραια μπηκε ..το 25...δυναμικα!!!![]()
Όντως 56; γυναικάρα με όλα τα άρα να την συνοδεύουν...![]()
56 ετών!
Έρωτας![]()
56 ετών!
Ούτε που της φαίνεται το 56![]()
56 ετών!
βυζαρες για χυσιμοΚαλησπέρα!
![]()
Ρε μαλακα Μπαμπη ύπαγε από δω και ασε μας να δούμε κάνα βυζακι να γκαυλωσουμε!Ίσως φταίει που είμαι πολύ νέα
αλλά βλέπω όλα αυτά τα βυζια
και μου φαίνονται πραγματικά
χάλια ενώ για κάποιο λόγο όλοι
εδώ τα βρίσκουν καταπληκτικά.
Κανένα από αυτά δεν είναι στρογγυλό, συμμετρικό με το δίπλα , στητό, με όμορφες μικρές σκληρές ρογες. Κι αυτά που είναι στητα είναι εμφανές ότι έχουν σιλικόνη. Δεν έχω δει ένα όμορφο φυσικό βυζι. Ίσως επειδή οι κύριε που ανεβάζετε είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Περί ορέξεως, τουλάχιστον μου έφυγε η ανασφάλεια μήπως όταν μεγαλώσω δεν αρέσουν πλέον στους άνδρες τα βυζια μου.
Δειχτα μας να σου πουμεΊσως φταίει που είμαι πολύ νέα
Κανένα από αυτά δεν είναι στρογγυλό, συμμετρικό με το δίπλα , στητό, με όμορφες μικρές σκληρές ρογες. Κι αυτά που είναι στητα είναι εμφανές ότι έχουν σιλικόνη. Δεν έχω δει ένα όμορφο φυσικό βυζι. Ίσως επειδή οι κύριε που ανεβάζετε είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Περί ορέξεως, τουλάχιστον μου έφυγε η ανασφάλεια μήπως όταν μεγαλώσω δεν αρέσουν πλέον στους άνδρες τα βυζια μου.
Από όλα τα ονόματα βρήκες να με πεις Μπάμπη? ΧαχαχχαχαχααΡε μαλακα Μπαμπη ύπαγε από δω και ασε μας να δούμε κάνα βυζακι να γκαυλωσουμε!
Μας το παίζεις ότι είσαι και μουνιτσα μαλακα και πως και καλά σε χαλάνε τα βυζακια ...
Ρε φύγε από δω ρε μπροοο
Πολύ καλή απάντηση αλλά θα αρνηθώΔειχτα μας να σου πουμε
αν εννοεις να γνωρισω να δωσω καποια επαφη η στοιχειο απο μενα οχιΜπορούμε να της τα πιπιλίσουμε;
Τα πολύ νέα βυζιά τα πληρώνουμε για να τα δούμε και σε εκείνους τους χώρους δεν επιτρέπονται φώτο. Thug lifeΊσως φταίει που είμαι πολύ νέα
Α ρε Αλτεκ εισαι ο μαστερ μαιν των βυζολαγνων . respect
Αυτή τη μουνάρα είναι για γλείψιμο και για πολύ πούτσα!
βυζαρες και η γυναίκα σουΑπο τις πιο μεσα στην καυλα στιγμες που εχω ζησει.Περυσι παραμονες χριστουγεννων βλεπαμε με τη δικια μου τηλεοραση και στο ζαπινγκ πεφτουμε στο πρωινο της φαιης.Αυθορμητα εντελώς λεω μπροστά της ποπο τι φοραει η τυπισσα ή κατι τετοιο τελος παντων και οτι ειναι για τρελα γουστα.3 μέρες αργοτερα στα γενεθλια της κοπελας μου έσκασε μυτη με το ιδιο φορεμα,το τι ακολουθησε πιστευω ειναι περιττο να το γραψω.![]()
Βυζάρες για ατελείωτο γλυψιμο...Οι βυζαρες της δικιάς μου. Οποίος θέλει στέλνει