xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
Εχω και εγω παιχνιδια,, θελετε να παιξουμε??????? Θα με παίξετε και μενα????Η γυναίκα μου 24
Εχω και εγω παιχνιδια,, θελετε να παιξουμε??????? Θα με παίξετε και μενα????Η γυναίκα μου 24
Εγω λατρεψα της τρυπες της...Αγαπω Νυχι Κόκκινο..
Η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω πολύ το γλειφομούνι που της κάνω.Μουνοχειλα για τρελο γλεΙψιμο εχει η συζυγος καλε μου φιλε..![]()
Καλησπέρα κυρία Μαρία.Καλησπερουδια!!!!![]()
Το θέμα είναι να το απολαμβάνει αυτή!!!!Η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω πολύ το γλειφομούνι που της κάνω.
ΑΛΛΑΞΕς επαγγελμα βλεπω σπηλαιολογοςΥπεροχες τρυπες....![]()
Καύλα είναι αυτές οι τρύπες!!!Καλε μου φιλε υπαροχη και κυρια σου ...Να περνατε παντα καλα και να την χερεσαι με πολλους και ποικιλους τροπους..![]()
Επί τόπου από πάνω της...έπεφτα και την κάρφωνα εκεί πάνω στο κρεβάτι. !
Στείλε μου μήνυμα καυλαΚαλησπερουδια!!!!![]()
Και εγω καλε μου φιλε θα το απολαμβανα πολυ,, αλλα θα το απολαμβανε και εκεινη γιατι δεν θα σταματαγα μεχρι να επινα ολα τα ζουμια της...Η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω πολύ το γλειφομούνι που της κάνω.
Καλησπερα και καλη χρονια καλε μου φιλε Πολυζωη... Ναι βαρεθηκα να βουλωνω τρυπες,, και ειπα να το αλαξω να μπαινω ολος μεσα.....ΑΛΛΑΞΕς επαγγελμα βλεπω σπηλαιολογος
Εννοείται... Κάθε φορά χύνει και της τα καταπίνω όλα...Και εγω καλε μου φιλε θα το απολαμβανα πολυ,, αλλα θα το απολαμβανε και εκεινη γιατι δεν θα σταματαγα μεχρι να επινα ολα τα ζουμια της...![]()
Αυτή τρελαίνεται!!!Το θέμα είναι να το απολαμβάνει αυτή!!!!
Καλησπέρα κ.Πανο.Σε ευχαριστώ.Καλα,εσύ;Καλησπέρα κυρία Μαρία.
Τι κνεις ;
Έχεις ωραία μπούτια.
Τι φάγατε δε μας είπες.Η γυναίκα μου 24αρα έφαγε καλά και πάλι. Μας άκουσε όλη η πολυκατοικία που τη σκιζαμε . Οποίος θέλει στέλνει.
Μετά και από αυτό αποδεικνύεται ότι πολλά μέλη του bou είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ....Τι φάγατε δε μας είπες.
![]()
Ισως ανεβαζοντας φιδια νομιζουν οτι ειναι γαμιαδες......Μετά κ
Μετά και από αυτό αποδεικνύεται ότι πολλά μέλη του bou είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ....
Από την στιγμή που τα άνοιξε τα πόδια της, μπαίνεις ελεύθερα!