idonolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2024
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
πανεμορφη κωλοτρυπιδα
πανεμορφη κωλοτρυπιδα
Θα της ρουφαγα ολα τα ζουμια της καλε μου φιλε ...Το υγρό μουνακι της γυναίκας μου![]()
Τι υπεροχο μουνι για γλυψιμο .....
Μας αρρωστενεις παντα καλε μιου φιλε με της φωτο απο την τοσο ομορφη κοπελα σου και το καλλιγραμμο κορμι της
Θα εγλυφα αυτο το μουνι με τα υπεροχα μουνοχεολα μεχρι να μου χαριζε τα υγρα της οπου θα τα επινα ολα ...
Με θες για κουμπαρο καλε μου φιλε?????? Χα χα χα χα ...Υπεροχη η μουναρα της αρραβωνιαστικιας σουΧρόνια πολλά από την μουναρα της αρραβωνιαστικιας μου
Τι υπεροχο και περιποιημενο μουνι ...Καλα να περνας καλε μου φιλε Altec73...
Καλε μου φιλε υπαροχη και κυρια σου ...Να περνατε παντα καλα και να την χερεσαι με πολλους και ποικιλους τροπους..Εδω είμαστε
![]()
Υπεροχες τρυπες....
Τι υπεροχο υγρο μουνι.....Κι αλλες καύλες πρωινιατικες μετά τις γιορτές....
Θα ηθελα να επαιζα και εγω καποια φορα μαζι του καλε μου φιλε...Και οι καυλες συνεχίζονται....μονίμως....
Στα εχυνα τα μπουτακια σουΚαλησπερουδια!!!!![]()
Ωραιο ομικρον εχει η καυλα σου καλε μου φιλε....Να περνατε παντα καλα ..Οι τρύπες της γυναίκας μου 24αρα, πολύ εκπαιδευμένη να πω κιόλας αλλά φουλ στενή ακόμη.
για γλυψιμο! χυσιμο! κ ξαναγλυψιμο!!Καλησπερουδια!!!!![]()
Μιλαμε για τη τελειοτητα ...Υπεροχο ροζ μουνακι..
Τι να την κανουμε την συζητηση καλε μου φιλε το θεμα ειναι να βρεθουμε ολοι η ενδιαφερομενοι να κανουμε ενα πολυ καλο παιχνιδι και να την κανουμε να χυνει ποταμια..Και αν θες το ανεβαζεις και εδω..Το μουνακι της δικιάς μου. Ανοιγμένο και ζουμερό. Οποίος θέλει στέλνει για συζήτηση
Και εγω καλε μου φιλε gamawmetiskaltses...Διάλεξε μαγαζί και ρίξε συνθηματικό.
Θέλω αυτά τα ζουμιά στη μούρη μου!!!
Απα πα πα πα τη πουτανα!!! ..Οχι καλε μου φιλε ασε να της το δωσουμε εμεις ... Χα χα χαΘελει το καυλί μου λεει....τι να κάνω βρε συναγωνιστές??? Να το δώσω.....????
Μουνοχειλα για τρελο γλεΙψιμο εχει η συζυγος καλε μου φιλε..Καλησπέρα σε όλους τους αγαπητούς συναγωνιστές. Ιδού μια πρώτη πανοραμική εικόνα της 40χρονης συζύγου....