Νέα

Βρομάει το μπαλκόνι μου αέριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
καλά εγώ μέχρι και το τσιγάρο που καπνίζει από κάτω μυρίζω αλλά δεν μπορώ να τον πω να μην καπνίζει , ούτε σημαίνει ότι επειδή μου έρχεται λίγη μυρωδιά τσιγάρου πάει να πει ότι είμαι και παθητικός καπνιστής και είναι και ανθυγυνό....

πρεπει να κανεις σεξ

σε βλεπω πολυ σφιγμενο

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
οι vaillant ειναι οι top,οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα αυτη τη στιγμη απλα για 35kw και πανω η ε.π.α θελει ατομικη inox,μονωμενη καμηναδα μεχρι την ταρατσα η κεραμοσκεπη

Αυτοί πως ζεστένουν το νερό.... δουλεύουν μόνο όταν θέλεις ζεστό νερό και στο ζεστένουν γρήγορα ή δουλεύουν κατά διαστήματα ώστε να έχεις ζεστό νερό πάντα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.969
Πόντοι
38.177
Αυτοί πως ζεστένουν το νερό.... δουλεύουν μόνο όταν θέλεις ζεστό νερό και στο ζεστένουν γρήγορα ή δουλεύουν κατά διαστήματα ώστε να έχεις ζεστό νερό πάντα?

δουλευουν για θερμανση οταν ζητας θερμανση και για ζεστο νερο οταν ζητας ζεστο νερο,μπορουν και τα δυο μαζι να κανουν αλλα υπο προιποθεσεις

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Μάλιστα δηλαδή δουλεύουν μόνο όταν θέλεις ζεστό νερό και στο ζεστένουν γρήγορα όταν ανοίξεις την βρύση για να πάρεις ζεστό και όχι  κατά τυχαία διαστήματα ώστε να έχεις ζεστό νερό πάντα…
Δηλαδή δεν καίνε κατά τυχαία διαστήματα αέριο για να έχεις ζεστό νερό , μόνο αν ζητήσεις μόνο ζεστό νερό?
Οπότε τις υπόλοιπες ώρες ο λέβητας δεν δουλεύει και δεν καις αέριο ?

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Το λέω αυτό γιατί χθες ο γείτονας έλλειπε οπότε ο λέβητάς του ήταν κλειστός….τότε αυτή η μυρωδιά δεν θα είναι από τον λέβητα…αλλα από κάπου αλλού...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.969
Πόντοι
38.177
Μάλιστα δηλαδή δουλεύουν μόνο όταν θέλεις ζεστό νερό και στο ζεστένουν γρήγορα όταν ανοίξεις την βρύση για να πάρεις ζεστό και όχι  κατά τυχαία διαστήματα ώστε να έχεις ζεστό νερό πάντα…
Δηλαδή δεν καίνε κατά τυχαία διαστήματα αέριο για να έχεις ζεστό νερό , μόνο αν ζητήσεις μόνο ζεστό νερό?
Οπότε τις υπόλοιπες ώρες ο λέβητας δεν δουλεύει και δεν καις αέριο ?

ο λεβητας ποτε δε δουλευει συνεχεια,μονο αμα εχεις μια βρυση μονημα ανοιχτη στο ζεστο η εχεις απενεργοποιησει το θερμοστατη και κατα συνεπεια δεν του λες που να σταματησει(δλδ δεν του οριζεις ποσους βαθμους θελεις μεσα στο σπιτι)
Τωρα ενας λεβητας μπορει να δουλευει το χειμωνα και μονο ακομα και αμα το σπιτι ειναι αδειο βαζοντας σε λειτουργεια την αντιπαγωτικη του ασφαλεια αμα το θερμομετρο ειναι στους 5 βαθμους.(ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ)
Επισης μπορει να δουλευει καθε μερα συνεχομενα ΜΟΝΟ αμα εχει προγραμματηστει να προθερμαινει ζεστο νερο χρησης.Ειναι ενα προγραμμα που το εχουν οι RIELLO που τοποθετω εγω αλλα οχι ολα τα μοντελα της εταιρειας.

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Εσύ αφού τοποθετείς  τέτοια έχεις ακούσει ποτέ για μυρωδιά ή μαυρίλες και σε ποιες περιπτώσεις και κάτω από ποιες συνθήκες θα μπορούσε να είναι ανθυγιεινός ένας τέτοιος λέβητας στο μπαλκόνι?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.810
Πόντοι
6.515
Η τοποθετηση οριζοντιας καμιναδας επιτοιχου στο μπαλκονι επιτρεπεται, υπαρχουν ομως περιορισμοι ως προς το σημειο που καταληγει η οπη της σε σχεση με γειτονικα ανοιγματα, παραθυρα, πορτες κλπ. Κανονικα οι αποστασεις ελεγχονται κατα τη αδειοδοτηση απο τον ελεγκτη της ΕΠΑ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Βάλαν τώρα όλοι αέριο στα μπαλκόνια… αλλά τα καυσαέρια που πάνε? :headbang: :idiot:
Με αυτούς του μικρούς λευκούς καυστήρες αερίου που βάζουν όλοι στα μπαλκόνια τους μου μυρίζει κάτι σαν αέριο όταν είμαι στο μπαλκόνι καμιά φορά που πρέπει να έρχεται από τον κάτω… δεν είναι και τόσο ενοχλητικό αλλά δεν ξέρω αν είναι μυρωδιά μόνο ή είναι κάτι το ανθυγιεινό…. Τι παίζει και τι να κάνω και που μπορώ να απευθυνθώ να μάθω?
Αν το βαλανε και δεν καλυπτονται απο τους Νομους και τις διαταξεις...που σημαινει οτι δεν ειναι νομιμοι....τους κανεις μια καταγγελια στο Υπουργειο Υγειας!!!Για να το βαλλουν, ομως προφανως θα καλυπτονται...ψαχτο για να μαθεις τι ισχυει και μετα αναλογα πραξε!!!...Εγω στην Πολυκατοικια μου, χωρις να ειμαι διαχειριστης, τους εχω ολους σουζα!!!...Πριν με γνωρισουν...ειχαν μαθει δυο-τρεις οικογενειες σε διαφορα θεματα να κανουν οτι τους καβλωνε!!!...Τους το εκοψα το βηχα...καθοτι διαπιστωσα οτι ειχαν αγνοια και απο Καταστατικο Πολυκατοικιων, αλλα και απο αντιστοιχες διαταξεις Νομων!!!...Σημαντικο για τον καθενα μας, να γνωριζει τι προβλεπει ο Νομος!!!Δεν σου την βγαινει καμμια κουφαλα...γιατι αρχινας τις μηνυσεις και τα εξωδικα και τους γαμας οτι εχουν και δεν εχουν!!!!Αυτα απο μενα!!!Μαθε τον Νομο στην δικη σου περιπτωση τι προβλεπει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom