Νέα

Πώς να κερδίσετε καθημερινά στο Στοίχημα με το σύστημα jormakka

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 22K
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.312
Πόντοι
1.056
Φίλοι μου....

Μετά από μια καταστροφική εβδομάδα και χρέη που φτάνουν στο θεό, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την ανατροπή.

Το πλάνο μας είναι το εξής. Έχω βγάλει ήδη δέκα χιλιάδες ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για προσθετική π... για τις καλοκαιρινές διακοπές εννοείται και για προσωπικά έξοδα των 140 ευρώ. Σκέφτηκα ότι είναι προτιμότερο να ποντάρω με ποσά πλησιέστερα στα υπόλοιπα μέλη και αυτό θα κάνουμε λοιπόν. Απόψε θα σπάσουμε τα ταμεία ξεκινώντας από ένα απλό δεκάρικο. Το πλάνο μας είναι να ποντάρουμε στο MLB μόνο singles με back-to-back all-in. Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό. Ακολουθήστε με λοιπόν!

Πρώτος κουβ... πρώτο δελτίο. Minnesota vs Detroit, under 7.5

Παίζει να είσαι απο τα μεγαλύτερα τρολλ που έχουν περάσει σε αυτό το φόρουμ ...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536
05BDD28E-9BD3-41AE-AA72-716A5702818D.jpeg

Με ντοκουμέντα μόνο από δω και πέρα, όπως ευγενικά ζητήθηκε.
Σαν τον άλλο τον φίλο που μαζεύει φράουλες...
24 ευρώ να πάρεις 1 κοτόπουλο σούβλας από τον Μασούτη και 2 6αδες μπύρες Άλφα....

:confused:

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Σαν τον άλλο τον φίλο που μαζεύει φράουλες...
24 ευρώ να πάρεις 1 κοτόπουλο σούβλας από τον Μασούτη και 2 6αδες μπύρες Άλφα....

:confused:

It all begins with a tiny spark είχε πει κάποιος. Μη με ρωτήσεις ποιος δε θυμάμαι.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
ισως να αλλαξεις τον τιτλο του νηματος..

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Φίλοι μου....

Μετά από μια καταστροφική εβδομάδα και χρέη που φτάνουν στο θεό, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την ανατροπή.

Το πλάνο μας είναι το εξής. Έχω βγάλει ήδη δέκα χιλιάδες ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για προσθετική π... για τις καλοκαιρινές διακοπές εννοείται και για προσωπικά έξοδα των 140 ευρώ. Σκέφτηκα ότι είναι προτιμότερο να ποντάρω με ποσά πλησιέστερα στα υπόλοιπα μέλη και αυτό θα κάνουμε λοιπόν. Απόψε θα σπάσουμε τα ταμεία ξεκινώντας από ένα απλό δεκάρικο. Το πλάνο μας είναι να ποντάρουμε στο MLB μόνο singles με back-to-back all-in. Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό. Ακολουθήστε με λοιπόν!

Πρώτος κουβ... πρώτο δελτίο. Minnesota vs Detroit, under 7.5
Παίξε το σπίτι σου για Τσάμπιονς λιγκ την Παρί

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Φίλοι μου... σύντροφοι.... και συντρόφισσες...

Μετά από ένα κρεσέντο κακοτυχίας που ξεκίνησε μόλος άνοιξα αυτό το γαμημενο νήμα, είναι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το υπόλοιπο μας είναι 0.00€

Παλέψαμε, μελετήσαμε, καρδιοχττπησαμε. Έδωσα χαρά, γνώση, νέα συστήματα, και πολλά δελτία ανιδιοτελώς στην αγαπημένη μου κοινότητα.

Και ως αντάλλαγμα... ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ!

ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΣΑΣ ΕΡΠΕΤΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΝΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑ.

Φιλικά πάντα...

Μετά λύπης μου αποχωρώ από τον κόσμο του στοιχήματος που τόσο πολύ με πίκρανε. Ίσως είναι ώρα να ξεσκονισω τα πτυχία μου και να μπω πάλι δυναμικά... στο οκταωρο του δούλου.

Κανένας δεν ξέρει πώς τα φέρνει η ζωη, το σίγουρο είναι ότι δεν εγκαταλείπουμε... όπως είπε και ένας σοφός, ρόδα είναι και γυρίζει... που να γυρίσει και να σας πατήσει όλους, γκαντεμοσκυλα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους. Να σας έρθει το ρεύμα όσα έχασα την τελευταία εβδομάδα.

Σας φιλώ. Σταυρωτά.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Η καλύτερη Ελληνική ταινία όλων των εποχών

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Φίλοι μου καλησπέρα. Ιδιαιτερα χαρούμενος απόψε και σαφώς ανανεωμένος μετά την υψηλού επιπέδου συνάντηση με μια αδύνατη μελαχρινή γαζέλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είχα πει ότι θα επιστρέψω...

Ετοιμαστείτε...

7B995351-08A8-4159-B8F8-242C0951906B.jpeg

Καθώς λοιπόν

D6034109-D687-40C2-A665-6D6BE5C54F21.jpeg

αποφάσισα να βαλω τον νέο μυστικό αλγόριθμο σε λειτουργία. Σας παραθέτω μια τριάδα που όσο και να γκαντεμιάσετε, πολύ απλά δεν σπάει. Σε αυτή έχω βάλει το μην... ένα μικρό συμβολικό ποσό το οποίο θα αποτελέσει ένα όμορφο boost στο τριήμερο ακολασίας που έρχεται. Παμε λοιπόν.

Τριάδα

PIT Pirates vs ATL Braves under 8.5 1.83

CHI Cubs vs NY Yankees over 9.0 2.00

TOR BLUE Jays vs DET Tigers under 9.0 1.83

6.72 απόδοση, ποσό 250€, πιθανά κέρδη 1823.61€

Δε θα πω καν καλή επιτυχία, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

«Θα σας δω στο ταμείο»

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
το χεις κλασει το νημα, πανω που ο κοσμος ειχε αρχισει να σε εμπιστευεται.
καθαρισε το -επαγγελματικο- ονομα σου και στελε μας μια ταμειαρα να σου κανουμε αγαλμα
δωστε μου κατι να τζογαρω εχω αρρωστησει αληθεια, εχω παιξει και χασει σε ολα τα φρουτακια βλεπω στον υπνο μου "scatter scatter ρηγας" ακομα και εκει κουβα παω ελεος δεν εχει μπαλα δενεχει τιποτα δωστε κατι ρε μνπν

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
το χεις κλασει το νημα, πανω που ο κοσμος ειχε αρχισει να σε εμπιστευεται.
καθαρισε το -επαγγελματικο- ονομα σου και στελε μας μια ταμειαρα να σου κανουμε αγαλμα
δωστε μου κατι να τζογαρω εχω αρρωστησει αληθεια, εχω παιξει και χασει σε ολα τα φρουτακια βλεπω στον υπνο μου "scatter scatter ρηγας" ακομα και εκει κουβα παω ελεος δεν εχει μπαλα δενεχει τιποτα δωστε κατι ρε μνπν

Μπορώ να δώσω μερικά τιπς για το πώς να παίζετε αλλά δελτίο από μένα δε ξαναπαιρνετε γιατί είστε μαύρες γάτες ελεεινές και τρισάθλιες.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom