ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.633
- Πόντοι
- 456
Και πίσω δεξιά διακρίνεται ο james hetfield σε νεαρή ηλικία να πίνει καφέ.
Μετά τον καφέ πάει και μία Heineken..
Και πίσω δεξιά διακρίνεται ο james hetfield σε νεαρή ηλικία να πίνει καφέ.
Μη λες πολλά για βαψομαλλιάδες. Θα θιχτούν μέλη .... και τιμημένα ....
τυπε σαν φαφουτης ειναι ο τυπος
Πως θα τους υποστηρίζω? Δεν ξέρω κανέναν τους. Απ'τους γέρους που λες είμαι κι ακούω Motorhead.Μάλλον εσύ υποστηρίζεις τους τραπερ όχι οι τραπερ κατάστρεψαν τους νεαρούς 15-25 τέλος.Τους γέρους 40-50 δε ξέρω ποιος τους κατέστρεψε αυτοί δε ακούνε Τραπ.
Συμφωνώ μαζί σου ετσι και αλλιώς οι περισσότεροι γέροι σκοτώνουν και βιάζουν και αυτοι δε ακούνε Τραπ όχι όμως να λες ότι η τραπ δε επηρεάζει τους 15-25 η Τραπ έχει καταστρέψει τους νέους κακά τα ψέματα.Πως θα τους υποστηρίζω? Δεν ξέρω κανέναν τους. Απ'τους γέρους που λες είμαι κι ακούω Motorhead.
Αλλά, επειδή είμαι γέρος, έχω ξανακούσει τις ίδιες μαλακίες σε άλλες εποχές για άλλες μαλακίες. Απλά, πρέπει να καταλάβεις ότι μια μερίδα πληθυσμού είναι καθυστερημένη κι ό,τι μουσική και να τους βάλεις θα βγουν και πάλι καθυστερημένοι.
Εχει σοου. Τα λεγε ο κατερινοπουλος. Τι γινεται σε αυτη τη χωρα. Κυκλωμα αρχαιοκαπηλίας μαλλον. Οχι τοκογλύφοιΕκτός απο αρχαία ο Μπάμπης έβρισκε και λίρες κ διάφορα χρυσαφικά με ειδικά μηχανήματα.. από εκεί είμαι τα χρήματα που είχε..
Είμαι πολύ πιθανό να μη τον έφαγε ο χασάπης ή μονο ο χασάπης..
Επίσης είναι κάπως σκοτεινός ο ρόλος της μητέρας που τα γνώριζε όλα αυτά και φέρεται να κρατούσε τα τεφτέρια με τα χρωστούμενα..
Προφανώς τα χρωστούμενα επιστρέφονταν με σημαντικό τοκο
Τύπε η μητέρα του λέει ότι κράταγε τεφτέρι με τα χρωστούμενα.. τώρα αν αυτά τα ποσά στο τετράδιο αντιπροσωπεύουν κάτι άλλο δεν το ξέρω.. αλλά τι μπορεί να αντιπροσωπεύουν;;Εχει σοου. Τα λεγε ο κατερινοπουλος. Τι γινεται σε αυτη τη χωρα. Κυκλωμα αρχαιοκαπηλίας μαλλον. Οχι τοκογλύφοι
Τύπε φέρεται να είχε ενεργά δανεικά 60.000€σκατά λίρες έβρισκε ο Μπάμπης
κόποι μιας ζωής του πατέρα του θα ήτανε και πήγε και τα δανεισε σε αυτό το σίχαμα που δεν ειχε λεφτά ουτε για μασέλα να αγοράσει.
Νομιζε οτι θα γίνει αποτομα πλουσιος και έγινε αποτομα μακαριτης
Να ηταν αλλα ατομα που τους ειχε δανεισει και να τον φαγανε; ισως. Ο κρεοπωλης λεει δεν το εκανα εγω. Αλλα δε λεει τι ξερει. Ο κατερινοπουλος παντα πεφτει μεσα σε οτι λεει. Για τιποτα μοιρασμα ισως τον φαγανε απο αρχαιοκαπηλία. ΊδωμενΤύπε η μητέρα του λέει ότι κράταγε τεφτέρι με τα χρωστούμενα.. τώρα αν αυτά τα ποσά στο τετράδιο αντιπροσωπεύουν κάτι άλλο δεν το ξέρω.. αλλά τι μπορεί να αντιπροσωπεύουν;;
Τύπε φέρεται να είχε ενεργά δανεικά 60.000€
Δεν μπορώ να διανοηθω ότι δάνειζε τέτοιο ποσό χωρίς να έχει τουλάχιστον 10πλασιες καταθέσεις
Και λίγα λέω...
Ποιός πατέρας αφήνεις στο γιο του τέτοια ποσά..
πατριώτη αυτό που λες τα λέει ολαΤύπε φέρεται να είχε ενεργά δανεικά 60.000€
Δεν μπορώ να διανοηθω ότι δάνειζε τέτοιο ποσό χωρίς να έχει τουλάχιστον 10πλασιες καταθέσεις
Και λίγα λέω...
Ποιός πατέρας αφήνεις στο γιο του τέτοια ποσά..
Τύπε ο κρεοπώλης λέει ότι δανείστηκε 7000 και η μάνα του Μπάμπη μιλάει για 17000πατριώτη αυτό που λες τα λέει ολα
δεν μπορεις να διανοηθείς οτι ήταν τοσο ηλίθιος να δανιζει τετοιο ποσο ενω ηταν τα τελευταια του λεφτα
Αν ειχε 10 πλασιο δεν θα ειχε αναγκη να δανισει, ουτε να επενδυσει ουτε να ρισκαρει
Απλα θα τα έτρωγε ασώτως.
Επισης δεν θα έδινε την ζωή του για να τα διεκδικησει, θα τα παραταγε τοσα πολλα εχει
Όχι.μα ο δανεισμος μεταξυ ιδιωτων είναι ποινικο αδικημα ανεξαρτήτως επιτοκίου
Σωστή προσέγγιση.Τύπε ο κρεοπώλης λέει ότι δανείστηκε 7000 και η μάνα του Μπάμπη μιλάει για 17000
Αυτό μας κατευθύνει σε καραμπινατη τοκογλυφία...
Τύπε σε γενικές γραμμές σε κανέναν δεν αξίζει να πάει έτσι...Σωστή προσέγγιση.
Διευκρινίζω εξαρχής ότι δε δικαιολογώ τη δολοφονία, για κανένα λόγο. Τα της τοκογλυφίας αντιμετωπίζονται σε νομικό επίπεδο.
Από την άλλη πλευρά, προσωπικά με πολύ μεγάλη επιφύλαξη ακούω ότι επρόκειτο για ένα φιλότιμο παιδί που δάνειζε όλο το χωριό πενταψήφια νούμερα και κρατούσε ένα τεφτέρι με τα χρωστούμενα.