Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
ποιο ειναι το νόμιμο επιτόκιο τότε αφού τα ξέρεις καλύτέρα ?
Ισχυει μονο για φορολογικους λογους για δικαιολογηση τεκμηριων και πληρωνεται φορος 3% επι του κεφαλαιου
ποιο ειναι το νόμιμο επιτόκιο τότε αφού τα ξέρεις καλύτέρα ?
Χριστός και Παναγια....μα ο δανεισμος μεταξυ ιδιωτων είναι ποινικο αδικημα ανεξαρτήτως επιτοκίου
Ρε τύπε, ο Αστικος Κωδικας εχει ενα σωρο διαταξεις για το δανειο μεταξυ ιδιωτωνποιο ειναι το νόμιμο επιτόκιο τότε αφού τα ξέρεις καλύτέρα ?
Ισχυει μονο για φορολογικους λογους για δικαιολογηση τεκμηριων και πληρωνεται φορος 3% επι του κεφαλαιου
Ειλικρινά. Βαρέθηκα.ποιο ειναι το νόμιμο επιτόκιο τότε αφού τα ξέρεις καλύτέρα ?
Αυτά ξέχασε τα όσο ειμαι εδώΕνω επρεπε να πει μονο "εκανα λαθος, προφανως αφου εισαι δικηγορος το ξερεις καλυτερα".
Ειλικρινά. Βαρέθηκα.
Ναι, αφου εισαι ΕΣΥ εδω ας τα ξεχασω και τα νομικα μου.Αυτά ξέχασε τα όσο ειμαι εδώ
1+1=3 προφανως αφου ειμαι μαθηματικος το ξερω καλυτερα, αλλού
Το νόμιμο επιτόκιο που ισχύει όταν δάνεισε/δανείστηκε, αυτή την εντύπωση είχα. Φυσικά και ένα μεγάλο επιτόκιο θα θεωρείται τοκογλυφία. Όποιος γνωρίζει καλύτερα, ας πει, δικηγόροι ίσως.Alex στο εχω πει και παλαιοτερα οτι μας εχεις ταραξει στις ανακριβειες εδω μέσα. Αν θελεις μπορω να σου αναφερω και ποστ. εχω ραμματα για την γουνα σου
Ο δανεισμος μεταξυ ιδιωτων ουσιαστικά απαγορευεται να φέρει επιτόκιο τι δεν καταλαβαινεις? ή μηπως εννοεις το 0,2% ετησιως μεικτα αφορολογητα επιτόκιο ?
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την άγνοια. Άλλωστε κι εγώ, μόνο ένα πράγμα ξέρω καλά στη ζωή μου, στα άλλα είμαι το λιγότερο ημιμαθής.Τι ειναι τούτοι ρε φιλε?
Οχι τύπε, δεν χρειαζεστε δικηγορους να σας τα εξηγουν εδω μεσα, έχετε τύπους εδω που τα γνωριζουν ολα πολυ καλυτερα, αυτούς ρωτηστεΤο νόμιμο επιτόκιο που ισχύει όταν δάνεισε/δανείστηκε, αυτή την εντύπωση είχα. Φυσικά και ένα μεγάλο επιτόκιο θα θεωρείται τοκογλυφία. Όποιος γνωρίζει καλύτερα, ας πει, δικηγόροι ίσως.
Οι ανοητοι ειναι γεματοι αυτοπεποιθηση και οι γνώστες γεματοι αμφιβολιες.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την άγνοια. Άλλωστε κι εγώ, μόνο ένα πράγμα ξέρω καλά στη ζωή μου, στα άλλα είμαι το λιγότερο ημιμαθής.
Η απορία μου είναι... τόση αυτοπεποίθηση, από πού σκατά πηγάζει;;;;;;;
Ωραίο θέμα έπιασε, πολύ ενδιαφέρον.Μερικά Νομικά θέματα έχουν ενδιαφέρον για τους μη επαγγελματίες πάντως ....
Θυμαμαι πριν πολλα χρονια ειχα δει στον Σάκκουλα ενα καινουργιο βιβλιο στη βιτρινα.Ωραίο θέμα έπιασε, πολύ ενδιαφέρον.
Βέβαια, σαν κλασικός μπουμεροκωλόγερος θα πω... τόσα θέματα υπάρχουν, με το πιο ανεφάρμοστο πιάστηκε.
Τεσπα....
Δεν μπορώ, θα σκάσω.
Τελικά "απαγορεύεται", "ουσιαστικά απαγορεύεται" ή "επιτρέπεται με 0,2%"?
Βαθιές ανάσες....
Ωραίο θέμα έπιασε, πολύ ενδιαφέρον.
Βέβαια, σαν κλασικός μπουμεροκωλόγερος θα πω... τόσα θέματα υπάρχουν, με το πιο ανεφάρμοστο πιάστηκε.
Τεσπα....
Κι εσυ δικιο εχεις....Τύπε, το ανέκδοτο με τον Χότζα δεν το ξέρεις;
Δεν το γνωρίζω.Επειδή με ενδιαφέρει τυπάρα η Ιστορία του Δικαίου , στον "πολιτισμένο κόσμο"
θα ήθελα να σε ρωτήσω . αν ξέρεις, αν υπάρχουν στη δ. ευρώπη περιστατικά
1) Ανάκλησης Αμνηστίας
2) Καταδίκης σε ισόβια κάθειρξη ή θάνατο για παραβίαση νόμου με αναδρομική ισχύ , ψηθισθέντος δηλαδή 5+ χρόνια μετά
από την τέλεση του αδικήματος
3)Καταδίκης σε ισόβια κάθειρξη ή θάνατο , χωρίς έφεση
Επειδή στην ελλάδα ... έχουν γίνει και τα 3 , γιαυτό ρωτάω αφού ....Δεν το γνωρίζω.
Αλλά όλα αυτά είναι αντίθετα στην ΕΣΔΑ, οπότε το θεωρώ απίθανο.
Συνήθως αναμασούν τα ίδια και τα ίδια, δεν λένε κάτι που δεν έχει ειπωθεί.Θυμαμαι πριν πολλα χρονια ειχα δει στον Σάκκουλα ενα καινουργιο βιβλιο στη βιτρινα.
"Συμμετοχή σε αυτοκτονια".
Καπου 400 σελιδες.
Και αναρωτιομουν ρε φιλε, για ονομα του Θεου, πόσες υποθεσεις "συμμετοχη σε αυτοκτονια" εχουν εμφανισθει στα νομικα χρονικα, ώστε καποιος να καταπιαστηκε με αυτο το θεμα, ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΓΡΑΨΕ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ????