Νέα

Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Manoliskalousis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
282
Πόντοι
21
Ας μου εξηγήσει κάποιος πώς ένας νέος έχει τόσα πολλά δικά του χρήματα νόμιμα και πώς γίνεται να τα δανείζει από καλοσύνη και τόσο εύκολα σε ένα τυροκαρτούν αλμπανέζικο σαν τον χασάπη; Η Νικολούλη τι είπε;

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Στο ότι η τραπ έχει επηρεάσει τους νέους 15-25 που την ακούνε και παίζουν ξύλο οι νέοι μεταξύ τους κλέβουν και κάνουν όλο μαλακίες γενικά.
Τύπε, δεκαετία 90' άκουγαν κάτι περίεργες ηλεκτρονικές παπαριές και κλέβανε και μαστουρώνανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.
Και στα 80s ακούγανε punk και κλέβανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.
Και δεκαετίες 30-40 ακούγανε ρεμπέτικα και κλέβανε και μαστουρώνανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.

Μήπως είναι απλά βλαμμένα και ό,τι κι αν τους βάλεις ν'ακούνε πάλι μαλακίες θα κάνουν?

H1N1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2024
Κριτικές
12
Like
899
Πόντοι
311
Ας μου εξηγήσει κάποιος πώς ένας νέος έχει τόσα πολλά δικά του χρήματα νόμιμα και πώς γίνεται να τα δανείζει από καλοσύνη και τόσο εύκολα σε ένα τυροκαρτούν αλμπανέζικο σαν τον χασάπη; Η Νικολούλη τι είπε;
Αν είχε περιουσία το παιδί από γονείς κλπ
Γιατί να μην είχε;
Κρίμα το παιδί

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.774
Πόντοι
456
Μάγκες εμένα κάτι μου βρωμάει
Συνήθως σκοτώνει αυτός που του χρωστάνε όχι αυτός που χρωστάει.
Στο Νέο Ψυχικό πριν μερικά χρόνια χρωστούσε 100 χιλιάρικα ένας και έφαγε τον δανειστή του μπαμπέσικα.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.774
Πόντοι
456
Εκτός από την σκατοφάτσα, είναι και βαψομαλλιας.
Και συνήθως οι βαψοτετοιοι είναι γλιτσες. Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία.
Οκ καλή σκέψη, όποιον άντρα βλέπουμε στις βαφές μαλλιών στα S/M θα τον έχουμε υπόψη μας για παράνομες πράξεις.

Manoliskalousis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
282
Πόντοι
21
Αν είχε περιουσία το παιδί από γονείς κλπ
Γιατί να μην είχε;
Κρίμα το παιδί

Δεκτό. Γιατί να δανεισεις όμως; δεν στέκει. Μήπως ήταν τίποτα εραστές οι δυο τους;

Κρίμα όντως, νέος άνθρωπος.

• Like
Αντιδράσεις: H1N1
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Μάγκες εμένα κάτι μου βρωμάει
Συνήθως σκοτώνει αυτός που του χρωστάνε όχι αυτός που χρωστάει.

Ο δανειστης ποτε δε σκοτωνει τον οφειλετη του, γιατι απλα δεν προκειται να παρει φραγκο μετα. Το πολυ να σπασει τιποτα ποδια, χερια, κλπ

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε, δεκαετία 90' άκουγαν κάτι περίεργες ηλεκτρονικές παπαριές και κλέβανε και μαστουρώνανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.
Και στα 80s ακούγανε punk και κλέβανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.
Και δεκαετίες 30-40 ακούγανε ρεμπέτικα και κλέβανε και μαστουρώνανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.

Μήπως είναι απλά βλαμμένα και ό,τι κι αν τους βάλεις ν'ακούνε πάλι μαλακίες θα κάνουν?
Μάλλον εσύ υποστηρίζεις τους τραπερ όχι οι τραπερ κατάστρεψαν τους νεαρούς 15-25 τέλος.Τους γέρους 40-50 δε ξέρω ποιος τους κατέστρεψε αυτοί δε ακούνε Τραπ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.089
Πόντοι
10.413
Οκ καλή σκέψη, όποιον άντρα βλέπουμε στις βαφές μαλλιών στα S/M θα τον έχουμε υπόψη μας για παράνομες

Οκ καλή σκέψη, όποιον άντρα βλέπουμε στις βαφές μαλλιών στα S/M θα τον έχουμε υπόψη μας για παράνομες πράξεις.
Εννοείται πως Δεν είναι νόμος.

Το δικό μου (μικρό) δείγμα πάντως το επιβεβαιώνει.

Και εννοείται πως εξαιρούνται οι παρόντες συναγωνιστές του bou (το λέω μπας και άγγιξα χορδές)

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
kreopolis_messologgi_arthro-800x449-1.webp

Από φάτσα ένοχος.
Σιγουρα δεν εχει λαβει μερος στα Παρατραγουδα αυτος;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.826
Πόντοι
9.931
Στο Νέο Ψυχικό πριν μερικά χρόνια χρωστούσε 100 χιλιάρικα ένας και έφαγε τον δανειστή του μπαμπέσικα.
Και μερικα χρονια πριν ενας στην Εύβοια αν δεν κάνω λάθος εφαγε τρεις δανειστές του σε ραντεβού σε μια ταβερνα.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506
Και μερικα χρονια πριν ενας στην Εύβοια αν δεν κάνω λάθος εφαγε τρεις δανειστές του σε ραντεβού σε μια ταβερνα.
Ηθικο διδαγμα.
Αν μας περισσευουν λεφτα δεν δανειζουμε.
Τα τρωμε στις πουτανες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom