Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Για να μου το σβισουν πάλι?άστο δε χρειάζεται.Αν θες άνοιξε ένα θέμα να γράψεις για την τραπ...
Για να μου το σβισουν πάλι?άστο δε χρειάζεται.Αν θες άνοιξε ένα θέμα να γράψεις για την τραπ...
τρύπια καρδιά......Τον αλήτη, έπρεπε να τον ταϊσουν στα γουρούνια, μετά την ομολογία, όχι φυλακή να τον πληρώνουμε.
Τύπε, δεκαετία 90' άκουγαν κάτι περίεργες ηλεκτρονικές παπαριές και κλέβανε και μαστουρώνανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.Στο ότι η τραπ έχει επηρεάσει τους νέους 15-25 που την ακούνε και παίζουν ξύλο οι νέοι μεταξύ τους κλέβουν και κάνουν όλο μαλακίες γενικά.
Ε , ενταξει, κατι λεφτουδάκια ειχε ο μακαριτης και μ αυτα ζουσε..
Αν είχε περιουσία το παιδί από γονείς κλπΑς μου εξηγήσει κάποιος πώς ένας νέος έχει τόσα πολλά δικά του χρήματα νόμιμα και πώς γίνεται να τα δανείζει από καλοσύνη και τόσο εύκολα σε ένα τυροκαρτούν αλμπανέζικο σαν τον χασάπη; Η Νικολούλη τι είπε;
Στο Νέο Ψυχικό πριν μερικά χρόνια χρωστούσε 100 χιλιάρικα ένας και έφαγε τον δανειστή του μπαμπέσικα.Μάγκες εμένα κάτι μου βρωμάει
Συνήθως σκοτώνει αυτός που του χρωστάνε όχι αυτός που χρωστάει.
Αυτο θυμηθηκα πριν το γραψω
Οκ καλή σκέψη, όποιον άντρα βλέπουμε στις βαφές μαλλιών στα S/M θα τον έχουμε υπόψη μας για παράνομες πράξεις.Εκτός από την σκατοφάτσα, είναι και βαψομαλλιας.
Και συνήθως οι βαψοτετοιοι είναι γλιτσες. Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία.
Αν είχε περιουσία το παιδί από γονείς κλπ
Γιατί να μην είχε;
Κρίμα το παιδί
Μάγκες εμένα κάτι μου βρωμάει
Συνήθως σκοτώνει αυτός που του χρωστάνε όχι αυτός που χρωστάει.
Μάλλον εσύ υποστηρίζεις τους τραπερ όχι οι τραπερ κατάστρεψαν τους νεαρούς 15-25 τέλος.Τους γέρους 40-50 δε ξέρω ποιος τους κατέστρεψε αυτοί δε ακούνε Τραπ.Τύπε, δεκαετία 90' άκουγαν κάτι περίεργες ηλεκτρονικές παπαριές και κλέβανε και μαστουρώνανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.
Και στα 80s ακούγανε punk και κλέβανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.
Και δεκαετίες 30-40 ακούγανε ρεμπέτικα και κλέβανε και μαστουρώνανε και παίζανε ξύλο μεταξύ τους.
Μήπως είναι απλά βλαμμένα και ό,τι κι αν τους βάλεις ν'ακούνε πάλι μαλακίες θα κάνουν?
Δε είναι άσχετες τα πιτσιρίκια από τους τραπερ επηρεάζονται οι γέροι 40-50 δε ξέρω πως επηρεάζονται.Τότε σχολίασε το θέμα και άσε τις άσχετες αναφορές
Οκ καλή σκέψη, όποιον άντρα βλέπουμε στις βαφές μαλλιών στα S/M θα τον έχουμε υπόψη μας για παράνομες
Εννοείται πως Δεν είναι νόμος.Οκ καλή σκέψη, όποιον άντρα βλέπουμε στις βαφές μαλλιών στα S/M θα τον έχουμε υπόψη μας για παράνομες πράξεις.
Σιγουρα δεν εχει λαβει μερος στα Παρατραγουδα αυτος;
Από φάτσα ένοχος.
Και μερικα χρονια πριν ενας στην Εύβοια αν δεν κάνω λάθος εφαγε τρεις δανειστές του σε ραντεβού σε μια ταβερνα.Στο Νέο Ψυχικό πριν μερικά χρόνια χρωστούσε 100 χιλιάρικα ένας και έφαγε τον δανειστή του μπαμπέσικα.
Ηθικο διδαγμα.Και μερικα χρονια πριν ενας στην Εύβοια αν δεν κάνω λάθος εφαγε τρεις δανειστές του σε ραντεβού σε μια ταβερνα.
Μη λες πολλά για βαψομαλλιάδες. Θα θιχτούν μέλη .... και τιμημένα ....βαψομαλλιάς.
Πάντα τίμιες οι τάνες. Παίρνουν, δίνουν, ΤΕΛΟΣ.Ηθικο διδαγμα.
Αν μας περισσευουν λεφτα δεν δανειζουμε.
Τα τρωμε στις πουτανες!
Αυτο το τελος ειναι που μας τραβαει σε αυτες!Πάντα τίμιες οι τάνες. Παίρνουν, δίνουν, ΤΕΛΟΣ.