Δικαίωμα είναι και η στρατιωτική θητεία σύμφωνα με τον ακριβή ορισμό στο Σύνταγμα. Υποχρεωτική, αλλά και δικαίωμα ταυτόχρονα - ξυς τ' αρχίδια σου που λένε και στο χωριό μου Mr. Ανεπιθύμητε.
Σημασία για μένα έχει το αποτέλεσμα και όχι η θεωρία, sorry. Το αποτέλεσμα είναι η επιλογή που κάνουν κάποια εκατομμύρια κομματόσκυλα, αγράμματοι, παραπληγικοί στον εγκέφαλο, άρρωστοι παππούδες που τους έχει σταυρώσει ο γιος ήδη το ψηφοδέλτιο και τους πάνε σηκωτούς μέχρι το παραβάν,
καθώς και 18χρονα κοριτσάκια που όχι μόνο δεν ξέρουν ακόμα τι σημαίνει δουλειά & ανεργία, αλλά ούτε από που κλάνει το μπαρμπούνι.
Θα μου πεις αυτός είναι ο ορισμός της Δημοκρατίας. Μαζί σου - αλλά σεβάσου το γεγονός ότι υπάρχουν και ορισμένοι που δεν τρελαίνονται και ιδιαίτερα να μπουν μέσα σε αυτό το στατιστικό μέγεθος παρέα με τη υπόλοιπη μάζα. Πόσοι είναι οι υγιώς σκεπτόμενοι ψηφοφόροι σε αυτή τη χώρα Mr. Μουνίνιο? Για δώσε μου μια εκτίμηση....
(ΥΓ) Αυτή τη φορά θα ψηφίσω, αν και είναι πολύ περισσότερες αυτές που απλά έχω αράξει στο σπίτι μια που δε μου λέει και πολλά η συγκεκριμένη διαδικασία - για τους λόγους που προανέφερα. Ειδικά οι δυό μας τα έχουμε συζητήσει ξανά στο παρελθόν αυτά και έχεις συμφωνήσει, μια και μπορώ να τεκμηριώσω τη θέση μου και κατά συνέπεια τη συγκεκριμένη επιλογή.