Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
Πρεπει να ειναι χουντα??? Απλα ηταν ενα κομμα που μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα εκανε τοσα πολλα για το τοπο σου χωρις απαιτησεις.... να τα πληρωνης μια ζωη δηλαδη... πια κυβερνηση στα εχει δωση αυτα?? Απλα ετυχε η χουντα και τα εκανε και ακομα υπαρχουν. Οι αλλοι γιατι δεν κανουν το ιδιο?? Σας αρεση να σας τα μασανε???
η χουντα δεν ηταν ενα κομμα.Πηρε με την βια την εξουσια και βασανισε ανθρωπους για τα πιστευω τους και τις πολιτικες πεποιθησεις τους.Αυτο και μονο τα λεει ολα.Και εξαιτιας της χασαμε και την Κυπρο.

Επισκέπτης
γάματα τύπε μου.....
ή εγώ είμαι κομμουνιστής λόγω αβατάρ, ή σε αυτή τη χώρα έχει μεταλλαχθεί πλήρως το γονίδιο του σκέφτεσθαι........
Δεν υπάρχει σ'αυτή τη χώρα αυτό το γονίδιο.
Κι αν υπάρξει κάποιος να έχει το κουσούρι να σκέφτεται είναι αμέσως έτοιμες οι ταμπέλες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δημοκρατια εχουμε.... πες μου...
τα θέλει η κωλοτρυπίς σου....

κοριτσάρα/αγορίνα μου....
Η χούντα δεν είναι κόμμα.
Οι χουντικοί ΔΕ βασανίζουν ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.
η στολή δεν αποτελεί ΜΟΝΟ αφροδισιακό αλλά και άλλα πολλά, ενίοτε πολύ άσχημα πράγματα.....
Το ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ στην δημοκρατία δεν αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία όπως στα τραβέλια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.274
Πόντοι
22.785
person... :thumbsup:
αλα το τρομαζισ ετσι το κοριτσι.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παντως και εγω στη Γερμανια ημουν 15 χρονια εκει μεγαλωσα αλλα οταν ηρθα στην Ελλαδα ημουν πιο πλουσια απο καποιους που περιμενανε τις κυβερνησεις τους εδω να τους δωσουν να φανε ενα κομματι ψωμι... Και πολλοι το μετανοιωσανε που ηρθαν στην Ελλαδα πισω το ξερετε??

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παντως και εγω στη Γερμανια ημουν 15 χρονια εκει μεγαλωσα αλλα οταν ηρθα στην Ελλαδα ημουν πιο πλουσια απο καποιους που περιμενανε τις κυβερνησεις τους εδω να τους δωσουν να φανε ενα κομματι ψωμι... Και πολλοι το μετανοιωσανε που ηρθαν στην Ελλαδα πισω το ξερετε??

H Οικονομικη κριση δυστυχως μας εχει καταστρεψει! Αναγκαστηκα να επιστρεψω!
Θα ξαναφυγω οταν ηρεμησουν λιγο τα πραγματα επανω.

Στην Γερμανια ειχα ΛΕΦΤΑ!
Εδω δεν βγαζου ουτε το ενα τριτο απο αυτα που επερνα επανω.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τα θέλει η κωλοτρυπίς σου....

κοριτσάρα/αγορίνα μου....
Η χούντα δεν είναι κόμμα.
Οι χουντικοί ΔΕ βασανίζουν ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.
η στολή δεν αποτελεί ΜΟΝΟ αφροδισιακό αλλά και άλλα πολλά, ενίοτε πολύ άσχημα πράγματα.....
Το ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ στην δημοκρατία δεν αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία όπως στα τραβέλια.
Δεν παρεξηγουμε εγω μπορης να μου πεις οτι θες... Σε χαιρομε γιατι σημαινη οτι εχεις ιδεολογια και ονειρα για το τοπο σου οτι κομμα και αν αντιπροσωπευης... Και μπραβο σου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

μπορείς να μου εξηγήσεις δια ποιόν λόγο μας το έγραψες αυτό;

Επισκέπτης

Που κολάει αυτό? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν παρεξηγουμε εγω μπορης να μου πεις οτι θες... Σε χαιρομε γιατι σημαινη οτι εχεις ιδεολογια και ονειρα για το τοπο σου οτι κομμα και αν αντιπροσωπευης... Και μπραβο σου...

αντιπροσωπεύω μόνο τον εαυτό μου και αυτό που θεωρώ σωστό.
αν και εν μέρει για τη χούντα έχιες κάποια δίκια, ακόμα και εάν ήταν η καλύτερη κυβέρνηση της ελλάδας, αυτοαναιρείται με τον τρόπο που πήρε την εξουσία και δυστυχώς με τον τρόπο που χάθηκε το 40% της Κύπρου και πολλοί Ελληνες και Ελληνοκύπριοι.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αντιπροσωπεύω μόνο τον εαυτό μου και αυτό που θεωρώ σωστό.
αν και εν μέρει για τη χούντα έχιες κάποια δίκια, ακόμα και εάν ήταν η καλύτερη κυβέρνηση της ελλάδας, αυτοαναιρείται με τον τρόπο που πήρε την εξουσία και δυστυχώς με τον τρόπο που χάθηκε το 40% της Κύπρου και πολλοί Ελληνες και Ελληνοκύπριοι.
Συμφωνω μαζη σου και εγω δεν αναφερα για τα κακα που εκαναν αλλα για καποια εργα που εκαναν αν διαβασης εκαναν και πολλα κακα.. οπως ολα τα κομματα ομως εχουν κανη κακα πραγματα..

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
η γερμανια ειχε χουντα και προκοψε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Ergolavoi.jpg
    Ergolavoi.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 21

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μπορειτε να μου πειτε μια κατεστραμενη Γερμανια πως μπορεσε να ταιση τοσα στοματα ξενων?? Σας πληροφορω κανεις μεταναστης δεν το μετανοιωσε που πηγε στη Γερμανια μαλιστα πολλοι την νοσταλγουν κιολας. Απλα εχουμε δει τα ξενα κρατη να μας φεροντε ποιο ενταξη απο το τοπο μας... Και οταν γυρισα εβλεπα οτι ο τοπος μου δεν εχει να μου προσφερη τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο την ομορφια του... και τους Ελληνες που τους λατρευω... γιατι ειναι γαμω τους Λαους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom