η χουντα δεν ηταν ενα κομμα.Πηρε με την βια την εξουσια και βασανισε ανθρωπους για τα πιστευω τους και τις πολιτικες πεποιθησεις τους.Αυτο και μονο τα λεει ολα.Και εξαιτιας της χασαμε και την Κυπρο.Πρεπει να ειναι χουντα??? Απλα ηταν ενα κομμα που μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα εκανε τοσα πολλα για το τοπο σου χωρις απαιτησεις.... να τα πληρωνης μια ζωη δηλαδη... πια κυβερνηση στα εχει δωση αυτα?? Απλα ετυχε η χουντα και τα εκανε και ακομα υπαρχουν. Οι αλλοι γιατι δεν κανουν το ιδιο?? Σας αρεση να σας τα μασανε???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εκτος και αν ειμαι ατομο που πιστευης οτι ειμαι μονο για κρεβατι και μουγκα...
Εσύ με αυτά που γράφεις γιατί πιστεύεις ότι πιστεύουμε ότι είσαι;
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δημοκρατια εχουμε.... πες μου...Εσύ με αυτά που γράφεις γιατί πιστεύεις ότι πιστεύουμε ότι είσαι;
Επισκέπτης
Δεν υπάρχει σ'αυτή τη χώρα αυτό το γονίδιο.γάματα τύπε μου.....
ή εγώ είμαι κομμουνιστής λόγω αβατάρ, ή σε αυτή τη χώρα έχει μεταλλαχθεί πλήρως το γονίδιο του σκέφτεσθαι........
Κι αν υπάρξει κάποιος να έχει το κουσούρι να σκέφτεται είναι αμέσως έτοιμες οι ταμπέλες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τα θέλει η κωλοτρυπίς σου....Δημοκρατια εχουμε.... πες μου...
κοριτσάρα/αγορίνα μου....
Η χούντα δεν είναι κόμμα.
Οι χουντικοί ΔΕ βασανίζουν ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.
η στολή δεν αποτελεί ΜΟΝΟ αφροδισιακό αλλά και άλλα πολλά, ενίοτε πολύ άσχημα πράγματα.....
Το ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ στην δημοκρατία δεν αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία όπως στα τραβέλια.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παντως και εγω στη Γερμανια ημουν 15 χρονια εκει μεγαλωσα αλλα οταν ηρθα στην Ελλαδα ημουν πιο πλουσια απο καποιους που περιμενανε τις κυβερνησεις τους εδω να τους δωσουν να φανε ενα κομματι ψωμι... Και πολλοι το μετανοιωσανε που ηρθαν στην Ελλαδα πισω το ξερετε??
Παντως και εγω στη Γερμανια ημουν 15 χρονια εκει μεγαλωσα αλλα οταν ηρθα στην Ελλαδα ημουν πιο πλουσια απο καποιους που περιμενανε τις κυβερνησεις τους εδω να τους δωσουν να φανε ενα κομματι ψωμι... Και πολλοι το μετανοιωσανε που ηρθαν στην Ελλαδα πισω το ξερετε??
H Οικονομικη κριση δυστυχως μας εχει καταστρεψει! Αναγκαστηκα να επιστρεψω!
Θα ξαναφυγω οταν ηρεμησουν λιγο τα πραγματα επανω.
Στην Γερμανια ειχα ΛΕΦΤΑ!
Εδω δεν βγαζου ουτε το ενα τριτο απο αυτα που επερνα επανω.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν παρεξηγουμε εγω μπορης να μου πεις οτι θες... Σε χαιρομε γιατι σημαινη οτι εχεις ιδεολογια και ονειρα για το τοπο σου οτι κομμα και αν αντιπροσωπευης... Και μπραβο σου...τα θέλει η κωλοτρυπίς σου....
κοριτσάρα/αγορίνα μου....
Η χούντα δεν είναι κόμμα.
Οι χουντικοί ΔΕ βασανίζουν ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.
η στολή δεν αποτελεί ΜΟΝΟ αφροδισιακό αλλά και άλλα πολλά, ενίοτε πολύ άσχημα πράγματα.....
Το ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ στην δημοκρατία δεν αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία όπως στα τραβέλια.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μπορείς να μου εξηγήσεις δια ποιόν λόγο μας το έγραψες αυτό;
Επισκέπτης
Που κολάει αυτό?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν παρεξηγουμε εγω μπορης να μου πεις οτι θες... Σε χαιρομε γιατι σημαινη οτι εχεις ιδεολογια και ονειρα για το τοπο σου οτι κομμα και αν αντιπροσωπευης... Και μπραβο σου...
αντιπροσωπεύω μόνο τον εαυτό μου και αυτό που θεωρώ σωστό.
αν και εν μέρει για τη χούντα έχιες κάποια δίκια, ακόμα και εάν ήταν η καλύτερη κυβέρνηση της ελλάδας, αυτοαναιρείται με τον τρόπο που πήρε την εξουσία και δυστυχώς με τον τρόπο που χάθηκε το 40% της Κύπρου και πολλοί Ελληνες και Ελληνοκύπριοι.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Συμφωνω μαζη σου και εγω δεν αναφερα για τα κακα που εκαναν αλλα για καποια εργα που εκαναν αν διαβασης εκαναν και πολλα κακα.. οπως ολα τα κομματα ομως εχουν κανη κακα πραγματα..αντιπροσωπεύω μόνο τον εαυτό μου και αυτό που θεωρώ σωστό.
αν και εν μέρει για τη χούντα έχιες κάποια δίκια, ακόμα και εάν ήταν η καλύτερη κυβέρνηση της ελλάδας, αυτοαναιρείται με τον τρόπο που πήρε την εξουσία και δυστυχώς με τον τρόπο που χάθηκε το 40% της Κύπρου και πολλοί Ελληνες και Ελληνοκύπριοι.
η γερμανια ειχε χουντα και προκοψε?Παντως και εγω στη Γερμανια ημουν 15 χρονια εκει μεγαλωσα αλλα οταν ηρθα στην Ελλαδα ημουν πιο πλουσια απο καποιους που περιμενανε τις κυβερνησεις τους εδω να τους δωσουν να φανε ενα κομματι ψωμι... Και πολλοι το μετανοιωσανε που ηρθαν στην Ελλαδα πισω το ξερετε??
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
η γερμανια ειχε χουντα και προκοψε?
Σήμερα όχι...αλλά ακόμη σε λάφυρα χουντικών "στηρίζεται"!
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
δηλαδη το πασοκ δεν εκανε εργα?
το πασοκ έκανε εργολάβους
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
και η ΝΔ τον trikardo και axaxouxa!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τα γλυκα??
και αυτο το πασοκ το εκανε?
α ρε πασοκαρα μεχρι και γλυκα εδινες στον κοσμο
Συνημμένα
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
και η ΝΔ τον trikardo και axaxouxa!
αυτούς τουλάχιστον δεν τους πληρώνω εγώ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μπορειτε να μου πειτε μια κατεστραμενη Γερμανια πως μπορεσε να ταιση τοσα στοματα ξενων?? Σας πληροφορω κανεις μεταναστης δεν το μετανοιωσε που πηγε στη Γερμανια μαλιστα πολλοι την νοσταλγουν κιολας. Απλα εχουμε δει τα ξενα κρατη να μας φεροντε ποιο ενταξη απο το τοπο μας... Και οταν γυρισα εβλεπα οτι ο τοπος μου δεν εχει να μου προσφερη τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο την ομορφια του... και τους Ελληνες που τους λατρευω... γιατι ειναι γαμω τους ΛαουςΠου κολάει αυτό?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 145
- Εμφανίσεις
- 7K