Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κυρίες και κύριοι σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη εθνική επέτειο. Καλό σας απόγευμα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παντως ειναι αποριας αξιο,το γεγονος οτι αν κατεβαινε στις εκλογες ενας πολιτικος σχηματισμος με σημα το πουλι της χουντας,ενστερνιζομενο τις πολιτικες αποψεις του Παπαδοπουλου,σιγουρα θα εβγαινε τριτο κομμα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οσο για τους μεταναστες ολοι τα εχουν οικονομιση και εχουν περιουσιες στην Ελλαδα....  αρα καλο τους εκανε που πηγαν

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Οσο για τους μεταναστες ολοι τα εχουν οικονομιση και εχουν περιουσιες στην Ελλαδα....  αρα καλο τους εκανε που πηγαν
ναι και ο χιτλερ ειναι ευεργετης των εβραιων γιατι χωρις αυτον δεν θα υπηρχε ισραηλ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Οι δρομοι και τα γεφυρια που κυκλοφορουμε απο τον Παπαδοπουλο ειναι ακομα με τις τρυπες τους τοσα χρονια... αν δεν τους ειχε φτιαξη τοτε αυτος ακομη χωματοδρομους θα ειχαμε για την ΒΜW Και την μερσεντες..
Σωστη 100%

Επισκέπτης
praxikop-konstant.jpg

Εκτελούνται εργολαβικαί εργασίαι.
Αναλαμβάνομεν την κατασκευήν οδών και την κατεδάφισην μαντροτοίχων και καγκελοπορτών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και την σύνθλιψιν φοιτητών με τα νέα μας ερπυστριοφόρα οχήματα.

http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/43dgndrr8c851n1bw6iw.jpg[/img[/URL]]

Πληροφορίαι ΦΟΙΝΙΞ Α.Ε.

[img]http://gaios.files.wordpress.com/2007/04/21a.jpg

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6

Εκτελούνται εργολαβικαί εργασίαι.
Αναλαμβάνομεν την κατασκευήν οδών και την κατεδάφισην μαντροτοίχων και καγκελοπορτών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και την σύνθλιψιν φοιτητών με τα νέα μας ερπυστριοφόρα οχήματα.

100νταδες νεκροι στο πολυτεχνειο,ονοματα νεκρων ομως κανενα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
100νταδες νεκροι στο πολυτεχνειο,ονοματα νεκρων ομως κανενα.

να μας δώσεις το ονοματεπώνυμό σου και τη διεύθυνσή σου να σου κάνουν επίσκεψη οι συγγενείς τους (21 οικογένειες καταγεγραμμένες) να τους το πεις αυτό αυτοπροσώπως.......

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.50cents.gr/gr/images/stories/ellada/9------------90114_b.jpg[/img[/URL]]

Πάρτε τώρα ότι σας αξίζει!

ενώστε το με αυτό (που νομίζετε :jerking: :jerking: ότι διαφέρει

[img]http://do.pasok.gr/wp-users/magoula/gap.jpg

και τελικά καταλήξτε εδώ

uspasoknd.jpg

για να είστε χαρούμενοι όλοι!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Επειδη ειμαι αδαεις αναφερε μου που ειναι καταγεγραμενα και θα δωσω οτι θελεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδη ειμαι αδαεις αναφερε μου που ειναι καταγεγραμενα και θα δωσω οτι θελεις

αγράμματος είσαι αλλά δε θέλω να μου δώσεις εμένα τίποτα αδαεί...
να κόψεις αυτά που παίρνεις θέλω....

Στην εισαγγελία θα πάρεις και ονόματα φαντάζομαι...

Και πούσαι αδαεί.....
Το ότι υπάρχουν Ελληνικύπριοι αγννοούμενοι και όχι πεθαμένοι δεν πάει να πει ότι ο Αττίλας δεν υπήρξε...

Αλλά βέβαια στην ελλάδα υπάρχουν αρκετές κατηγορίες αδαών....
Πουτάνας γιοί, δωσίλογοι, λαμόγια, σκατόπουστες, φασίστες, δειλοί, καριόλια.....
διάλεξε όποια προτιμάς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακολούθησε η πρώτη επίσημη καταγραφή από τον εισαγγελέα Δημήτρη Τσεβά, ο οποίος τον Οκτώβριο του 1974 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι από την επίθεση σκοτώθηκαν 34 άτομα.
Ένα χρόνο αργότερα, ο αντιεισαγγελέας εφετών Ιωάννης Ζαγκίνης έκανε λόγο για 23 νεκρούς, ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου προστίθεται ένας ακόμη νεκρός.
Οι πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου δικαιολογούν ως ένα βαθμό τη σύγχυση, λόγω του κλίματος των ημερών εκείνων, που ουσιαστικά δεν επέτρεπε την πραγματοποίηση επιστημονικών ερευνών.
Η έρευνα του κ. Καλλιβρετάκη απαντά και σε ένα ακόμα ερώτημα. Αν υπήρχαν νεκροί μέσα ή έξω από το ΕΜΠ. Όπως προκύπτει, νεκροί υπήρχαν, αλλά είχαν χτυπηθεί στους γύρω δρόμους και μεταφέρονταν στο πρόχειρο ιατρείο που είχε στηθεί από τους φοιτητές.
Το γεγονός αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη σημασία της κινητοποίησης των φοιτητών. Αντίθετα αναδεικνύει τη συμμετοχή του αθηναϊκού λαού στην υπόθεση.
Ορισμένα στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι τα εξής:
Η κατάληψη είχε διάρκεια 56 ωρών. Υπήρξαν 5.000 διαδηλωτές μέσα στο Ίδρυμα, 10.000 στην άμεση περίμετρο και 100.000 σε διάσπαρτες διαδηλώσεις.
Συνολικά έγιναν 2.000 συλλήψεις, 24 φόνοι, 128 απόπειρες ανθρωποκτονίας, 1.103 τραυματισμοί πολιτών και 61 τραυματισμοί αστυνομικών.
Τέλος, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν 24.000 φυσίγγια, η φρουρά του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έριξε 2.192 φυσίγγια και οι στρατιώτες 300.000 φυσίγγια.
Τα αποτελέσματα της έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος θα δημοσιευθούν σε βιβλίο.

Προς τον αδαεί
Η ιστορία κάνει καταγραφή αριθμών. Οχι ονομάτων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
αγράμματος είσαι αλλά δε θέλω να μου δώσεις εμένα τίποτα αδαεί...
να κόψεις αυτά που παίρνεις θέλω....

Στην εισαγγελία θα πάρεις και ονόματα φαντάζομαι...

Και πούσαι αδαεί.....
Το ότι υπάρχουν Ελληνικύπριοι αγννοούμενοι και όχι πεθαμένοι δεν πάει να πει ότι ο Αττίλας δεν υπήρξε...

Αλλά βέβαια στην ελλάδα υπάρχουν αρκετές κατηγορίες αδαών....
Πουτάνας γιοί, δωσίλογοι, λαμόγια, σκατόπουστες, φασίστες, δειλοί, καριόλια.....
διάλεξε όποια προτιμάς.
Φιλε μου δεν μιλησα για Αττιλα ,που βεβαια υπηρξε.Οσο για τα κοσμητικα επιθετα που χρησιμοποιεις ,εδειξε απολυτα το διανοοιτικο επιπεδο σου .

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η ιστορία κάνει καταγραφή αριθμών. Οχι ονομάτων.

Τα ηρώα κάνουν ονομάτων πάντως.

Τέλος, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν 24.000 φυσίγγια, η φρουρά του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έριξε 2.192 φυσίγγια και οι στρατιώτες 300.000 φυσίγγια.

Σοβαρά το πιστευεις τώρα αυτό? ότι βλήθησαν 326.000 σφαίρες?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom