You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 161K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Παντως ειναι αποριας αξιο,το γεγονος οτι αν κατεβαινε στις εκλογες ενας πολιτικος σχηματισμος με σημα το πουλι της χουντας,ενστερνιζομενο τις πολιτικες αποψεις του Παπαδοπουλου,σιγουρα θα εβγαινε τριτο κομμα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Οσο για τους μεταναστες ολοι τα εχουν οικονομιση και εχουν περιουσιες στην Ελλαδα.... αρα καλο τους εκανε που πηγαν
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Κυρίες και κύριοι σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη εθνική επέτειο. Καλό σας απόγευμα
Το ίδιο ευχόμεθα και δι' υμάς...
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι και ο χιτλερ ειναι ευεργετης των εβραιων γιατι χωρις αυτον δεν θα υπηρχε ισραηλΟσο για τους μεταναστες ολοι τα εχουν οικονομιση και εχουν περιουσιες στην Ελλαδα.... αρα καλο τους εκανε που πηγαν
Σωστη 100%Οι δρομοι και τα γεφυρια που κυκλοφορουμε απο τον Παπαδοπουλο ειναι ακομα με τις τρυπες τους τοσα χρονια... αν δεν τους ειχε φτιαξη τοτε αυτος ακομη χωματοδρομους θα ειχαμε για την ΒΜW Και την μερσεντες..
Επισκέπτης
Εκτελούνται εργολαβικαί εργασίαι.
Αναλαμβάνομεν την κατασκευήν οδών και την κατεδάφισην μαντροτοίχων και καγκελοπορτών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και την σύνθλιψιν φοιτητών με τα νέα μας ερπυστριοφόρα οχήματα.
http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/43dgndrr8c851n1bw6iw.jpg[/img[/URL]]
Πληροφορίαι ΦΟΙΝΙΞ Α.Ε.
[img]http://gaios.files.wordpress.com/2007/04/21a.jpg
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Έτσι μπράβο. Να την ψάχνεις μέχρι εκεί που φτάνει η ζάντα της BMW σου.
Και αυτή σου την έχουνε δώσει για να έχεις κάτι να χάσεις και να μη μιλάς.
Εκτελούνται εργολαβικαί εργασίαι.
Αναλαμβάνομεν την κατασκευήν οδών και την κατεδάφισην μαντροτοίχων και καγκελοπορτών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και την σύνθλιψιν φοιτητών με τα νέα μας ερπυστριοφόρα οχήματα.
100νταδες νεκροι στο πολυτεχνειο,ονοματα νεκρων ομως κανενα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
να μας δώσεις το ονοματεπώνυμό σου και τη διεύθυνσή σου να σου κάνουν επίσκεψη οι συγγενείς τους (21 οικογένειες καταγεγραμμένες) να τους το πεις αυτό αυτοπροσώπως.......
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.50cents.gr/gr/images/stories/ellada/9------------90114_b.jpg[/img[/URL]]
Πάρτε τώρα ότι σας αξίζει!
ενώστε το με αυτό (που νομίζετε :jerking: :jerking: ότι διαφέρει
[img]http://do.pasok.gr/wp-users/magoula/gap.jpg
και τελικά καταλήξτε εδώ
για να είστε χαρούμενοι όλοι!
Πάρτε τώρα ότι σας αξίζει!
ενώστε το με αυτό (που νομίζετε :jerking: :jerking: ότι διαφέρει
[img]http://do.pasok.gr/wp-users/magoula/gap.jpg
και τελικά καταλήξτε εδώ
για να είστε χαρούμενοι όλοι!
Επισκέπτης
Καλά. Άντε να κλάψεις κανένα εισαγγελέα που καθάρισε η 17Ν και άσε τους ήρωες εκεί που είναι!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Επειδη ειμαι αδαεις αναφερε μου που ειναι καταγεγραμενα και θα δωσω οτι θελεις
αγράμματος είσαι αλλά δε θέλω να μου δώσεις εμένα τίποτα αδαεί...
να κόψεις αυτά που παίρνεις θέλω....
Στην εισαγγελία θα πάρεις και ονόματα φαντάζομαι...
Και πούσαι αδαεί.....
Το ότι υπάρχουν Ελληνικύπριοι αγννοούμενοι και όχι πεθαμένοι δεν πάει να πει ότι ο Αττίλας δεν υπήρξε...
Αλλά βέβαια στην ελλάδα υπάρχουν αρκετές κατηγορίες αδαών....
Πουτάνας γιοί, δωσίλογοι, λαμόγια, σκατόπουστες, φασίστες, δειλοί, καριόλια.....
διάλεξε όποια προτιμάς.
Το γελας.ναι και ο χιτλερ ειναι ευεργετης των εβραιων γιατι χωρις αυτον δεν θα υπηρχε ισραηλ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυποι μουυυυυυ
ετσιιιιι
ετσιιιιι
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ακολούθησε η πρώτη επίσημη καταγραφή από τον εισαγγελέα Δημήτρη Τσεβά, ο οποίος τον Οκτώβριο του 1974 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι από την επίθεση σκοτώθηκαν 34 άτομα.
Ένα χρόνο αργότερα, ο αντιεισαγγελέας εφετών Ιωάννης Ζαγκίνης έκανε λόγο για 23 νεκρούς, ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου προστίθεται ένας ακόμη νεκρός.
Οι πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου δικαιολογούν ως ένα βαθμό τη σύγχυση, λόγω του κλίματος των ημερών εκείνων, που ουσιαστικά δεν επέτρεπε την πραγματοποίηση επιστημονικών ερευνών.
Η έρευνα του κ. Καλλιβρετάκη απαντά και σε ένα ακόμα ερώτημα. Αν υπήρχαν νεκροί μέσα ή έξω από το ΕΜΠ. Όπως προκύπτει, νεκροί υπήρχαν, αλλά είχαν χτυπηθεί στους γύρω δρόμους και μεταφέρονταν στο πρόχειρο ιατρείο που είχε στηθεί από τους φοιτητές.
Το γεγονός αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη σημασία της κινητοποίησης των φοιτητών. Αντίθετα αναδεικνύει τη συμμετοχή του αθηναϊκού λαού στην υπόθεση.
Ορισμένα στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι τα εξής:
Η κατάληψη είχε διάρκεια 56 ωρών. Υπήρξαν 5.000 διαδηλωτές μέσα στο Ίδρυμα, 10.000 στην άμεση περίμετρο και 100.000 σε διάσπαρτες διαδηλώσεις.
Συνολικά έγιναν 2.000 συλλήψεις, 24 φόνοι, 128 απόπειρες ανθρωποκτονίας, 1.103 τραυματισμοί πολιτών και 61 τραυματισμοί αστυνομικών.
Τέλος, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν 24.000 φυσίγγια, η φρουρά του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έριξε 2.192 φυσίγγια και οι στρατιώτες 300.000 φυσίγγια.
Τα αποτελέσματα της έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος θα δημοσιευθούν σε βιβλίο.
Προς τον αδαεί
Η ιστορία κάνει καταγραφή αριθμών. Οχι ονομάτων.
Ένα χρόνο αργότερα, ο αντιεισαγγελέας εφετών Ιωάννης Ζαγκίνης έκανε λόγο για 23 νεκρούς, ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου προστίθεται ένας ακόμη νεκρός.
Οι πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου δικαιολογούν ως ένα βαθμό τη σύγχυση, λόγω του κλίματος των ημερών εκείνων, που ουσιαστικά δεν επέτρεπε την πραγματοποίηση επιστημονικών ερευνών.
Η έρευνα του κ. Καλλιβρετάκη απαντά και σε ένα ακόμα ερώτημα. Αν υπήρχαν νεκροί μέσα ή έξω από το ΕΜΠ. Όπως προκύπτει, νεκροί υπήρχαν, αλλά είχαν χτυπηθεί στους γύρω δρόμους και μεταφέρονταν στο πρόχειρο ιατρείο που είχε στηθεί από τους φοιτητές.
Το γεγονός αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη σημασία της κινητοποίησης των φοιτητών. Αντίθετα αναδεικνύει τη συμμετοχή του αθηναϊκού λαού στην υπόθεση.
Ορισμένα στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι τα εξής:
Η κατάληψη είχε διάρκεια 56 ωρών. Υπήρξαν 5.000 διαδηλωτές μέσα στο Ίδρυμα, 10.000 στην άμεση περίμετρο και 100.000 σε διάσπαρτες διαδηλώσεις.
Συνολικά έγιναν 2.000 συλλήψεις, 24 φόνοι, 128 απόπειρες ανθρωποκτονίας, 1.103 τραυματισμοί πολιτών και 61 τραυματισμοί αστυνομικών.
Τέλος, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν 24.000 φυσίγγια, η φρουρά του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έριξε 2.192 φυσίγγια και οι στρατιώτες 300.000 φυσίγγια.
Τα αποτελέσματα της έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος θα δημοσιευθούν σε βιβλίο.
Προς τον αδαεί
Φιλε μου δεν μιλησα για Αττιλα ,που βεβαια υπηρξε.Οσο για τα κοσμητικα επιθετα που χρησιμοποιεις ,εδειξε απολυτα το διανοοιτικο επιπεδο σου .αγράμματος είσαι αλλά δε θέλω να μου δώσεις εμένα τίποτα αδαεί...
να κόψεις αυτά που παίρνεις θέλω....
Στην εισαγγελία θα πάρεις και ονόματα φαντάζομαι...
Και πούσαι αδαεί.....
Το ότι υπάρχουν Ελληνικύπριοι αγννοούμενοι και όχι πεθαμένοι δεν πάει να πει ότι ο Αττίλας δεν υπήρξε...
Αλλά βέβαια στην ελλάδα υπάρχουν αρκετές κατηγορίες αδαών....
Πουτάνας γιοί, δωσίλογοι, λαμόγια, σκατόπουστες, φασίστες, δειλοί, καριόλια.....
διάλεξε όποια προτιμάς.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Τα ηρώα κάνουν ονομάτων πάντως.
Σοβαρά το πιστευεις τώρα αυτό? ότι βλήθησαν 326.000 σφαίρες?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 145
- Εμφανίσεις
- 7K